Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

Gość 123kdk
Do pani powyzej... Po pierwsze jestem facetem.Pracuje tu juz dosc dlugo czasami pare miesiecy a czasami pylatuje tu na moment.Na lotnisku widzisz oprocz normalnych ludzi widzisz gromady kobiet pozalaniane siedace jak potulne lanie pilnowane przez gaha....czy to nie jest ciemnogrod.Niech nie przylona ci oczu wspaniale wiezowce ze szklanymi szybami.(z reszta tylko jedna glowna ulica)To nie paradice. Reszta to rezim .I powtarzam jeszcze raz wpuscisz do kraju muzulmanow to ich nie wyrzucisz.Beda chcieli wiecej I wiecej.A jak jestes dosc nie madra I witasz ich z otwartymi rekami to krecisz sobie bat na dupsko(szczuple czy grube jakie tam masz) I moze naprawde mam fobie na tym punkcie .....ale widze co sie dzieje na swiecie .... Ciemnogrod ..hm...to dopiero bedzie......100lat I wszyskie panie beda doginac w burkach. Pozdrawiam to ja ciemniak.

Gość kobyla z podkowa
Nie z przymiotnikami pisze sie osobno czyli niemadra, a nie "nie madra". To po pierwsze. Po drugie, pisze sie PARADISE a nie paradice (wiesz chociaz co to 'dice' znaczy? Lol). A po trzecie mowi sie "z otwartymi rękoma" a nie rękami. Eh co za jelop. :/

Gość rafa kolorowa
Moze ktos wie jakie pytania sa niewygodne dla muzulmanina....chce rozpracowac jednego goscia:)

Jak już zostanę prezydentem Polski zrobię wszystko aby się pozbyć obcych naleciałości z kraju. Oczywiście ja i moi ludzie będziemy systematycznie wetować wejście Turcji do UE. Ktoś musi powiedzieć STOP arabskiemu ścierwu.

Gość ula.jonska
gdyby takie ror jezdzily wiecej po swiecie, gdyby nie zamykaly sie w swoich ciasnych podworeczkach to wiedzialyby, ze muzulmanie to nie problem UK tylko calej Europy :O I takim tlukom muzulmanie sprytnie wciskaja swoje racje. Pamietam jak ror nabijala sie z chrzescijan piszac pogardliwie o Bozym Narodzeniu i wysmiewajac "Jezuska". ALe o tolerancji dla muzulmanow gardlowac bedzie pierwsza.... To wlasnie islamska tolerancja i ich pokoj :O

Gość 123kdk
Oczywiscie przepraszam za ortografie...panno podkowa.Rzecz w tym ze udajesz wielce oswiecona.a tak naprawde w temacie o arabsko-muzulmanskim jestes laikiem.Wydaje ci sie ze jak zyjesz w swoim mieszkanku ,masz wszystko poukladane to takimi sprawami jak naplyw muzulmanow do polski jest daleko od Ciebie.Mylisz sie. I popraw moja ortografie jesli stac cie tylko na to plus troszke poobrazac ludzi(bo co tam)To ja jelop. ps .tak nawiasem mowiac to chyba nosa poza swoje mieszkanko w Psiej Wolce jeszcze nie wystawilas. buractwu---stop

Gość lalilllllla
O czub powrocil :D Czubie, jak tam, zadalam ci wczoraj pytanie kto to jest Arab i jakie nacje zaliczamy do Arabów ale nic mi nie odpisales. Jeszcze nie znalazles odpowiedzi na wikipedii? Hhaahah A ty na prezydenta nie startuj tylko na Króla Sedesu (tego od kup:P)

Gość lalilllllla
myje kible w emiratach i podcieram tyłki arabskim rentierom

Araby to wszystkie społeczności płn afryki i południowo zachodniej azji połączone wyznaniem jednej religii - islamu. Widziałaś kiedyś araba który nie wyznaje islamu? Tylko nie próbuj mi tu nazywać żydów arabami, bo się ośmieszysz.

Gość kobyla z podkowa
Oczywiscie ze nosa nigdy poza moja wies nie wystawilam. Tylko ty podrozujesz hahahah no i jezdzisz do Dubaaaaju lol :D Chlopie nie osmieszaj sie. Zjezdzilam sporo. Bylam w niejednym muzulmanskim kraju. Nie czuje jednak potrzeby pisania o tym w przeciwienstwie do ciebie. Krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje. Jedno tylko powiem. Ciekawa koncepcja jest to, ze rasizm i glupota zazwyczaj ida w parze ;)

Gość lalilllllla
" Araby to wszystkie społeczności płn afryki i południowo zachodniej azji połączone wyznaniem jednej religii - islamu." Czyli muzulmanin z Indii to tez Arab? Buahhahahahhaha :D :D :D :D :D :D :D :D nie mam slow na jego glupote ajjjj ludzie, pekne ze smiechu :D :D :D P.s: dzidzia jak juz chcesz sie podszywac to badz kreatywniejszy 🖐️

Gość wszystko wina swininy
niektorzy nawet iran podciagaja pod kraje arabskie :o :o

Gość 123kdk
tak tak podkowa.Widzialem Cie na jednym zdjeciu ..Hotele Sharm el Sheikhlas I te sprawy....tak tak sciskalas sie z arabskim chloptasiem..teraz rozumiem I wszysko jest jasne. Sciagnij go do polski...zrobi z ciebie scierwo. do polerki....wiesz czego? podrowienia z Arabowa na szczescie juz nie dlugo...

Gość kobyla z podkowa
Tak tak dokladnie 123 to bylam ja! Rozszyfrowales mnie ;) machalam ci jak pastowales buty Arabom ale zawstydzony tylko spusciles glowe i dalej ze szmatka ;) Hahahaha :D :D Ja sie nie dziwie ze na kafe siedza same meskie cioty. Meskie cioty na babskim forum. Nie masz dziewczyny chlopie? Bo romantyk jest samotny to widac. Ty tez? To juz marszcz freda bo widze ze podbuzowany jestes :P

Gość laillla przeciez Irak, Liban
Jordania itd leza w Azji! A co - uwazasz,ze na Antarktydzie?!!

Gość 123kdk
Podkowa! musisz wiedziec ze arabstwo chodzi w sandalach I raczej ich nie czysci. Nie jestem tu by kogos obrazac.Tak sie sklada panienko ze mam rodzine I dzieci.A na kafe jestem tylko w czasie podrozy..za ktore dostaje dosc dobre pienizki. Reasumujac..wiara muzulmanska wdziera sie do europy drzwiami I oknami..zal mi nastepnych pokolen jesli sa u nas tacy naiwni ludzie jak podkowa...I panienko z rasizmem nie ma to nic wspolnego.Za glupote sie placi....rozejrzyj sie ilu czeczencow juz jest w twojej wsiI Za chwile nie bedziesz sie mogla ruszyc prze nich I burke ktora jak homonto bedziesz nosic....jak nie ty to twoja corka.

Gość lalilllllla
"laillla przeciez Irak, Liban Jordania itd leza w Azji! A co - uwazasz,ze na Antarktydzie?!!" Buhahahahahahha :D :D :D :D cos ci sie pomylilo jełopie. Te kraje sa w Europie, to sasiedzi Polski. Nie wiedziales? ;) :P :D :D :D :D :D

Gość lalilllllla
"Podkowa! musisz wiedziec ze arabstwo chodzi w sandalach I raczej ich nie czysci." Chodza i w formalnym obuwiu jesli ida na jakies biznesowe spotkania. A ty w czym bus chodzil przy ponad 40 stopniowym upale? W adidaskach i skarpetkach z Londsdale? :D :D :D Jak to dobrze ze Polaczkowo nie jezdzi tak grupowo jak do UK do innych krajow. Polacy nie wszedzie sie nadaja. Zbyt ciasne i zbyt komunistyczno-nazistowskie umysly maja. Komuna im para z uszu ocieka ;)

Gość wkolko to samo
w ktorym miescie POlskim zyje najwiecej arabow? i gdzie mozna ich spotkac gdzie oni chodza?

Gość gdzie w PL najwiecej Arabow
w ktorym miescie polskim zyje najwiecej arabow i gdzie oni chodza?

123kdk DawajROR jeszcze sie nie ustosssssunkowales odo matki zamachowca." xxxx nie wim o czym mowisz - nie sledze za bardzo zachodnich mediow;-) poza tym, rzadko wierze w "zamachy";-) ;-) xxx Poza tym jest tak jak piszesz Tacy wlasnie jestesmy wschodnioeuropejskie nawyki.A moze wlasnie dlatego jeszcze funkcjonujemy." xxxx nie wiem o jakiej grupie spoelcznej piszesz per 'my"? xxx

"ormafa Nie mieszkam w Polsce i widze co sie dzieje w kraju, gdzie jest od lat moj dom. Muzulamnie sie rozpanoszyli, moga glosno wrzeszczec, ze im sie nie podoba i razi ich uczucia Boze Narodzenie ale nikt z chrzescijan nie ma prawa zabronic im ich swiat i modlow" xxxx zobaczcie raltywizm moralny - on to opuscil ziemie ojcow, a muzulmanie to sie "rozpanoszyli";-) ;-) ;-) xxx Cale szczescie, ze Polska nadal jest w miare czysta. Cale szczescie,ze Polacy sa jacy sa - niech sobie inni mowia, z erasisci. Ale to co stalo sie w Europie zachodniej, to co dokonuje sie tam dzien po dniu jest wrecz przerazajace" xxx swiat to nie tylko europka;-) poza tym w polsce sa rasisci - polska jest paodobna do wszystkich wschodnioeuropej. cpoelczesntwa w tym wzgldezie - mentalnmie rzeczywiscie blizej jej do rosji ni do brukseli ;-) na co niekt sie oburzaja - to normalne w spoleczenstwach odziolowanych na dziesiat lat - strach pzred nowym;/ xxx Islam to religia zla i niszczenia. xxx ale z oczywiscie;-) a chrzescijanstwo ze swoimi krucjatami "sialo" pokoj;-) amen;-)

"123kdk Do pani powyzej... Po pierwsze jestem facetem.Pracuje tu juz dosc dlugo czasami pare miesiecy a czasami pylatuje tu na moment.Na lotnisku widzisz oprocz normalnych ludzi widzisz gromady kobiet pozalaniane ....." xxxxx hahhahaah ;-) przyjechal do innego kraju i wieli "szok" ze ludzie zyja inaczej;-) ;-) ;-) jasne - powinni pzrekonwertowac sie na polski rodzaj sekciasrstwa!;-) bo sie chlopinie z PL nie podoba ;-) xx I moze naprawde mam fobie na tym punkcie .....ale widze co sie dzieje na swiecie .... Ciemnogrod ..hm...to dopiero bedzie......100lat I wszyskie panie beda doginac w burkach. Pozdrawiam to ja ciemniak" xxx nie martw sie na fobie - maja wplyw problemy emocjonalne z dziecinstwa , tak wiec to nie twoja wina;/

ula.jonska gdyby takie ror jezdzily wiecej po swiecie, gdyby nie zamykaly sie w swoich ciasnych podworeczkach to wiedzialyby, ze muzulmanie to nie problem UK tylko calej Europy " xxxxx hahahaah ;-) i nastepna ktorej polska educkacja papke z mozgu zrobila i swiat jej sie utiozsamil z europa;-) wez "nauki' ror za darmo i ladnie podziekuj;-) na swiecie to tzw. chrezscijanie to stanowia pikus - i nikt sie z nimi nie liczy do konca , taka prawda - i polecam wyjazd poza europe - od czasu do czasu, podroze londyn -warszawa to jeszcze nie wszystko;-) xxxx Pamietam jak ror nabijala sie z chrzescijan piszac pogardliwie o Bozym Narodzeniu i wysmiewajac "Jezuska"." xxxx ty sie skupa na sobie - i jak chcesz cos powiedziec to mow swoim imieniu, a ni podpierasz sie austorytetem - w tym przypadku moim;-)

"Tak sie sklada panienko ze mam rodzine I dzieci.A na kafe jestem tylko w czasie podrozy..za ktore dostaje dosc dobre pienizki." xxxxx hahahaha ;-) chyba od niedawno te "dobre pieniazki" skoro tak cie kreca ze czujesz obowiazek informowania o tym obcych ludzi na forum, co nie?;-) xxx "...I panienko z rasizmem nie ma to nic wspolnego.Za glupote sie placi....rozejrzyj sie ilu czeczencow juz jest w twojej wsiI Za chwile nie bedziesz sie mogla ruszyc prze nich I burke ktora jak homonto bedziesz nosic....jak nie ty to twoja corka." xxx burka czy krzyzek w kazdym uzredzie - jeden czort;-) a i z rasizmem to nie ma wiele wspolnego -raczej z ostrym zapaleniem ksenofibicznym u ciebie;-)

a wiesz ze moze sie tak zdarzyc ze twoj przyszly maz poderznie corce gardlo bo nieprzyzwoicie sie zachowala i nie nosila burki....

Gość 123kdk
Nie wiesz o czym piszesz....pisanie dla pisania.Gdyby z glupte rozdawali madale.Dostala bys zloto czyli laur zwyciestwa.Pod tym wzgledem palma pierszenstwa.Szczeknij jeszcze pare razy ze swej psiej budy.

Gość 123kdk
Ror przyjmuje taktyke ---wyciagnac zdanie z tekstu..przetrawic I wypluc.....gluptak bez szkoly zostanie zawsze gluptakiem.

Gość ula.jonska
tobie ror natomiast swiat sie z UK utozsamil, coz mowic o twojej papce zamiast mozgu :D bido mentalna. Powtarzam tumanku - propblem z islamem ma nie tylko UK, ma go wiekszosc krajow Europy. Kultura Europy wyrasta z chrzescijanstwa, nie z islamu. "chrzescijanstwo ze swoimi krucjatami "sialo" pokoj amen" Gluptaku, rozmawiamy tu o swiecie wspolczesnym, nie dyskutujemy o historii. Poniewaz KK prowadzil wojny krzyzowe wiec ja mam sie zgodzic aby moja corka w szmacie na twarzy chodzila? Glupsza niz dluzsza jestes. W Europie zachodzniej juz widza, ze poszli w zlym kierunki (Francja i zakaz burek). Juz widze do czego prowadzi religia pokoju :D czyli islam - zlo, nienawisc i mordy. Tolerancja ror moze byc wtedy, kiedy obie strony szanuja swoje odrebne "ja" ale nie kiedy jedna rzada nie tylko przywilejow ale rezygnacji z tej drugiej strony ze swoich korzeni, zwyczajow i zasad. I tak, blizej Polakowi to Europy Niz Pakistanczykowi :D Chociazby kulturalnie, menatlnie, emocjonalnie.... Wspolne korzenie - chrzescijanskie :P