Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 magdalenkaaaaaaaa

Kolonoskopia!!!!

Polecane posty

Go艣膰 magdalenkaaaaaaaa

Witam .... mam pytanko z jakiego powodu robili艣cie kolonoskopie .... ja b臋de mia艂o to badanie w pi膮tek , samego badania si臋 nie boje ale wyniku , objawy mam takie bole brzucha trwaj膮ce juz 3 miesi膮ce , o艂贸wkowate stolce oraz biegunki , odbijanie , brak apetytu i schudni臋cie przez ten czas 9 kilo . Czy kto艣 mia艂e tak偶e takie objawy a kolonoskopia wysz艂a dobrze ????? Dodam 偶e usg brzucha wysz艂o ok , krew utajona - wynik ujemny , morfologi i ob w normie , paso偶yty w kale - nieobecne . Badanie pre- rectum te偶 ok ... Z g贸ry dzi臋kuj臋 za odpowied藕

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 potrzebujaca!!!!
mialam podobnie plus kolkowe bole w prawej stronie brzucha objawy jak przy wyrostku wysokie crp i stan podgoraczkowy..kolonoskopia w narkozie i nic poza zylakami nie znalezli heh( mam 28 l) podejrzewali albo raka albo crohna...a skutek- nie ma diagnozy narazie jest spokoj poza oslabieniem czasami biegunki i wzdecia--bez zmian minal juz rok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magdalenkaaaaaaaa
Dzi臋ki troch臋 mnie uspokoi艂a艣 Te偶 mam 28 lat rodzina jeszcze mowi mi 偶e to mo偶e by膰 od stresu ( jestem osob膮 kt贸ra trzyma wszystko w sobie i bardzo przezywa) Zdr贸wka 偶ycze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 potrzebujaca!!!!
mi tez tak wmawiaja jestem nerwusem ale nie dam sobie wmowic..bo to banda partaczy czasem wydaje mi sie ze mam wieksza wiedze niz oni(tez jestem medykiem) ech...tez tobie zycze zdrowka diagnozy-i przede wszystkim optymistycznej:)

Udost臋pnij ten post