Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

Gość warszafffka byc moze
" tobie ror natomiast swiat sie z UK utozsamil, coz mowic o twojej papce zamiast mozgu bido mentalna. Powtarzam tumanku - propblem z islamem ma nie tylko UK, ma go wiekszosc krajow Europy. " A tobie z kolei swiat utozsamil sie JEDYNIE Z EUROPA. Było to to kiedys poza Europa? Wie to to jak tam ludzie zyja? Np. w Australii? A w Azji? No i soraski, ale za takich chrzescijan jak ty to ja dziekuje :D Zachodnia Europa nie jest chrzescijanska, elokwentna panno. Tylko zaściankowe kraje wschodniej Europy biadola cos o jakims katolicyzmie (czytaj Polska, Litwa, Estonia). Jak widac po tym powyzej, zbyt duzo katolicyzmu tez moze zaszkodzić zwojom mozgowym :D

Gość pomroczny rycerz7
Tahiraaaa gdzie jestes?co z Twoim pakistancem? Wyklęty powstań ludu ziemi, powstańcie których dręczy głód Nie daj sie zaszczuc ciapatemu ..to cwaniaki do potegi

Ale dobrze autorka napisała do takiego związku potrzebna jest znajomość prawa :) bez tego w tym związku nie przeżyje :).

Gość proo...
Świetny topik, choć to prowokacja jak cholera :-). Prowokuje do tego, żeby narzucać autorce inny sposób życia, choć ona jasno deklaruje, że jest szczęśliwa i na żadne zmiany nie ma ochoty. Po prostu lubi być całkowicie poddaną mężczyźnie i nie decydować o własnym losie. Skoro to daje jej szczęście, to należy sie tylko cieszyć, że na świecie żyje 1 osoba szczęśliwa więcej :-).

Gość Dzien dobry Ameryka
Nie ukrywam jednak, że musi byc bardziej uległa i zrezygnować z uciech zycia .....czytam ,czytam i przecieram oczy ze zdumienia...myslalam ze glupota ma swoje granice...

Gość lalilllllla
Haahhaah ciołku, ze niby kto ten 'prawdziwy Polak'? Ty? :D Aha, to chyba wyjasnia dlaczego jestes samotny :P No i dla ciebie of course kazdy kto nie jest Polakiem jest Arabem. Juz wczoraj popisales sie swoja wiedza geograficzno-polityczna matole. To święta prawda gloszona z ambony Samotnego Marszczyciela Romantyka hahahaah :D :D :D P.S: Tak, my tu wszystkie jestesmy z 'Arabami'. Zal dupsko sciska czy co? ;)

Gość Niomuś
:P JALLAHU' AKBAR' :P LE"HAYIM

Gość lalilllllla
Jasne jasne ciołku :) Co nie zmienia faktu, ze ty i tak pozostaniesz biednym, samotnym i sfrustrowanym dziadem z Polski. Tylko kafe ci pozostalo i marszczenie tego co ci tam dynda :D :D :D

Gość taaaaaaaaaa
lalilllllla Twojemu braz dynda, jak kawalek gowna :D

Gość lalilllllla
Ja juz pisalam ci ciolku, moj maz jest zielony. Wiesz juz? :D Samotniku? ;) 🖐️

ja dobrze wiem że twój mąż tam siedzi i patrzy co piszesz, bo jakbyś napisała coś złego na muzułmanów to by cie tak w morde strzelił że być nogami szybe w suficie wybiła

"webster a wiesz ze moze sie tak zdarzyc ze twoj przyszly maz poderznie corce gardlo bo nieprzyzwoicie sie zachowala i nie nosila burki...." xxxx hahah - czyj "przyszly" maz, hm?;-) a patologie to zdarzaja sie bez wzgledu na rase, obyczajowosc i szerokosc geaog.;/ xxx 123k Ror przyjmuje taktyke ---wyciagnac zdanie z tekstu..przetrawic I wypluc.....gluptak bez szkoly zostanie zawsze gluptakiem." xxxx nie rozumiesz - dlatego sie zloscisz;-) ale nie martw sie ror -przewidziala i to;-) i oczywiscie nie mam szkoly - dopiero przedszkole zaczynam;-)

Gość ps...
Polska dla polakow ...ziemia dla ziemniakow .....muzulmanie won!!!!

Gość lalilllllla
Colku, a gdzie ja pisalam, ze moj mezus jest muzulmaniem? No gdzie, ja sie pytam? :D Znow sobie cos ubzdurales ptasi mozdzku, tylko dlatego, ze posiadam wieksza wiedze geograficzna niz ty i ogolnie jestem inteligentniejsza i tolerancyjna, nie znaczy to, ze utozsamiam sie z topikiem. Ja jedynie gnoje malolatkow, takich jak ty, co to poza swoj Pcim Wielki nosa nie wysciubili ale w internecie to geroj, ze hej! :D p.s: od kiedy sufity posiadaja szyby, co ciolku? No od kiedy? ;)

"ula.jonska tobie ror natomiast swiat sie z UK utozsamil, coz mowic o twojej papce zamiast mozgu bido mentalnaPowtarzam tumanku - propblem z islamem ma nie tylko UK, ma go wiekszosc krajow Europy. " xxx a co mnie europa w ogole obchodzi;-) ja wiem ze dla ciebie zagranica=uk, a europa=swiat, w europie mieszka stosunkowo malo ludzi - za malo by traktowac ich na powaznie gdy mowa o swiecie;-) xxx Kultura Europy wyrasta z chrzescijanstwa, nie z islamu. xxxx powtrzam a co mnie obchodzi kultura europy?;-) xxx "chrzescijanstwo ze swoimi krucjatami "sialo" pokoj amen" Gluptaku, rozmawiamy tu o swiecie wspolczesnym, nie dyskutujemy o historii. " xxxxx pokrzycz sobie jesze - no smalutko - pokaz swoja malosc i drobnomieszczanstwo, nie wnikam o czym ty sobie "rozmawiasz" - raczej peplesz - a tego co ja mowie to pewnie i tak nie zrozumiesz, nie wysilaj sie;-) xxxx Poniewaz KK prowadzil wojny krzyzowe wiec ja mam sie zgodzic aby moja corka w szmacie na twarzy chodzila? Glupsza niz dluzsza jestes." xxxx jestem bardzo, bardzo glupia;-) a coreczce wpsolczuje matuli-agresora;-) xxx Tolerancja ror moze byc wtedy, kiedy obie strony szanuja swoje odrebne "ja" ale nie kiedy jedna rzada nie tylko przywilejow ale rezygnacji z tej drugiej strony ze swoich korzeni, zwyczajow i zasad. I tak, blizej Polakowi to Europy Niz Pakistanczykowi Chociazby kulturalnie, menatlnie, emocjonalnie.... Wspolne korzenie - chrzescijanskie " xxxx ja bym powiedzial ze blizej polakowi do pakistanczyka pod wzgledem kulturowym;-) i cos w tym jest - skoro - tak ciagle polacy o nich rozprawiaja;-)

"warszafffka byc moze A tobie z kolei swiat utozsamil sie JEDYNIE Z EUROPA. Było to to kiedys poza Europa? Wie to to jak tam ludzie zyja? Np. w Australii? A w Azji?" xxxx daj spokoj warszafka - wiadomo ze australia i azja nie istnieja;-) na swiecie zostala tylko "europa" aw niej UK, i polska emigracja za chlebem;-)

[zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II W tym topiku ścierają się prawdziwi polacy z amatorkami arabskich kutasów (ror, lalilllllla) oraz islamskimi lobbystami podszywaczami (tahira0" xxx ja lubie tez polskie;-) dla mnie si liczy tylko jakosc - musi bc twardy i ponizej 60 cm nie schodze;-)

Gość lalilllllla
"Polska dla polakow ...ziemia dla ziemniakow .....muzulmanie won" Oczywiscie, ze masz racje! Tak samo jak Anglia dla Anglikow, Holandia dla Holendrow i Niemcy dla Niemcow :D A teraz marsz dresiki zakladaj i won na zylete pozgrywac cwaniaka. Bo jak nie, to musisz dac piataka :D hahah :)

" Po prostu lubi być całkowicie poddaną mężczyźnie i nie decydować o własnym losie. Skoro to daje jej szczęście, to należy sie tylko cieszyć, że na świecie żyje 1 osoba szczęśliwa więcej " xxxx a ja mysle ze gdyy to dawalo autorce szczescie to by wyszla za jakiego katolika z pensja - no badzmy hojni - w porywach do 4tys. zlociszy butto;-) ;-) ;-)

lalila - nie muisz pisac czy twoj maz jest muzulmaninem, - zgodz sie na to co ci kafe zaproponuje: ja np. juz "mialam" meza pakistanczyka co go na zmywaku w londynie poderwalam i kt wyrzucili, nastepny moj "maz" byl z dubaju (ale kazal mi sie prostytulowac;-) , teraz "mam: meza filipinczyka ale juz jestes zareczona z nastepnym - kosmita, kt mi obiecal ze po slubie dostane obywatelstwo jego galaktyki;-)

[zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II NO TAK, W ARABSKICH LEPIANKACH NIE MA OKIEN W SUFITACH! TAM W OGÓLE NIE MA OKIEN, KIBLA NIE MA, JEST TYLKO POMIESZCZENIE NA KOZY I WIELBŁĄDY CUD ŻE INTERNET TAM MAJĄ" xxxx masz racje! ;-) jak porowna sie dubaj z warszawa - to rzeczywiscie cywilizacja warszwska poraza;-) ;-) ;-)

[zgłoś do usunięcia]Samotny Romantyk II Mówisz o centrum Dubaju czy o syfie na przedmieściach?" xxxx mowie porzede wszystkim o braku syfu w europejkich metropoliach typu radom, warszawa i grudziadz;-)

Gość niomus
daniel knapik michal jedrzejczak zakochana para inch allahu martyrs al aqsa

Gość przemierzylam caly swiat
ROR, a czy ty na pewno zwiedzalas Dubaj, czy tylko w jednym centrum handlowym w centrum miasta bylas?;) bo wlasnie w ten sposob obnazasz swoja niewiedze. pozdrawiam - podroznik.

ja proponuje w nich rzucac wieprzowina :) a dla zainteresowanych proponuje fan page z fb "Nie dla islamizacji Europy" tam mozecie znalezc naprawde ciekawe wypowiedzi.

[zgłoś do usunięcia]przemierzylam caly swiat ROR, a czy ty na pewno zwiedzalas Dubaj, czy tylko w jednym centrum handlowym w centrum miasta bylas? bo wlasnie w ten sposob obnazasz swoja niewiedze. pozdrawiam - podroznik." xxxx podroznik - ahhahaah;-) ad dubaju - to ja tam w ogole nie bylam - cala wiedze o swiecie czerpie z kafe, myslalam ze mnie nie zlapiesz;/