Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

mężczyźni nie doceniają dobrych kobiet

Polecane posty

Gość ta fiku to normalna nie jest
podobno ma prace ale calutkie weekendy przesiaduje na kafe chociaz wyszlaby na spacer czy gdziekolwiek chyba faktycznie jest jakas ulomna skoro ma 25 lat i podnieca sie robieniem obiadu z rodzicami

@Salut: my, ludzie o wybitnej inteligencji potrafimy czytac miedzy wierszami, czytac intencje, takze ukryte oraz potrafimy czytac tzw. emocje wypowiedzi. Nie kazdy to umie. Ja umiem.

@ta fiku: mozna siedziec na lawce w parku albo na plazy nad jeziorem i stukac na kafe z telefonu🖐️ Sam czesto tak robie🖐️

Maciusiu nei wsyzscy jak Ty szukają kochanki na boku, istnieją jeszcze MĘŻCZYŹNI, ale Ty nie wiem czy keidyś osiągniesz ten poziom

@FM: ja jestem osoba ktora bedac w zwiazku jest wierna i lojalna. Ty natomiast masz jakas bajkowo-komiksowa wizje swiata.

Gość salut daremny twoj trud
chyba nie znasz ani jednej osoby z autyzmem

a bedzie sie Macieju liczylo to ,ze ja w tej chwil bylem sie wysikac nawet spuscilem wode zamykajac klape?:D

@Salut: a do kurcze pieczone planuje frytki, brokula i brukselke. Brukselka to taka mala kapustka🖐️

Macieju ja do siknanie na razie nic nie palnuje jak bede planowal niezwlocznie cie poniformuje :)