Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

"lalilllllla ROR, ty prawiczkowi nie pisz o Dubaju. On wczoraj wypalil, ze miedzy innymi Jordania jest w Azji i WSZYSCY wyznawcy islamu, zarowno w Afryce jak i w Azji to Arabowie. Czaisz to? " xxxx moze to ten sam co mowil ze nie podoba mu sie w kuala lumpur na filipianch;-) xx W Polsce za to wszyscy mieszkaja w palacach, z 10 lazienkami i wlasna sluzaca Od biednych, brudnych Arabusow, tych z lepianek, ciagna jedynie rope. Ale co tam. Mamy Slask. Nasza dume " xxxx dokladnie - ach polskie palace z wielkiej plyty i krysztalowymi windami;-) od razu widzac poziom cywilizacji;-)

"webster ja proponuje w nich rzucac wieprzowina a dla zainteresowanych proponuje fan page z fb "Nie dla islamizacji Europy" tam mozecie znalezc naprawde ciekawe wypowiedzi." xxx pewnie te fajne wypowiedzi pochadza od polakow ze spietymi posladkami - ktorzy maja boskie zycie za 2 tys netto i sobie powtarzaja co dziennie przed pacierzem, przynajmniej nie jestesmy muzulmanami;-)

Gość ps...
niomus ve fiku mikuuu Po twoich slowach wychodzi ze wszysko juz miales!!!ale kurwa nie masz...arabski zamulony kmiocie

Gość kesim
kaczorka :P

Gość ps...
lila...uzasadnij..dlaczego chciala bys by w polsce zyli muzulmanie? (zaraz pewnie napiszesz ze w wogole tego nie napisalas..ale z tonu wypowiedzi to wynika)

Gość lalilllllla
Powiem tak, w Polsce muzulmanie zyc nie beda. A dlaczego? Bo jestesmy biednym krajem we wschodniej Europie. Wiec sie tak nie podniecaj. Oni nie maja interesu do nas przyjezdzac. nie mam rowniez zamiaru krzyczec na prawo i lewo, ze nie chce zeby ktos tam do mojego kraju przyjechal. Nie jestem Mayorem Polski. Takie rzeczy na mnie nie robia wrazenia. Zyjemy w wolnym swiecie, w XXI wieku. Kazdy czlowiek ma prawo podrozowac dokad mu sie podoba.

Gość ps...
I w tym momencie sie mylisz-dlaczego. Nie wydaje mi sie bysmy byli zasciankiem europy... A poziom zycia jest na pewno wyzszy niz w kazachstanie czy czeczeni,uzbekistanie.Musisz wiedziec ze ludzie co tu przyjezdzaja to tgz.forpoczta.Nikt ci o ty mie mowi ale oni dostaja rozkaz od swoich muluw ze masz tu jechac i zamieszkac...rozgoscic sie..nastepni przyjada chwile po tobie.Oczywiscie nie twierdze ze maja zakaz podrozy ..wolny swiat...Tyle ze oprocz zamieszkania za chwile zaczynaja wprowadzac swoje prawa i obyczaje..Demokracja jest dla ludzi swiadomych demokracji.W bardzo perfidny sposob prawa demokratyczne zostaly wykorzystane w krajach zachodnich(przykladow jest cala masa..poczytaj) Dlatego smiem twierdzic ze obecnie mamy calkiem pokazna wojne w europie...tyle ze bardzo cicha.Mysle ze ludzie w polsce jeszcze sa na tyle glupi ze przyjmuja tych ludzi. Nie wiedza za chwile beda nas prowadzili jak bydlo na rzez.

Gość lot nad kukulczym gniazdem
0lx]?

Gość lalilllllla
Hahaha do tej powyzej :) ROR widzisz, podobno cie "zezarli" na watku Poza Polska ;) A tak naprawde same za toba tu przylazly i dalej o tobie pisza. No dobre, dobre :) :)

Gość Pan Doktor z Osiedla
lalilllllla = kolejny kafe zyeb

o tak zezarli mnie;-) bo "zniknelam";-) ;-) no wiem ze wiekszosc ludzi spedza zycie na kafe ale ja jeszce musze obsluzyc moich 4 mezow wiec bywam zajeta;-) pisali do mnie i prosili zebym wrocila na jakies inne watki - ale szczrze mowiac to zapomnialam - o jakie watki chodzilo;/ bede sobie zapisywac next time ;-)

"ps... I w tym momencie sie mylisz-dlaczego. Nie wydaje mi sie bysmy byli zasciankiem europy... A poziom zycia jest na pewno wyzszy niz w kazachstanie czy czeczeni,uzbekistanie" xxxx zdaje sie, ze kolezanka powyzej napisala, ze PL jest zasciankiem w europie - a wydaje ci sie ze uzbekistan wsezdl juz do Unii, hm?;-) xxx ...Tyle ze oprocz zamieszkania za chwile zaczynaja wprowadzac swoje prawa i obyczaje.." xxxx jesli zaczynaja wprowadzac sowje zwyczaje tzn. ze ktos im pozwala - again, pretensje do ustawodawcy ;-) xxx Mysle ze ludzie w polsce jeszcze sa na tyle glupi ze przyjmuja tych ludzi. Nie wiedza za chwile beda nas prowadzili jak bydlo na rzez." xxx protestuje! wszak pL to kraj samych geniuszow;-)

Uwaga, komunikat. Się zaczernilam ;) finally. Co do listy czegos tam... doktorko miałaś wodke nam postawic i siebie do listy dopisac. Wszakze gadanie samemu z soba nie jest normalne 🖐️

Autorko A ja zycze Ci wszystkiego najlepszego i ciesze sie ze jestes szczesliwa. Ja mam meza Turka juz ladnych pare lat. I o dziwo sprzata, gotuje, chodzi na zakupy, pomaga mi we wszystkich obowiazkach. Nawet klocic sie nie potrafi. Przez tych pare lat nigdy mnie nie skrzywdzil, nie ponizyl. Dba o mnie i o dom. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.

Gość wyjatki bywaja
i ....potwierdzaja reguly-Simit itp. :-)

Simit, zaraz tu wpadnie Marszczcyciel Cichacz czyli niejaki Samotny Romatyk i ci napisze, ze "bzykasz sie z Arabem" :D 🖐️ A tak na marginesie - pisanie o braku klotni jest lekko naciagniete. Nie wierze w cos takiego jak brak klotni. Kazdy sie kloci i to jest potrzebne dla zwiazku, takie klotnie co jakis czas.

Gość taaaaaaaaaa
Simit niedawno pytala jak sprowadzic turasa do polski bo nie chca mu dac wizy a teraz nagle mezatka od paru lat, no chyba ze na odleglosc, bo chlopina jest tu pare miesiecy wiec siedzi i ma stulony pysk zeby go nie pognala tam , skad wrocil :D

Gość taaaaaaaaaa
a i tak te turasy w Pl tylko tranzytem, dostanie KCP i wypierdoli dalej na zachod nie ogladajac sie na "zone" :D

Gość z samego rana--
przeczytalam post autorki i az mi ciarki po plecach przeszly :/ Mi to by wcale dobrze nie bylo,widze...

Gość Tahira
Dzień dobry Kochani :) jejjejej, ależ się dyskusja rozwinęła, ale to dobrze :) Uważam, że, gdy sensownie to zawsze warto rozmawiać i cieszy mnie kultura, bez wyzwisk. To nie podszyw, to nie nuda z mojej strony, to nic udawanego. Tak nam się potoczyło i spotkalismy się, i uczucie się pojawiło. Wiadomo, serce nie zawsze jest dobrym doradcą. Miałam, miewam wiele przemyslen, czy aby na pewno sprostamy, ale w miare upływu czasu, jest naprawdę dobrze. Co chciałabym dodać, to to, że znam (jak na europejkę) dość dobrze Koran i chciałabym poruszyć kwestię, iż trzeba rozróżnić okoliczności takiego związku. Czy poznaje się najpierw kulture przez zamieszkanie w danym kraju lub jest już się np. konwertytką muzułmanką i dopiero poznaje się narzeczonego / męża, czy też najpierw UKOCHANEGO, a potem zagłębia się w obyczajowość przez pryzmat JEGO. Mam świadomość wychowywania dzieci w islamie, mam świadomość piętna rodziny, wiem, że wszystko w naszym życiu toczy się wokół inshallah, alhamdullilah i mashallah. Ale tak wlaśnie moi Drodzy wygląda życie w kraju arabskim. Tutaj wszystko kojarzy się z seksualnością, co komu wolno, a nie wolno, co ludzie powiedzą, Odnośnie mojego związku - nigdy, ale to nigdy nie został podniesiony na mnie głos z jego strony, nigdy nie nazwał mnie brzydko, jedynie milczał i prosił o rozmowę niepublicznie. Zawsze jestem wszędzie wożona, zabierana, goście są mile widziani w naszym domu. Tak, to prawda, że on dominuje na zewnątrz, a kobieta wewnątrz domu. Może to zabrzmi śmiesznie, banalnie, ale u nas sprawa jest o tyle trudna, że jestem typową słowiańską blondynką z niebieskimi oczami i chcąc nie chcąc przyciągam uwagę co wprawia go w stan poirytowania chwilami. I jestem świadoma słów: kobieta muzułmanina może wszystko na co pozwoli im mąż - tak to prawda :) Zakres 'pozwolenia' trzeba ustalić i wyważyć. Coffee time - arabic coffee ;)

Gość ps...
Znasz frajera pare miesiecy i przechrzcilas sie na islam . i twoje dzieci beda wychowywane w islamie..(debilka)To jak ile ma zon ..i jakie obywatelstwo.I czy zansz arabski...bo ciagle smierdzi prowo....arabski pedale

Gość ps...
fan page z fb "Nie dla islamizacji Europy" przestan pociskac ludziom ciemnote..widziales jakie wpierdol zrobili chlopaki arabskim smieciom w opolu..brawo Dziewczyny nie wierzcie w ani jedno slowo araba......zniewolenie to perwsze slowa jakie nasuwa sie na usta .Pakistanski prostaku.Wypad do pakistanu..srac na ulicy

Gość Tahira
Nie przechrzciłam swojej wiary na islam, ale owszem, skoro zdecydowałam się zamieszkać w kraju arabskim to znaczy, że lubię tu być i akceptuję tutejsze normy. Nie będę wyzywać Cię w odpowiedzi na Twoją agresję. Życzę Ci bardzo miłego dnia i dobrych ludzi na Twojej drodze, żebys poczul sie potrzebny i kochany, to może Twoja agresja ustanie, pozdrawiam :)

Gość 123kdk
Widzisz Tahira "psi..."przynajmiej nie jest obludnikiem pisze czo czuje.Ty natomiast pod przykrywka ckliwosci,dobrotliwosci chowasz falsz..Dlaczego nie odpowiesz napytania jakie zadal?...dlaczego skoro znasz muzulmanow nie opowiesz jak sie zyje w pakistanie..w koncu z tamtad pochodzisz(licze ze jestes prowokatorem) dlaczego nie napiszesz jak traktuje sie w tych islamskich panstwach ludzi...wyzysk,wyzysk az do konca...Piszesz o wyzszych uczuciach..ladnie pieknie ale ni jak sie to ma do rzeczywistosci....ktokolwiek tam byl I ma szanse uciec.....nie ogladajac sie na nic to robi....jesli szukasz jakiej naiwnej dziewczyny co by z taba tam pojechala to tylko w zakladzie psychiatrycznym... Wiem co pisze bo widzialem....pozdrawiam wszyskich I zycze wspanialej majowki.

Gość Tahira
To ja Tahira - kobieta z krwi i kości, nie znam żadnego Pakistańczyka, który tak świetnie władalby polszczyzną, na piśmie zwłaszcza ;) Naturalnie, że nikt o zdrowych zmysłach nie pojechałby żyć do Pakistanu !!!! To półpiekło na ziemi, z tym się zgodzę. I raz jeszcze powtarzam, nie myl kultury i obyczajów - dobrych czy też złych z islamem, to dwie różne sprawy. Tam jest bezprawie, panstwo,a raczej mieszkańcy rządzą się sami.

Gość 123kdk
I tu jestem troche zaskoczony.Nie chce wypisywac tu zadnych laboratow.Ale skoro jestes swiadoma kobieta to musze ci powiedziec ze zbyt duzo zla wyzadzila wiara muzulmanska.Jak to jest ze dobro zapisane na papierze tak szybko zmienia sie w zlo w zyciu.I nie chodzi tu o obyczaje i kulture...dobro jest zawsze dobre..niezalerznie od wiary.Raczej chodzi o obyczaje ludzi ktorzy przyjedzaja jako goscie bardzo szybko staraja sie wplynac na autochtonow.I to jest to zlo jakie tkwi islamie.Sory ale dla mnie jest to zla ,sredniowieczna religia. Religia nie rozwijajaca sie,stojaca w miejcu albo wrecz z uwstecznieniem. A teraz z mojego zycia ...pytam sie araba dlaczego swinia ma mieso nie czyste...dopowiedz ...bo je gowno...hm wniosek: to ze jesli by nie jadla gowna byla by czysta. Tlumacze mu ze w polsce swinie nie jedza gowna ..od wiek wiekow zywia sie ziemniakami..rolnicy maja parowary i takie pozywienie dostaja swinie.Natomiast swinia jak jest glodna to zje wszyskie odpady.Mysle ze jak czlowiek jest glodny to tez zje wszysko. Duren oczywiscie nie moze tego pojac....swinia jest nie czysta i koniec..czyz nie jest to sredniowiecze.... Konczac dobry czlowiek zawsze bedzie dobrym niezaleznie od kultury,wiary. Ja jednak zycze sobie by islam zostal tam gdzie jest .Gdyz gdziekolwiek sie nie zjawi wszyna wojny i zamachy(Filipiny,afryka,rosja). Pozdrawiam pania i zycze powodzenia.

Gość grom z jasnego niebaaa
"wszyna wojny i zamachy(Filipiny" Akurat islam z Filipinami ma tyle wspolnego co blondynka z szatynka

Gość 123kdk
Poczytaj o czesci Filipin zwanej Mindanao. Glupota nie boli...prawda...

Gość Lara Craft
Pamiętam jak szłam pod przykryciem w Jordanii i zachcialo mi się kupe na środku ulicy to narobiłam na chodnik i nikt tego nie zauważył