Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynka000

związek ze starszym mężczyzną

Polecane posty

Gość mandarynka000

witam, hmm.. mam 19-20lat i jestem w związku jeśli mogę to tak nazwać z mężczyzną 44-45lat. Sprawa wygląda tak że jest on żonaty i ma dzieci, z żoną nie mają bliższych kontaktów, po prostu ze sobą mieszkają. Z dziećmi ma zajebisty kontakt. Chcemy być razem, rozwód, nowe mieszkanie dla nas, inne miejsce, itd. Chciałam znać wasze opinie, bez głupich komentarzy...

Gość ylopoo
co ty glupia jestes z takim starym? moglby byc twoim ojcem:D

Gość ylopoo
pewnie bogaty i na to lecisz ale porucha i znajdzie inna:D

Gość mandarynka000
no ja wiem.. tylko to jest kwestia że się kochamy.. i ciężko powiedzieć żegnaj.. nikt tego nie planował.. hmm taki problem z tą miłością chyba.. taa pytanie pewnie po co się w to pakowałam? bo chyba na początku traktowałam to jako nowe doświadczenie które miało szybko się skończyć... ale nie skończyło

Gość mandarynka000
nie nie jest bogaty.. w życiu są inne wartości niż pieniądze i nie mierz innych ludzi swoją miarą..

Gość barbaranawagarach
A jego dzieci, znasz je? Sa moze starsze od ciebie. Moze im się to nie spodobać i jeszcze ci krzywdę zrobią.

Gość trrrrrrr
Ja jestem z gościem 27 lat starszym mamy super core i jesteśmy szczesliwi od wielu lat. Bywało różnie,ale sie dotarlismy

Gość mandarynka000
nie znam dzieci, jedno starsze o rok a drugie troszke mlodsze... najbardziej martwie sie o mlodsze. bo nie chce zeby cierpialo, wole ich szczescie niz swoje.. ale ehh to trudne

Gość barbaranawagarach
Super jest do czasu, Fibakom też było, ale ona juz rozwodzi się z dziadkiem.

Gość mandarynka000
no znowu nie przesadzajcie z tym dziadkiem.. dziadek ma 60-70lat a nie lekko po 40..

Gość barbaranawagarach
Musze cie zasmucic, tobie sie wydaje ze masz związek, tacy jak on lubia młode panienki i tyle.

Gość mandarynka000
Olorinek podpuszczasz mnie :D barbaranawagarach nie mów tak skoro go nie znasz.. nie lata za młodymi panienkami.. akurat wierzę w jego miłość i pokazał to nie raz.

Gość barbaranawagarach
Dla niej dziadek, bo ona ma 19, a on 46, szukaj mlodszego, a nie starego cwaniaka, co tylko młodej szuka do zabawy. Nigdy nie zostawi żony, potem cie powie, żeś kurwa i dajesz żonatym.

Gość mandarynka000
barbaranawagarach czy Ty miałaś jakiś nie udany romans w którym facet Cię zostawił czy co? czemu wszystkich oceniasz tak samo.

Gość barbaranawagarach
Co ci pokazał? Przedstawił rodzinie na proszonym obiadku, czy ukrywa ciebie, żeby nikt nie wiedział. Znam takich typów, miałam do czynienia niestety, bo byłam młoda i głupia jak ty teraz.

Gość barbaranawagarach
Dziewczyno, romans jest dlatego romansem, bo kończy się z chwila wsypy, lub gdy panienka robi się problemowa, czyli marzy o wspólnym domku. Przekonasz się, zaboli, że hej. Nikt cie nie przekona, on nie jest inny, on jest taki sam jak reszta wszystkich kłamców, bo cie kłamie. Chcesz poznać prawdę to porozmawiaj z jego żoną i wtedy zobaczysz co to jego miłość znaczy.

Gość mandarynka000
aż mi ciężko w to wszystko uwierzyć... zobaczymy.. ale nie sądzę.. ale może naiwna jestem...