Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

Gość pendzior idz juz
z tym projektem

Doktor czesc :) wieczor ok, jak kazdy poprzedni. Dzis nie pracuje, musze sie spakowac bo wieczorem wyjezdzam na dlugi weekend. Niby do pracy ale tak nie do konca.

Gość deszczowa piosenkaaaa
Cześć, Malina i inni :) Malino, jak dbasz o swoje ciało, jakieś diety, ćwiczenia, sport? Często chodzisz do kosmetyczki i fryzjera?

Gość Gerd
Jaki sprzet zabierasz ze soba;) Duzo zarobisz za ten weekend?

Gość Gerd
ciekawi mnie tylko ten weekend reszta wcale Zapomnialem jeszcze zapytac czy podczas weekendu znajdziesz dla nas czas czy bedziesz w 100 procentach niedostepna?

Przepraszam nie bylo mnie chwile. Czesc deszczowa :) Staram sie jesc w miare zdrowo, omijam fast foody jak tylko moge chociaz czasem ciezko jest. Do tego silownia 2/3 razy w tygodniu, trening silowy polaczony z aerobami. A do kosmetyczki i fryzjera to tak normalnie chodze, nie pojawiam sie tam co tydzien napewno. Gerd - zabieram duzo wyzuzdanych łaszkow a zarobie bardzo duzo.

Gość Gerd
Uuuu tylko laszki? Zadne gadzety ;) Sorki za pyutanie 'ile' na pewno nie chodzilo mi o kwote ale odpowiedz w stylu 'kilka srednich' 'sredniej klasy samochod' itp Czyli taka subtelna - w Twoim stylu Milego dnia!

Gość Gerd
Uuuu tylko laszki? Zadne gadzety ;) Sorki za pyutanie 'ile' na pewno nie chodzilo mi o kwote ale odpowiedz w stylu 'kilka srednich' 'sredniej klasy samochod' itp Czyli taka subtelna - w Twoim stylu Milego dnia!

Gość Gerd

Mogłabyś wkleić zdjęcie całej sylwetki? Jak Ty to robisz, że jesteś taka spokojna, przed spotkaniem popołudniowym nie myślisz o nim w ciągu dnia, nie stresujesz się, nie zastanawiasz się czy klient będzie miał humor, czy będzie przyjemnie, czy będzie ok? Nie myślisz o tym wcale, dopiero kiedy przyjedzie pora na szykowanie się? Potrafisz być kobietą seksualną na zawołanie a inne sprawy "odłożyć na bok"? Ja np. przed randką się stresuję i w głowie potrafię mieć 150 scenariuszy, trudno mi się zdystansować i być na luzie.

deszczowa - kiedys moze wkleje. Co do mojego spokoju to chyba rutyna, przyzwyczajenie do tego czym sie zajmuje pozwala mi na wiecej spokoju i brak niepotrzebnych stresow. Na poczatku bylo gorzej ale teraz to juz na spokojnie i dobrze bo dzieki temu jest latwiej. Gdybym miala sie wszystkim martwic i przejmowac to chyba bym zwariowala.

Na początku było Ci bardzo trudno, płakałaś, brzydziłaś się sobą itp.? Tak niektóre dziewczyny tu pisały.

Jesteś po studiach, trochę ambicji, odwagi, uporu (tego Ci nie brakuje), duże miasto i w końcu na pewno być coś sensownego znalazła, może nie od razu, ale np. po stażu i kilku "marniejszych" pracach, ale jakbyś też zacisnęła zęby, to w końcu mogłabyś coś fajnego znaleźć, np. w lokalnej tv albo radiu jako dziennikarka albo jako PR-owiec, nie chcesz takiej drogi? Mogłabyś się rozwijać, swoje pasje.

dezinformatyk - a taka bulkowa deszczowa - moze i sprobuje ale narazie nie chce rezygnowac z tego czym sie zajmuje, to wciaga. Do tego pieniadze sa naprawde duze i ciezko z tego zrezygnowac.

Gość kobieta z przyszlosci
wiem ze nie wypada pytac, ale czy zarabiasz mniej czy wiecej niz 10 tys / miesiac? czy zdarzylo sie kiedys ze jakis klient zrobil ci krzywde, np uderzyl?

kobieta z przyszlosci - bywa powyzej tej kwoty ale zdecydowanie czesciej jest mniej. bylo kilka razy ze dostalam w twarz co nie bylo uzgodnione wczesniej, biedak dostal 5 razy mocniej i wylecial za drzwi.

Gość malydzik69
Malinko - jedna rzecz mnie zastanawia - jesteś młoda, piękna, atrakcyjna, dobrze zarabiasz. To się jednak kiedyś skończy - co wtedy- masz pomysł na życie? Ps jesteś na Roksie czy odlotach?

Gość kobieta z przyszlosci
a jak dlugo zamierzasz w ten sposob pracowac? tzn kilka lat itp...? gdyby ktos z twojej rodziny sie o tym dowiedzial, co bys wtedy zrobila?

Doktor - chyba w przyplywie emocji do tego doszlo, jak doszedl to zlapal mnie za brode i uderzyl raz lekko to powiedzialam ze ma przestac w odpowiedzi uslyszalam ze dziwka nie bedzie mu rozkazywac i przylozyl mi strasznie mocno. Krzyknelam, wpadl do pokoju pan B. i jednym ciosem znokautowal delikwenta. matyldzik - jakies pomysly mam na przyszlosc ale narazie nic konkretnego. kobieta - Kilka lat hmm pewnie tak to bedzie wygladac a co dalej to zobaczymy. A co moglabym zrobic jakby sie dowiedzieli? raczej nic :)

Malino, zbierasz pieniądze z jakąś konkretną myślą odnośnie celu, np. na starość, na wakacje, na kursy, na własną działalność kiedyś tam czy raczej nie oszczędzasz i wydajesz na co dzień jeśli masz jakieś zachcianki? Myślisz, że jesteś uzależniona od luksusu, potrafiłabyś teraz żyć skromnie, z jakiej pochodzisz rodziny, myślisz, że dzieciństwo ma wpływ na to, co teraz robisz?

No niezle. Jakis dupek i tyle. Pan B jest mocny :) kobieta z przyszlosci Na portalach erotycznych sa dziewczyny z otkryta twarz tez. nawet po 20 lat maja niektore.

Gość malydzik69
Malinko - powodzenia tak czy inaczej życzę. Ogólnie prostytutka kojarzy się z "brudem", ale wiem że jest inaczej. a jak do kpl jest sympatyczna i da się z nią pogadać - rewelacja.