Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

NIEMORALNA, rozumiem, że zgłaszają sie do Ciebie telefonicznie. Czy pytasz klienta czego potrzebuje jaki to ma być seks ?? Czy gdzieś się ogłaszasz ????Skąd klienci mają Twoje namiary??

Gość Tutaj najbardziej fascynuje
Cóż... miłego popołudnia, Malinko:)

Domyślam się, ale Ty na niego, czy on na Ciebie? ps. To i tak lepiej, niz koprofagia;)

Gość aaaaaa czzzzzzzyyyyy?????
zrobiłaś facetowi piss do ust lub twarz?

Gość deszczowa piosenkaaaa
Ok, dzięki za odp :)

Koprofilia, ależ to obrzydliwstwa. Kiedyś probowałem seksu analnego, partnerka niezbyt dobrze sie przygotowała i.... co tu dużó mówić , zapachy nie były przyjemne. Jak Ty się przygotowujesz do seksu analnego ??

Upskirt - nie wiem czy ksiadz byl bo zaden sie nie przyznal do tego zawodu. Pozatym najczesciej poznaje przedstawicieli, managerow, kierownikow itp. Dzieci raczej nie, nie czuje w sobie instynktu macierzynskiego. Co do kobiety to musialabym sie zastanowic ale jakbym miala odpowiedziec z marszu to czemu by nie, cos nowego ;) Wiek dla kobiety najlepszy do czego? Ale ogolnie dla mnie to nie liczy sie wiek, wazna twoja osobowosc i podejscie do zycia.

Nie czxytałeś. Malina nie uprawia analnego, pissingu też nie.:)

Keepsky - portale erotyczne, portal regionalny i poczta pantoflowa. Seksu analnego nie uprawiam. fascynuje - nie wiem bo nawet nie chcialam wiedziec, jak tylko uslyszalam propozycje to podziekowalam i sie rozlaczylam.

Przepraszam nie prześłedziłem dobrze wszystkiego. NIEMORALNA czy mięśnie koegla masz wyćwiczone , potrafisz scisnąc fiutka w środku ?> To takie przyjemne i pomaga w szybkim orgaźmie

,,Ale ogolnie dla mnie to nie liczy sie wiek, wazna twoja osobowosc i podejscie do zycia.'' czyt, pieniądze w portfelu:D Miłego dnia, Malinko:)

A może stworzymy FAN CLUB MALINY??? Bedziesz naszą królową , maskotka i przewodniczką po inspirujących dziedzinach płatnego seksu. Mam trochę doświadczenia w tej sprawie, ale zawsze gdy sięgam po telefon i listy oznaczonej XXX, mam pewne zahamowania. Wybrać kogoś już znajomego czy szukac ciekawych inspiracji u nowej dziewczyny. Czego unikać podpowiedz ??

Keepsky nie wiem czego unikac bo ja jestem po drugiej stronie zawsze ;) ale napewno bym uwazala na dziewczyny gburowate, rozmawiajace z toba bez zadnego zaangazowania. Kazda nowa znajomosc to ryzyko, ja to rozumiem dlatego nawet rozmawiajac przez telefon jestem milutka i mowie seksownym glosem.

Gość heloiza999
czy możesz zdradzić co studiowałaś? i czy możesz proszę powiedzieć ile masz wzrostu? pytam z ciekawości, jaki wzrost lubia faceci najbardziej? ja jestem za wysoka...

Słowo klucz w ogłoszeniech to tzw LOKUM. Czy jeżeli ogłaszajaca sie kobieta nie ma lokum, czyli nie zaprasza do sebie to należy ją traktować jako tzw cichodajkę?? Myślę że kazda pani z Twojego fachu powinna mieć lokal, mieszkanie w którym przyjmuje klientów. A co z tymi co robią loda w autku za 50 zł??

heloiza - dziennikarstwo i PR. Ciekawy kierunek, skonczylam go bez zadnego problemu ale kariery w tevaenie nie zrobilam... moze trzeba bylo tam kleknac w odpowiedniej sytuacji? ;)

Ja nie jestem wysoka bo mam niecale 170cm. Obcasami nadrabiam. Keepsky - nie wiem, moze i cichodajka a moze i nie. Ja zawsze zaznaczam ze mam lokum, to ulatwia sprawe.

NIEMORALNA MALINA. pozdrawiam, muszę już uciekać ale kiedyś wrócę na to forum, bo temat ciekawy i rozwojowy. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Miłych kontaktów życzę