Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

ogólnie dużo trafia Ci się fetyszystów stóp którzy np zamiast seksu płacą za możliwość ich całowania, masowania itp?

Gość deszczowa piosenkaaaa
Malino, kto dominuje podczas spotkania, np. klient zapłacił za pieszczoty i seks w pozycji na pieska, czekasz aż powie "a teraz się odwróć na czworaka" czy po pewnym czasie sama przyjmujesz taką pozycję, bo tak było umówione? Czy może pytasz czy już chce obyć stosunek czy jeszcze nie teraz?

Gość spoko_on
Moja kobieta ma ochotę na trójkącik 2k+m Preferujesz? Co myślisz o tym?

deszczowa - to zalezy od klienta, jeden chce zeby mu rozkazywac a z kolei inny calkowicie odwrotnie. Naprawde roznie. trample - przyjemnosci wielkiej w tym nie ma, przynajmniej dla mnie. spoko - nie probowalam takich zabaw ale kiedys musi byc ten pierwszy raz Doktor - czesc :) na 19 dzis ...

Gość heloiza999
niemoralna- właśnie- dlaczego faceci wolą analny? z czego to wynika? ja bym się też nie zgadzała!!;-((

heloiza - nie wiem dlaczego. Sprobowalam kiedys i bardzo mi sie nie spodobalo wiec nie praktykuje tego ale z tego co widze to co drugi facet ma zapedy analne...

Gość deszczowa piosenkaaaa
Ładna figura :)

Gość heloiza999
ładny stanik. cycki ładne, ale ja mam tak samo ładne, tyle, że większe;-p tak myślałam, że anal jest fajny, bo ciasny, ale czy kobiecie nic się do tego nie dzieje, chyba się rozpycha odbyt i potem ja wiem...sraczek się nie ma po analu?;-//

Ja tam niewiem ale mialem dziewczyne co nienarzekala na anal. Juz sie nam znudzilo wszystko pozniej bo kazda pozycja z mozliwych ktore znalismy juz byla podczas stosunku. moze dlatego jej pasowalo

Malina, na tej fotce to ty? niezła jesteś :) czy podczas spotkań możliwy jest też "konwencjonalny" sex?

Gość heloiza999
a nie boisz się EROS, że po analu będziesz miał gówno na członku? albo, że jak jej kiszki pobudzisz, to Ci sie spierdzi na członka, ale popuści kał? czy wy faceci nie przewidujecie tego jak prosicie o seks analny? i nie boicie się, ze będziesz się mył i za napletkiem kupa?;-///

Gość Vacanze
Pozwolilabys sie skuc/zwiazac? Co powiesz na taka scene: zakladasz szpilki i kusy stroj i twoj klient wysyla Cie na miasto do dzielnicy rozpusty tam stajesz i dajesz mu male wskazowki gdzie jestes i on ma cie znalezc a w miedzyczasie zeby cie zagadywali potencjalni klienci a ty bys z nimi flirtowala odpowiadala na niedeuznaczne propozycje a w miedzyczasie wysylala mu smsy zeby sie pospieszyl bo nagroda czeka?

Gość szczęśliwe dziecko z wpadki
malino,kłamczuszek z ciebie xxx Oto jak opisujesz siebei na początku topu- xxx 12:54 [zgłoś do usunięcia] NIEMORALNA MALINA forumowy terminator - szczupla, wysoka/175, czarne wlosy za ramiona, zgrabna, kobieca, mysle ze atrakcyjna xxx xxx 16:47 [zgłoś do usunięcia] NIEMORALNA MALINA Ja nie jestem wysoka bo mam niecale 170cm. Obcasami nadrabiam. Keepsky - nie wiem, moze i cichodajka a moze i nie. Ja zawsze zaznaczam ze mam lokum, to ulatwia sprawe. skurczyłas sie o dobrych kilka centymetrów w przeciagu kilku dni. a publika czyta i łyka:classic_cool:

Helojza Bywalo ze mialem czlonka w papryczce :) ale przeciez zaraz szlismy pod prysznic. Pozatym przed takimi zabiegami to byla przygotowana. A nawet to mnie podniecalo troche jak czulem :) Szczesliwe dziecko oj tam oj tam. Ty zawsze prawde piszesz ? Wystarczy ze Malinka pochwalila sie swoim pieknym portretem :)

Gość Cukierek aż tak
rozkładasz kobity na czynniki perwsze?:O btw ładne ma dłonie:)

Gość Cukierek aż tak
Ciało bardzo ładne, ale! czy te wszystkie dziwki muszą sie na czarno farbować?:O

O britney bitch w radiu.. Co wy chcecie od Malinki. Jest w swietnej formie jak widac na fotce ! Doktor Eros approved :)

Gość heloiza999
o boże.... W PAPRYCZCE?????skąd takie słowo w ogóle...załamanie, ludzie błagam, jak was może to podniecać, o fuj... niestety nigdy się nie zgodzę, facet będzie cierpiał mój;-/ wielka szkoda. oł britnej bicz...hahahaha no włansie tylko albo utlenione blondyny albo takie sztuczne czarnuchy. albo rude sztuczne pindy. czemu nie ma takich naturalnych, ładnych jak w "Dzienniku Nimfomanki"???? kto czytał, kto oglądał??