Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

Gość ciekawskaaabardzo
Trudno było się przełamać na początku? Nie miałaś żadnych wyrzutów czy wątpliwości, że robisz źle?

Gość heloiza999
powiedziałabyś, że oni są nieszczęśliwi? słyszałam, że faceci oddzielają miłość od seksu. Czasem kochają żony, ale i tak je zdradzają, bo tak- dla przygody, dla czegoś tam. ot, życie. czy uważasz, że wśród nich są właśnie takie lekkoduchy, czy raczej powiedziałabyś, że to mężczyźni nieszczęśliwi w swoich domach? bo ja zawsze myślę, że zdradzają albo skrajnie nieodpowiedzialni albo mocno nieszczęśliwi, jak w filmie "American Beauty'. Koleś był nieszcześliwy nie tylko seksualnie, ale w ogóle. Miał żonę, która nie była jego partnerką pod żadnym wzgledem.

Gość kora82
Jakbys wypadal z obiegu moglabys zalozyc cos w stylu poradni dla kobiet zeby wiedzialy jak postepowac z facetem w lozku ;). Kto jak kto ale z taim doswidczeniem pomoglabys nie jednej parze. Mniej by bylo zdrad i rozwodow.

Gość ciekawskaaabardzo
Trudno było się przełamać na początku? Nie miałaś żadnych wyrzutów czy wątpliwości, że robisz źle?

Gość heloiza999
powiedziałabyś, że oni są nieszczęśliwi? słyszałam, że faceci oddzielają miłość od seksu. Czasem kochają żony, ale i tak je zdradzają, bo tak- dla przygody, dla czegoś tam. ot, życie. czy uważasz, że wśród nich są właśnie takie lekkoduchy, czy raczej powiedziałabyś, że to mężczyźni nieszczęśliwi w swoich domach? bo ja zawsze myślę, że zdradzają albo skrajnie nieodpowiedzialni albo mocno nieszczęśliwi, jak w filmie "American Beauty'. Koleś był nieszcześliwy nie tylko seksualnie, ale w ogóle. Miał żonę, która nie była jego partnerką pod żadnym wzgledem.

forumowy terminator - szczupla, wysoka/175, czarne wlosy za ramiona, zgrabna, kobieca, mysle ze atrakcyjna ;) Zyon - tak, jestem prostytuką. Nie bojmy sie nazywac rzeczy po imieniu :)

Gość ciekawskaaabardzo
Przepraszam, że tyle razy wysłało, zacięła mi się kafe ;/

Gość kora82
Cos sie net pieroli.

Gość heloiza999
o, widzę, że nie tylko mi...

heloiza - powiedzialabym ze sa nieszczesliwy ale tylko w sferze erotycznej. Zapewniaja mnie a raczej tlumacza sie ze kochaja zony ale maja inne potrzeby niz one i to silniejsze od nich i dlatego sa u mnie. Byly takie sytuacje ze wielki chlop jak dab rozplakal sie u mnie.. wyrzuty sumienia, rozdarcie calkowite, staralam sie pomoc jak moglam, dlugo rozmawialismy. kora - dobry pomysl z ta poradnia haha, byla prostytutka radzi jak postepowac z facetem w zwiazku ;) ciekawska bardzo - bylo bardzo trudno, nie jedna noc przeryczana w poduszke ale im dalej w to brniesz tym mocniej wszelkie watpliwosci i wstyd odchodza daleko daleko...

Gość ciekawskaaabardzo
Byłaś bez doświadczenia kiedy zaczynałaś?

ciekawska bardzo - dziewica nie bylam jesli o to pytasz. Mialam wczesniej kilku partnerow ale jakas znawczynia tematu sexu nie bylam, teraz moge znacznie wiecej powiedziec na ten temat.

Gość kora82
A te inne potrzeby niz zony to np jakie? Mowilas ze analu czy innych zboczonych rzeczy nie robisz wiec ciekawi mnie co to niby jest takiego ze ich parnerki nie chca tego spelnic. Penwie loda nie chca zrobic? Czy w ogole dla zona sex przestal istniec po slubie??

Najczesciej chodzi o brak sexu oralnego ale w sumie nie tylko. Bywa tak ze sexu nie ma wogole albo ze zona w lozku lezy niczym kloda i czeka az maz skonczy.. no to nie jest seks, to jakas lipa. Staram sie podchodzic do kazdego klienta nie mechanicznie i dac mu to po co przyszedl a najczesciej jest to namietnosc. Jestem ich kochanką, namietną kochanka ;)

Gość heloiza999
co powoduje, że im się przestaje układać z żonami? jest jakiś punkt przełomowy? czy np. powtarza się ilość przeżytych lat zanim kolesie do Ciebie przyjdą? Są to mężowie ze stażem małżeńskim jak długim? czy nie ma reguł?

Gość czarny men
Czy występujesz też jako niewolnica suczka wcielasz sie w takie role w trakcie spotkań? obroża kajdanki lanie biczem?

Gość Pablo 83
Autorka napisala wczesniej ze szukaja seksu polaczonego z namietnoscia gdzie czuja sie pozadani, kobieta potrafi przejac kontrole, narzucic rytm itd. Seks z zona to dla wielu jak wizyta w urzedzie gdzie traktuje sie ciebie jak petenta. Prostytutka traktuje faceta jak klienta. Ale coz sami sobie wybrali takie kobiety na zony ktore ich traktuja jak petentow w sypialni.

heloiza - nie ma reguly jesli chodzi o wiek czy staz malzenski. czarny men - klient nasz pan ;) moge byc dla niego ulegla albo dominujaca, jak lubi jak sobie zazyczy taki bedzie mial wieczor ze mna.

Gość kora82
Malina sobie poszla szkoda :(

Doktor - niestety tak ale jak widze przed wejsciem ze stoi jakis brudny troll to dziekuje odrazu i nie ma wizyty. Ja jestem zawsze czysta i pachnaca i tego samego wymagam od klienta, to ze placi mi za wizyte nie znaczy ze moze przyjsc umorsany w gnoju ;)

Gość czarny men
Słyszałem że dziwki zostawiają często niewygolone cipki, Nie golą ich na całkowite zero jak to jest w przypadku wielu kobiet; Jak jest u Ciebie czy golisz ja na gładko czy zostawiasz jakiś wzorek? zarastasz czasami?

Gość czarny men
czy zgadasz sie na seks analny? jak do tego seksu się przygotowujesz? czy tylko rozgrzewanie tylnej dziurki żelem nawilżającym czy też lewatywa? czy za tego rodzaju stosunek pobierasz dodatkową oplatę? czy ten rodzaj seksu sprawia Ci ból? czy często Klienci chcą takich stosunków?

O wlasnie przypomnialo mi sie Niemialem odwagi o to pytac osobiscie. Jak to jest z myciem sie u was dziewczyny ? Myjesz sie po kazdym kliencie ? Jak masz np. 7 to myjesz sie 7 razy dziennie ? Niektorzy mysla ze macie cala tablice mendelejewa w ustach ale to nieprawda

czarny nie uprawiam seksu analnego, po prostu nie lubie i nie odczuwam z tego zadnej przyjemnosci. Pozwalam podczas pieszczot jesli facet chce oczywiscie to moze mnie tam dotykac ale nic wiecej.

Gość czarny men
A czy masz obroże i mialaś stosunki jako uległa bo pisałaś że dla Klienta wcielasz się w rolę Więc pytanie na temat akcesoriów jakie posiadasz do wcielenia się w rolę Suczki A także w rolę odwrotna jeżeli Klient chce dominacji Czy masz obrożę, kajdanki, pejcz? Czy używałaś kulek gejszy? Czy takie stosunki z nuta dominacji wykonywałaś lub byłaś traktowana jak Uległa dziwka?

14:36 [zgłoś do usunięcia] NIEMORALNA MALINA czarny nie uprawiam seksu analnego, po prostu nie lubie i nie odczuwam z tego zadnej przyjemnosci. Pozwalam podczas pieszczot jesli facet chce oczywiscie to moze mnie tam dotykac ale nic wiecej. X X Wybacz,ale to nie dziwka ma odczuwać przyjemność :D