Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słodka słowianka

Nie ukrywam, że mam słowiańską duszę...

Polecane posty

Gość banitkaaaa
Dlaczego nikt tu nie lubi cie androgen?dlaczego się ciebie czepiaja?

Gość burak z miasta
Czego mamy ci zazdroscic?

Andro 👄 jak dobrze Cie czytac.i wiedziec,gdzie mozna na taka atrakcje liczyc. slowianska natura widze ze nie tylko moja uwage przyciagnela,ale od razu mowie-sam tytul.nie wiem nic,bo z marszu wpadlam.

Gość burak z miasta
Chyba snisz

Gość Doświadczony przez życie
A ja przerwę waszą intelektualnądysputęodpowiadając na pytanie zadane przez dark_side. Z psychologiem, a raczej psycholożką w swojej sprawie rozmawiałem tylko 2 razy. Pierwszy 10 lat temu i nic z tego nie wyniknęło, drugi raz nieco mniej niż roku temu. Ta druga rozmowa miała polegać na wzięciu mnie w krzyżowy ogień pytań przez dwie panie psycholog. Niestety, były tak cienkie, że to ja cały czas sterowałem rozmową i sprowadzałem ją na tematy, które mi odpowiadały. Nie były w stanie mnie przemaglować. Mocno mnie to podbudowało. Natomiast najwięcej dały mi rozmowy z seksuologiem. On mi wiele rzeczy wyjaśnił, sporo zrozumiałem i zaakceptowałem. Przede wszystkim to, że muszę zaakceptować siebie, nie walczyć ze swoją naturą, tylko znaleźć taki punkt, który będzie dla mnie już satysfakcjonujący a dla otoczenia jeszcze akceptowalny. Natomiast nie wiem co mojej żonie dają regularne spotkania z panią psycholog. Było ich około 6-7, nie liczyłem dokładnie. Na razie nie ma zdecydowanych efektów, żona nie zaczęła się na mnie rzucać i gwałcić, ale chyba zrozumiała, że mam potrzeby, które w jakiś sposób muszę zaspokoić. Czekam na wezwanie na wspólne spotkanie moje i żony z terapeutką, ale nie wiem kiedy zadecyduje, że czas na nie. Teraz możecie wrócić do swojej dyskucji, która nie wiem o czym się toczy, bo się wyłączyłem i zająłem pracą.

Andro---> to co opisuje to kafeteryjny skrót mysli jakie zawieram by jak najprosciej oddać to w jaki sposób funkcjonyuje jako człowiek. Nigdy nie twierdziłam że panuje nad emocjami, sa one czescią mojej osobowosci jak wszystko co z człowiekiem związane. Jest tylko jedna zasada nie powodować że emocje zawładują mną i jeszcze na dodatek niszczą mnie wewnetrznie. Psychika człowieka jest skomplikowana ale nie nie do opanowania. Wystarczy poznac pewne mechanizmy, by nie dać sie zniszczyć własnej, wytworzonej przez nas umysł energii ;) Nie znasz mnie, nie znasz moich mysli ani reakcji wiec nie mów co jestem a czego nie jestem w stanie zrobić.

Witam z rana :) ...pogoda świetna ale samopoczucie nie najlepsze, wczorajsze imieniny szefa chyba odrobinę zaszkodziły i dzisiaj strasznie "ciężki" jestem :)

Czesc Nikt nie potrafi panować nad emocjami i uczuciami,to jest piękne ,ale sztuka umieć je odczytywać prawidlowo i akceptować. Hehe przydałby się Mellibruda z rana :)

Gość Vii masz rajcę a andro
Ostatnio bardzo się zmienił to już nie jest ten sam testosteron co kiedyś :-o

Gość Do v34.
dlaczego nie odniesiesz się do postu Observatorre? nie wiesz jak odpowiedzieć?:O

nie widze potrzeby sie nikomu tłumaczyć bez odbioru :classic_cool:

...jakoś nie widzę związku między tym że ktoś jest silny, spełniony, zadowolony i spędza czas na cafee jeśli to go bawi a ma prace która na to pozwala. Czy wszyscy bywalcy cafee muszą być sfrustrowanymi nieudacznikami żeby tu pisywać ?

Gość frytkaaaaaa
bry

zapewne sfrustrowany nieudacznik tak bedzie uważał?:classic_cool::D

Dzień dobry.:) Bardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi Doświadczony. :) Teraz muszę sobie to wszystko poukładać w głowie.

Czy wszyscy bywalcy cafee muszą być sfrustrowanymi nieudacznikami żeby tu pisywać ? xxx prawie się zgadza; jestem sfrustrowaną ale ladacznicą 🖐️

:D:D uwaga dajesz pożywkę moherowym sfrustrowanym pomaranczom :D

matuzalem dokladnie :),plus zawsze można jakieś cycki polizać za free ;) maksymalizacji opportunities ;)

(nie)normalna - to było jedynie pytanie a nie twierdzenie, ale skoro już sfrustrowana to dobrze że chociaż ladacznica a nie nieudacznica :P

(nie)normalna---> powiedz mi skąd frustracja przy takim temperamencie?:classic_cool:

ladacznica nie powinna miec z tym probelmu ;)