Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

jak to jest wpuszczac rózne penisy w swoją cipke? a z gumką czt=y bez? a są nachalni ze tylko dla nich przyjemnośc czy tez masz radość i orgazmy? a za każdym razem (krzyczysz wdychasz?

Tylko z gumką a penis jak to penis, jeden mniejszy inny wiekszy, grubszy, skrzywiony itd. Moja przyjemnosc raczej jest watpliwa, moze czasem z ulubionymi stalymi klientami ale pozatym to srednio. Traktuje to jak prace wiec sie staram, jecze, krzycze i zapewniam ich jak mi bosko jest ;)

a jeszcze jedno branie do buzi ale po same gardło większość lubi tak? ja próbuje i wychodzi ale nie mozna zjesc troche wczesniej bo odruch wymiotny...i jako praca ale jak brzydki przyjdzie? ale liczy sie kasa i tyle ?niz twoja przyjemnośc

Gość mordorek aff
Która czesc ciala określisz jako swój największy atut? czy jest jakas pozycja sex. której nie lubisz/nie robisz?

Gość kasia weneryczna
mieszkałam kiedyś koło burdla. w którym akurat mieścił się spozywczak. często gęsto spotykałam tam te panienki jak chodziłam po bułki czy kawe. i nawet spoko. miłe dziewczyny. raz nawet z nimi browca wypiłam. wiem, ze ludzie was gnoją(pewnie nawet słusznie) ale ja nie. bo w sumie co mnie to? kazdy orze tak jak może i rozumi tak jak umi:)

Gość deszczowa piosenka 266666
Dziękuję za odpowiedzi, chciałabym trochę mieć Twojego charakteru, bo właściwie jestem Twoją rówieśnicą (mam 26 lat) a "przeginam" z kolei w drugą stronę, jestem zamknięta w sobie, wszystkim i wszystkimi potrafię się przejmować i stresować no i jestem dziewicą, zazdroszczę Ci tego luzu i innego podejścia do życia, żyje się łatwiej z umiejętnością dystansu do siebie i życia. Myślę, że wiele osób obraża prostytutki właśnie dlatego, że im zazdrości pewnych spraw albo mam wrażenie, że oskarżają o inicjowanie zdrad, przecież Ty nie gwałcisz facetów, sami przychodzą, może jak nie z Tobą, to i tak z inną by zdradził żonę czy dziewczynę, więc to chyba bez sensu kiedy czasem kobiety oskarżają inne kobiety o zdrady, "kradzież faceta i ojca dzieciom", rozpady związków itp., co o tym myślisz?

kasia - bo ludzie lubia wchodzic buciorami w czyjes zycie bo we wlasnym sie nic nie dzieje to probuja robic balagan u kogos innego. deszczowa - masz zbyt sztywne podejscie do zycia, powinnas sie bardziej wyluzowac to i latwiej bedzie. Ja nie mowie ze masz brac przyklad ze mnie ale troszke wiecej luzu i szalenstwa nie zaszkodzi :) Co do mezczyzn to nie interesuje mnie czy maja zony, dziewczyny, kochanki, chce spedzic czas ze mna wiec reszta mnie nie interesuje ;)

Gość morel
Czy ty jesteś w stanie jeszcze pokochać kogoś,kiedyś?

Gość deszczowa piosenkaaaa
Malino, byłam już u trzech psychologów, ale nie umiałam z nimi współpracować, a nerwica dalej postępuje, nie wiem jak mam to zrobić, mam kolegów, nieraz próbowałam iść z nimi do łóżka, ale byłam tak zablokowana, że właściwie nic z tego nie wyszło, nigdy nie doszłam przy ich pieszczotach, ciągle mam w głowie, że albo z miłości albo wcale, wiem, że mogę tak czekać w nieskończoność....

deszczowa - mozesz tak czekac albo znalezc swojego ksiecia przy ktorym poczujesz sie pewnie i stwierdzisz ze wlasnie z nim chcesz. Wiecej dystansu do siebie, wiecej luzu :)

Gość kasia weneryczna
otóż to malina:) nich se wsadzą te zabłocone buciory w tyłek! pozdrawiam:)

Gość morel
Nie szkoda Ci tego że być może do końca życia już tak będzie jak teraz ? Zawsze pozostaniesz tylko ..."damą do..."?

Dzięki, Malina :) Pisałaś, że tym zawodzie trzeba pozbyć się wstydu, czy kiedy przychodzi nowy klient, to nie ma skrępowania kiedy stajesz przed nim nago i on przed Tobą, czy nie czujesz jakiegoś oporu, żeby dotykać jego penisa, brać do ust i czuć jego nasienie (mimo owłosienia albo jakiegoś specyficznego intymnego zapachu), żeby on oglądał Cię w "pozycji ginekologicznej" itp.? Czy całujesz się w usta z klientami podczas seksu?

morel nie zakladam najgorszego bo bym siedziala i sie zamartwiala tylko. Wierze ze bedzie dobrze deszczowa - jestem w tej branzy juz troche czasu wiec wstydu wyzbylam sie calkowicie, to mezczyzni sie wstydza stajac przedemna w stroju adama, widze jak ich zzera trema. Zreszta prezentuje sie calkiem niezle nago i nie mam sie czego wstydzic ;) Lubie sie calowac wiec tak, robie to.

Aha, dzięki za odp. Co jeśli klient zapłacił za godzinę i dane usługi, ale w trakcie coś się zmienia, np. on Cię długo pieści itp., to popędzasz go, mówisz, że powinien przerwać bo czas leci a jeszcze nie wykorzystał usług, za które zapłacił np. stosunku? Czy nic nie mówisz i kiedy przekroczy godzinę prosisz o dopłatę za czas? Skąd wzięłaś swojego ochroniarza, z ogłoszenia czy to Twój znajomy? Co do wynajmu mieszkania, wynajmujesz tylko na warunkach, kiedy w każdej chwili możesz zrezygnować? Często słyszę o różnych umowach wynajmu, kiedy nie można tego zrobić z dnia na dzień, tylko np. po iluś miesiącach albo trzeba jakiś czas wcześniej uprzedzić.

Podczas spotkania nie zerkam ukradkiem na zegarek i nawet jak sie przeciagnie troche to przeciez nic sie nie stanie. To zreszta dziala na moj plus bo jak zobaczy ze nie jestem dla niego aby zrobic swoje i papa tylko sie staram to wroci do mnie... oj wroci napewno;) Moj ochroniarz to znajomy, dzieki temu mozemy sie dopasowac jak go potrzebuje dzwonie a on zaraz jest, najczesciej siedzi na silowni wiec nie ma problemu hehe. A mieszkania zawsze szukam takiego zeby mozna zrezygnowac w razie potrzeby z dnia na dzien, uwierz mi za odpowiednia doplatą prawie kazdy sie godzi na taki uklad.

Gość Jaki masz...?
Jaki masz utarg z miecha po odliczeniu wszelkich kosztów?

Gość merel
Bywasz na południu? :)

Pisalam juz o tym, moze nie dokladnie bo miesiac miesiacowi nie rowny ale mniej wiecej. Policz sobie, 200zl za wizyte, srednio w tygodniu takich wizyt od 4 do 20.

Gość podnoszacz
hop!

Gość Jaki masz...?
Jak wychodzisz po odliczeniu kopsztów?

Gość Jaki masz...?
wynajem ochrona akcesoria stroje wyglad filmy dla dorosłych

Gość Jaki masz...?
W trójmieście wynajem jest bardzo drogi. Wychodzisz na swoje? Ile Ci sie udaje odłozyć na konto?

Gość Jaki masz...?
up