Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

Jak w temacie, pracuje jako dama do towarzystwa lub dziwka jak kto woli. Chcecie sie czegos dowiedziec to pytajcie, mam czas i nudze sie wiec moge poplotkowac.

Gość |Arek|
skąd jesteś :)

Witaj damo :) Czy zdarzyło Ci się że klient doprowadził Cię do orgazmu ? Jeśli tak to ile przeważnie masz klientów i jak często pracujesz ?

Orgazm to zdecydowanie bardzo ale to bardzo sporadycznie, mozna by powiedziec ze raz na ruski rok. Dziennie mam od 2 do 7 klientow a pracuje wtedy jak mam chce ;) Profilu narazie nie podaje, nie szukam klientow tylko wpadlam na ploty.

Gość zaciekawiony tematem
ile masz lat? mogłabyś przyjąć prawika?

Rozumiem :) Ja właśnie próbuje doprowadzić prostytutke do orgazmu. Jeszcze się nieudało ale jak się troszke jeszcze podszlifuje to będzie super.

Gość kora82
A mnie najbardziej interesuje jakie rozmiary penisow maja Panowie tak w wiekszosci? Pewnie mizerne? Masz stalych klientow? Nie boisz sie?

Gość kaskada sie spaliła
bzyknełabys tuska tak by apadł ze stołka?

Gość hahaha27:)
Dziwka która nie szuka klientów i wpadła na ploty DOBRE już wróciłaś z egzaminu gimnazjalnego życiowy nieudaczniku

Rozmiar penisow w wiekszosci standard europejski, naprawde bez szalenstw. Zdarzaja sie wyjatki ale nie za czesto. A czego mialabym sie bac? Stalych klientow mam kilku, jeden nawet znany publicznie ;)

Gość mieć faceta to szczyt ambicji
namawianie do prostytucji nawet pośrednie to przestępstwo

A jak to jest że jak niemasz ochoty to niepracujesz ? Dzwoni kolo i mówisz nie ? Pytam bo mi się jeszcze tak niezdarzyło. Żadna nieodmawiała :)

Eros, wylaczam telefon. Wiem ze moglabym zarobic duzo wiecej ale to co mam mi starcza i czasem nie mam ochoty wiec jestem niedostepna. Nie pracuje w agencji tylko na wlasna łapkę.

Gość kora82
No ja bym sie bala np ze trafie na jakiegos psychopate ze mnie pobije zasakruje potnie. Po drugie nie wie czy nie umialbym powstymac smiechu jakby przyszedl do mnie koles z 5cm penisem w wzwodzie.

Gość danikk
napisz damo gg 15793961 lub tel 725492981

malina może inaczej -czy masz jakichś klientów, sponsorów którzy np biorą Cię na weekend w Londynie, Paryżu, Barcelonie? ??

Gość kora82
Lubisz swoja prace czy systuacja Ciebie do tego zmusila?

Cukierek - owszem czasem sie trafia cos takiego ale to tylko ze stalymi klientami. Bylam w grecji, turcji, hiszpanii, holandii .... kora - na poczatku to byl mus, sytuacja mnie zmusila ale po czasie jak juz stanelam na nogi moglam zrezygnowac ... tylko ze nie chce ;) za dobrze zarabiam.