Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIEMORALNA MALINA

Dama do towarzystwa czeka na pytania :)

Polecane posty

Doświadczenie też człowieka zmienia. To fakt Satyr Jeśli się wybierasz na panie do towarzystwa to uważaj zebyś sie niezakochał :) One to robią bardzo realistycznie :) Ja sie zakochałem jak byłem pierwszy raz u takiej jednej lali w Kielcach. Ale szybko mi przeszło jak sobie do głowy wbiłem że to była tylko usługa i że ona nic do mnie nieczuje.

A co to ma do rzeczy, Doktor Eros? Przecież mogę się zakochać w kimś, kto nic do mnie nie czuje. Prawda, Izo Łęcka?

Gość deszczowa piosenkaaaa
Rozumiem, ciekawi mnie coś jeszcze. Przypuszczam, że te niemałe sumki wpłacasz na konto bankowe a nie trzymasz w szufladzie, ale jest coś takiego, że trzeba "wyjaśniać bankowi" skąd się dochody, to chyba takie zabezpieczenie banku przed "brudną kasą", nie pytam o szczegóły, tak ogólnie, jak Ty to tłumaczysz, co mówisz kiedy idziesz do banku wpłacać duże kwoty? No chyba, że się mylę i wcale nie trzeba nic wyjaśniać, kiedyś tak słyszałam, że trzeba "dać gwarancję uczciwości" i wszystko ma być jawne.

*skąd się ma dochody

deszczowa - odpowiem w pokercony sposob ale musze troche pilnowac prywatnosci ;) - nie mam za wiele do czynienia z jakimkolwiek bankiem. Uwierz mi, jest to mozliwe.

Gość podnoszacz
hop

Satyr, dobry kabaret lub komedia zawsze smieszy. A klienci czasem sa tacy pozytywni i weseli ale nie za czesto. Kilka razy byl u mnie pewien mezczyzna, 2 lata starszy odemnie i zawsze mnie rozbawia do lez swoimi opowiadaniami az ciezko mi pozniej skupic sie na seksie.

Gość podnoszacz
hop

Gość podnoszacz
hop

Rozumiem, myślisz, że to nie jest ryzykowne tak przy każdej przeprowadzce przenosić dużą kasę i trzymać ją w domu? Ok, możesz odpowiadać bardzo ogólnie, powiem Ci szczerze, że to chyba wielka rzadkość nie wpłacać do banku w tych czasach.

Gość podnoszacz
hop

Spotykam się czasami z taką jedna na seksik. Jak dzwonie do niej to przedstawiam się Wesoły Pan, no zawsze po wytrysku zaczynam się radośnie śmiać, ona także wtedy się śmieje. Jest przyjemnie wesoło i radośnie. Jesteśmy rozluźnienie. Dziewczyna jest z Sopotu.

deszczowa - nie trzymam w domu zadnych pieniedzy. satyr - trafiaja sie i tacy ale najdziwniejszy byl pewien pan ktory ladnie poprosil abym zalozyla wysokie obcasy, on kleknal przedemna i masturbowal sie patrzac na moje stopy, nawet mnie nie dotknal. Po wszystkim podziekowal i zadowolony poszedl.

Gość Tutaj najbardziej fascynuje
Ten tajemniczy dochód, ale nasza dama do towarzystwa, chyba nie wie, co znaczy po odliczeniu kosztów;) Nie dziwić... bystre laski maja inne profesje:P

Masz kogoś, kto Ci je przechowuje, jakaś zaufana osoba?

up

Policz lepiej Satyrze;)

deszczowa - wiecej nie powiem KEEpsky - pomine takich, ktorych propozyje musialam odrzucic bo byly obrzydliwe. Najdziwniejszy byl taki ktory chcial zebym go zwiazala, na oczy przepaske zalozyla i przez cala godzine znecala sie nad nim ale tak mocno, dobitnie. Po godzinnej wizycie byl caly obolaly a co dziwne niesamowicie zadowolony i sprawial wrazenie spelnionego.

Coś nam się Malinka wymalinkowała:(

A jesteś Malinko:) Jaka była najobrzydliwsza, którą odrzuciłaś?

Gość Upskirt
Niemoralna jakie zawody najczesciej maja Twoi klienci? Moze byl np ksiadz? Chcesz miec kiedykolwiek dzieci? Co bys powiedziala gdyby zadzwonila kobieta? Jaki uwazasz jest najlepszy wiek dla kobiety?