Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Wyslalam na e maila wynik powiedzcie mi jak to sie patrzy na te tyg

Paola mogłabyś opisać swoje obrączki? Bo czytam i myślę, że chyba z P mamy takie same jak Wy :)

Eweelka jak mozesz myslec ze nikt o Tobie nie pamieta??pamietamy i kochamy!! :* :) Eska to pieknieee! gratuluje oficjalnie :* Olala piekna ta Twoja fasolka, pozazdroscic :) Paola mam identyczna, nie wiem jaka macie probe ale faktycznie troche sie rysuje. Posle Ci pozniej zdj dla porownania mojej i mojego P (on mial ja moze zalozona ze 3 razy i jest jak nowka) ale ja mam na drugim palcu jeszcze pierscionek i czesto sie bawie ze sobie stukam :P zreszta zobaczysz na zdjeciu :) no i malo daliscie :) my chyba 1600 cos takiego :) Bylam dzis odwiedzic malego Maksia, kurka ale urosl :P taaaaki slodziak i wogole ciotki sie nic nie bal i fajnie sie tulil na rekach :) jak ja juz bym chialaaa.... dziewczyny strasznie mnie dzis boli macica, czesto mnie tak boli ale chwile i odpuszcza a dzis od rana i boli do teraz... jakbym moze okres miala czasem takie uczucie. A do okresu poltora tyg jakos. Zaczynam sie zastanawiac czy tam wszystko gra tak jak powinno bo prawie pol roku po poronieniu i nadal boli i to coraz czesciej ostatnio ;/ a was ile brzuch bolal?

Ola piekna fasolka gratulacje moje ciesze sie razem z Toba pieknie te ostatnie dni szkoda ze ten piekny maj sie konczy

eska cudowne wieści :) gratuluje ci całym ❤️ 🌼 ale ten maj jest cudowny tu na forum :D buźka sama się cieszy, nie może przestać :*

Paola mamy takie same :) są śliczne, takie klasyczne.Faktycznie rysują się, mój P cały czas nosi, pracuje na magazynie i ma kilka ostrych rys. A mamy je od sierpnia. Ale nie wyglądają tragicznie :) My daliśmy 900zł i próba 585 w gratisie mieliśmy grawerke. Nessaja dziękuje :) tylko jak to jest ze dwa tygodnie temu powiedział 6/7 tc a dzisiaj 7? Maj jest naszym cudem :)

co za szaaaajs!!!!!! occccchhhh! napisalas sie jak glupia i co? pseudonim zarezerwowany wiec daje zaloguj sie i wyskakuje okienko wiec wpisuje i co? wszystko mi zniklo!! rrrr

nessaja kochana tez tak miałam wczoraj hehe ja teraz jak napisze i wychodzi o zarezerwowanym nicku od razu kopiuje wiadomość hehe

Gość goscdarka
no kochane super :-* olala sliczna fasolka a co do tyg to jest to możliwe wtedy określalo sie to z terminu ostatniej miesiączki a teraz z rozwoju :-* *** eska beta super a na usg widac tak 5-6 tydzień :-* ,*** pamiętamy o tobie kochana tylko tak jak bylo wspomniane to kazda żyje wizytami itp itd , oj bo duzo sie dzieje

wiec pisze na nowo.... Olala kochana nie martw sie, tak jak u ktorejs Kaski naszej malenstwo nie bylo zgodne z tygodniem a wczoraj chyba nam napisala ze wszystko ladnie odpowiada tygodniowi :) tak samo u mnie bylo, poszlam byl 7 tydzien a dwa tyg pozniej poszlam i mimo ze byl 9 to na zaswiadczeniu wpisal mi 7 tydzien i liczyl do konca wg owulacji ) takze rilaks :* GIUBELLI!! ale dostaniesz lanie!! szykuj dupsko, przyjemnie nie bedzie!!!! PaulisC, Bejbe a wy gdzie jestescie!? tez mamy pasa wyciagac??

Gość paulinka12198999
Eska to niespodzianka na zakonczenie maja:) super!!!! Mackowa pisz zaraz jak po wizycie. Paola ty dalas fotke obraczek? Mam identyko, leza w pudeleczku, moj nosil pol dnia a ja tydzien i rzeczywiscie sie rysuja. Aa mackowa luteine mam brac juz od tego cyklu. Wiec czekam na @. Robilam wczoraj test i nicooo. Ech kurde nie potrafie sie zalogowac w tel teraz na kafe. Nie podoba mi sie to.

Gość Pita82
Eweelka -* oczywiście, że pamiętamy. Myślałam ostatnio co u Ciebie. Nic się nie odzywasz. Kochana damy radę jeszcze i my będziemy cieszyć się z fasolek :-) Ja ostatnio zaczęłam znowu kopcić papierochy.

Paulinka to ja dodalam zdjecia. Ja nosze caly czas :P Pita odezwalas sie wkoncu :* jak sie czujesz? lepiej?

Oczywiscie mam problem z tym kafe. Eska wspaniale wiesci gratuluje kochana. brzoskwinka nie bylam,ale się wybieram poogladac suknie ślubne. dziewczyny ja juz sama nie wiem. Wczesniej bylam pewna ze to fasolka ale ten test i beta? Dzis rano strasznie mnie zemdlilo. A test boje sie robic moze jutro, myslicie ze mam jeszcze szanse ze jest fasolka?:-( Na @się nie zanosi. Nie wiem co myśleć? Fajnie ze jest tyle fasoleczek i fosolinkow:-D

Gość brzoskwinka14
Eska super że beta rośnie :) a na usg najlepiej iść jak już beta bedzie 1500 :) gratulacje :) Maćkowa czas na wieści od Ciebie :) Kasik85 ja myślę że szansa jest :) może zrobiłaś za wcześnie jednak tą bete :) powtórz :) ola piękne zdjęcie :) ale fasolinka cudna :* piszecie tu o obrączkach ale wy podajecie te ceny za 2 obrączy czy za jedną ?:) chyba za jedną tak ? 1600 czy 2200 któras napisała.my za swoje obrączki daliśmy 3400 i grawer z soczewkami w gratisie więc jak tak was czytam to my chyba przepłaciliśmy :D

Brzoskwinka 1600 dalismy za dwie :) u zlotnika zaufanego, znizke dal bo moj tam tez pierscionek bral :D ooooo jaaa to sporo daliscie :D Mackoooowa :* czekam na Twoj wpis :)

ciekawe czy te - kreski beda :P bo zawsze jak robie wpis i chcce oddzielic do ktorej z was pisze to mi to potem znika :D haha jaki bezseeeens :D

oo i nie ma.. a dalam najpierw kreski, potem enter i dopiero zaczelam pisac :P hahha co za nowa lepsza kafe :D no ja nie moge :P

No nie dziewczyny! Ja chyba przestanę się z Wami zadawać!:P Jeszcze trochę a sama zostanę w tabelce staraczek! no ale Eska kochana co za wieści! i zmieściłaś się w maju;) Serdecznie gratuluję. Dziewczęta! Wszystkie obrączki, jakie cudowne by nie były, będą się rysować, jeśli będą codziennie używane:) To tak jak w małżeństwie - zawsze się jakaś rysa pojawi;P a te obrączki chyba się nazywają fazowane ??? śliczne! Też się nad takimi zastanawialiśmy, ale moja przyjaciółka i jej mąż takie mają, więc nie chciałam papugować;) Maćkowa i jak tam wizyta? czekam z niecierpliwością:)

Agniesia masz czas jeszcze jutro nam obwiescic super wiesc :) ale ale! czerwiec bedzie jeszcze lepszy niz maj cos tak sadze, zaciazy cala reszta! :)

nessaja to połowe mniej niż my :) kurde no :) może dlatego że my u jubilera :) ale myśleliśmy że to i tak tanio i jeszcze ten grawer ,soczewke nam dorzucił gratis i cyrkonie mi wstawił gratis ,kurde to ile byśmy zapłacili bez gratisów :) agniesia no ja moją noszę non stop ale musze powiedzieć ze dobrze się trzyma :) od wewnętrznej strony dłoni jest kilka małych rysek ale na wierzchu jest bardzo ładna jeszcze :) gdzie jest ta maćkowa :)

My mamy obrączki z białym złotem w środku i wygrawerowane takie jakby zygzaczki i powiem Wam że przez 8 lat to w ogóle nie jest porysowana :) a nie nosiłam tylko jak w ciąży byłam

może dlatego nasze wyszły drogo bo mają taki pasek białego złota też .a co musi się z obrączką stac żeby na gwarancji np dali nową ?:) bo my mamy 5 letnią gwarancję i tak się zastanawiam co musiało by się z nią stać żeby oddac taka obrączke na gwarncje :)