Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaplakanaaaaaaa

37 lat i przegrane zycie

Polecane posty

Gość zaplakanaaaaaaa

nie mam nic ani meza,ani faceta ani dzieci. przychodzi weekend i najchetniej bym caly przelezala w lzoku i przeplakala. w pracy same mezatki z dziecmi,albo planujace slub. tylko ja jedna ciagle sama:-( po co sie tak meczyc?czasami mysle ze lepiej zakonczyc to wszystko tylko jestem za duzym tchorzem...

Gość fvgbhjkl.
Przynajmniej masz pracę, reszta to pikuś jak masz za co żyć.

Gość nie prowokuj
wiesz dlaczego tak jest ze nie masz?

Gość makowe ciasto
Glupia jestes. 37 to nie tak duzo i jeszcze wszystko przed toba. Zadbaj o siebie, wyjdz do ludzi a nie siedz sama w czterech scianach bo naprawde tak zostaniesz

Gość fdsdfdfff
ile ja bym dala za pracę :O

Gość ghbbhvb
Hej chcialabys pogadac?

Gość Elektronikełe ausf. VIb
każdemu brakuje tego czego nie ma

Gość zaplakanaaaaaaa
praca niepewna malo płatna ciezko sie samej utrzymac. ale nic lepszego nie mam.co to znaczy wyjdz do ludzi?codziennie ejstem wsrod ludzi.jakos innym sie udaje kogos poznac a wcale sie nie wyslilaja.moja kumpela obiektywnie mowiac malo atrakcyjna a facet 2 lata za nia sie uganial az mu sie udalo.na dodatek mlodszy od niej i dziewczyn w swoim wieku moglby miec wiele a wybral wlasnie ja. czasami mam wrazenie ze naszym zyciem zadzi przeznaczenie...

Gość piterek34
ja mam podobnie 34 lata i stary kawaler i też depresja mnie przytłacza jak sobie pomyślę

Gość nadziejkaa
Hej hej,ja 36 i tez sama.Ale co tam.Kiedys nadejdzie taki dzien,ze sie odnajdziemy. Albo umre w staropanienstwie.

Gość uupp
moze mnie zechcesz mam 33 lata :)

Gość uupp
jestem kobieta

Gość nadziejkaa
Przeznaczenie albo przypadek.:-)

Gość Głupio laska gadasz
masz pracę, masz czas dla siebie, mozesz kiedy chcesz chodzic na spacery, do kina, wyjezdzac, włóczyc sie po miescie czy co tam lubisz. Nikt Ci nie truje dupy nie wiadomo o co, nie martwisz się dziecmi i chłopem, mozesz robic co Ci się żywnie spodoba a marudzisz jakbys miala 70 lat a nie 37.

Gość zaplakanaaaaaaa
tak jasne moge wyjezdzac tylko za co nie mam pieniedzy.pisalam wyzej ze ledwo wiaze koniec z koncem

Gość erwrwerew
to masz pracę... więc nei gadaj ze nie masz nic. Ja mam 35 lat mam dziecko, ale niepesłnosprawne, i to beznadziejnie, nawet nie mówi mimo że ma nascie lat.. z mezem sie rozwiodłam, o pracy tylko moge marzyc. Cąły dzien siedze w domu, z wyjątkiem wyjscia do Biedronki

Gość piterek34
a skąd jesteś uupp

Gość ja mam 27
i takie same odczucia, brak męża, dzieci, pracy, żyje z oszczędzności, więc nawet nie mam pieniędzy na wyjscia czy wyjazdy, zresztą sama już nie mam ochoty, wszystkie koleżanki zajęte i już nie mają ochoty gdzieś wychodzić

Gość ghbbhvb
Glowa do gory musimy sie wspierac

Gość mijmiji;
ja mam 29 lat i przeraza mnie, ze za 8 lat bede w takiej samej sytuacji:O Tak naprawde jak do 30 stki nie udalo sie znalezc faceta, to potem szanse maleja do 1%, chyba ze jest sie zajebiscie atrakcyjna lasia.

Gość 35 latek ;-))
Nie wiem dlaczego marudzisz. Ja mam 35 lat, od urodzenia kawaler i jestem szczęśliwy i zadowolony :P

Gość uupp
piterek a ty skad?ja woj.lodzkie

Gość wnerwiony.
nie ma co jej pocieszać smutna prawda jest taka,że w jej wieku już trudno o małżeństwo dzieci itd ale jakiś cień nadziei zawsze zostaje a że jest ona matką głupich to...

Gość erwrwerew
poszukaj taniego hobby co zajmie weekendy, moze przy okazji poznasz fajncyh ludzi. Jakies grupy rowerowe w twoim miescie, albo co innego co lubisz

Gość erwrwerew
wy chyba macie problem z niesmialoscią, bo nie trzeba byc wcale atrakcyjnym zby miec faceta. Czytam ostatnio taki blog o menelach, i tam prawie kazda menelka ma faceta , chleją razem. Nie daje wam to do myslenia?

Gość nadziejkaa
To wspierajmy sie.W sumie to wole byc sama niz w bylejakim zwiazku.

Gość zaplakanaaaaaaa
faceci mysla inaczej.oni w wieku 35 lat maja jeszcze szanse na rodzine dziecko.na pewno wieksza niz kobieta w tym wieku. wiem,ze sa ludzie co maja gorzej sa chorzy albo maja chore dzieci itp ale mnie to nie pociesza

Gość 35 latek ;-))
Krótko pisząc, Zapłakana: nie dawałaś za młodu chłopakom, to oddasz robakom ;) 🖐️

Gość zaplakanaaaaaaa
erw--problem w tym ze ja menela nie cche.mam troche wyzsze wymagania. mam kilku "adoratorow' wlasnie takich niezbyt ciekawych i wcale mnie to nie pociesza. gdybym chciala to dawno moglabym juz byc w zwiazku tylko czy ma sens bycie z kims tylko ze strachu przed samotnoscia w mysl zasady niewazne jaki byle by byl?

Gość piterek34
ja z lubuskiego ale zawsze możemy po gawędzić masz gg albo skypa napisz do mnie postplaneta@gmail.com