Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tahira

Dlaczego jest mi dobrze w związku z muzułmaninem ? Wyjaśniam.

Polecane posty

ROR widze w twoich postach straszna awersje do katolikow...

Ja widzialam wczoraj na fejsie komentarz pod zdjeciem faceta, ktory wygladal jak gej. Komentarz ów pochodzil od katolika - Polaka czyli obraz cnót i tolerancji, jak mu Bog nakazal. Cytuje komentsrz owego katolika - Polaka : " Co za ciota! Jebać pedałów!!!" Czyz to nie piekne, ze ten wspanialy katolicyzm taki jest. Kazdy bliźni miłuje drugiego, normalnie szok. :D :D :D

"webster ROR widze w twoich postach straszna awersje do katolikow..." xxxxx glodnemu chleb na mysli lub kazdy widzi co chce zobaczyc;-) ja nie jade sterotypami - ale je lubie przejaskrawiac - bo smieszy mniue takie myslenie ze jak ktos nie jest czarny/ nie lubi tego koloru - to pewnie "musi" byc bialy;-) gdy tymczasem najczesciej jest on rozowy lub zielony;-) jestem zwolenniczka pelne palety barw;-)

Lalila - ja mysle, ze czym innym jest posiadanie opinii na jakis temat a czym innym traktowanie wszystkich ktorzy mysla inaczej jako pola do czystej agresji. Ze swojego podworka - ja nie popieram ludzi otylych, gdyby to ode mnie zalezalo - wyslalabym ich wszystkich (z wyjatkiem ludzi chorych) na ostry wycisk na silowni, ale nie rzucam sie ze otyli ludzie istnieja , sa i beda - nawet mi nie przeszkadzaja , nie zywie do nich agresji - to jest ta roznica ktorej niektorzy nie moga pojac;/

Twoim zdaniem komentarz "Jebac pedalow" to jedynie 'opinia' na dany temat?

to nie byl moj komenatrz bo sie zupelnie z nim nie zgadzam;-)

Gość rambolina
A ja uwazam ze kazda religia jest niepotrzebna swiatu. Czy to katolicyzm czy islam czy hinduizm czy buddyzm i wiele wiele innych. Po co to komu? Wszystkie te religie i jego wyznawcy maja cieczke zamiast mozgu. Olac to wszystko :)

religie sa potrzebne - ianczej by ich nie bylo;-) moim zdaniem sa dla ludzi zaleknionych - ktorzy nie do konca wiedza co to jest wlasny rozum, wolna wola itd. - czuja sie skonfundowani i potrzebuja schamtycznych uprosczen

Gość stop pustakom na cafe
';schamatycznych uproszczeń' ty ROR nie potrzebujesz :D ponieważ jesteś sama tak schematycznie uproszczona , pusta i ksenofobiczną że jest to już chyba ostatni stopień uproszczenia udający 'jakąś pełnię i wyzwolenie ' pustak udający wyzwolonego mędrca - luzaka :D

"stop pustakom na cafe ';schamatycznych uproszczeń' ty ROR nie potrzebujesz ponieważ jesteś sama tak schematycznie uproszczona , pusta i ksenofobiczną " xxxx uderz w stol, a nozyce (jak zawsze) sie odezwa;-) ;-);-) i kolejna osoba ktora nie rozumie slowa "ksenofobia" ;/ albo uslyszala je na ambonie i teraz mylnie uzywa;-) ;-) xxx że jest to już chyba ostatni stopień uproszczenia udający 'jakąś pełnię i wyzwolenie ' pustak udający wyzwolonego mędrca - luzaka " xxxx ciesze sie ze swoja pustoscia dostarczam ci tylu pozytywnych bodzcow, lubie zadowalac ludzi - zwlaszcza jak mnie to wiele nie kosztuje;-)

Gość rambolina
Potrzebne sa do czego? Do robienia ludziom cieczki z mozgu? Dla tworzenia pedofilow i lizania jakichs kolanek lub wyciagania pieniedzy od biednych obywateli? Dla filozofii bicia i zakrywania kobiecych twarzy lub podstawiania bomb pulapek? A moze dla otrucia calej rodziny i siebie samego dla jakiegos Lorda Shivy? Przeciez wszystkie te religie to porazka jakas, a ci ludzie slepo podazaja za jakims guru. Kon by sie usmial.

pustactwo i ksenofobia jest smutnym zjawiskiem i nie zadowala mnie , a napełnia raczej głębokim smutkiem nie niestety czaisz bazy ,no bo jak pustak może 'czaić bazę ' ?

[zgłoś do usunięcia]stop pustakom na cafe pustactwo i ksenofobia jest smutnym zjawiskiem i nie zadowala mnie , a napełnia raczej głębokim smutkiem nie niestety czaisz bazy ,no bo jak pustak może 'czaić bazę ' ?" xxxx powyzej pragne zaprzentowac typowa postawke przecietnego zjadacza chleba - nie rozumie o czym mowa, wiec mu sie wydaje ze ktos (w tym przypadku ja;-) ) byc moze go obraza - wiec dalej nie rozumiejac sedna sprawy - postanawia "odpwoiedziec" - nie ma argumentow (bo nie moze miec) wiec wali wycieczki osobiste;-) a swistak siedzi i zawija;-) ;-) ;-) zawija ....;-)

"rambolina Potrzebne sa do czego? Do robienia ludziom cieczki z mozgu?" xxxx chociazby do tego;-) do sprawowania wladzy nad szeroka grupa kondumentow - tutaj posluze sie przykladem powszechnym w PL;-) to jest bieznesowo uzasadnione;-) xxx Dla tworzenia pedofilow i lizania jakichs kolanek lub wyciagania pieniedzy od biednych obywateli? Dla filozofii bicia i zakrywania kobiecych twarzy lub podstawiania bomb pulapek? " xxx to wszystko sluzy podporzadkowywaniu - ale ze tez rodzice tych dzieci (co to zlizywaly te smietanke - fuj!) pozawalaja im na takie zabawy;/

Gość rambolina
Smietana i lizanie kolanek, bomby pulapki podrzucane przez islamskich terrorystow, talibowie w Pakistanie strzelajacy do 14 letniej dziewczynki bo chciala chodzic do szkoly, hinduscy wariaci usuwający zenskie plody albo trucie sie dla Lorda... ja tu mowie o wszystkich syfiastych religiach. Syf jak cholera. Dlaczego ludzie nie potrafia rzucic tego wszystkiego, tych moherow, tych hijabow, burek i innych debilnych rzeczy i przestac sie modlic do czegos czego nie ma???

popatrz na to co sie dzieje w PL rowniez;//

'moim zdaniem sa dla ludzi zaleknionych - ktorzy nie do konca wiedza co to jest wlasny rozum, wolna wola itd. - czuja sie skonfundowani i potrzebuja schamtycznych uprosczen' odnoszę się do odpowiedzi obrażającej wierzącą większość ( wiarę deklaruje ponad 90 % populacji świata , ateizm - 2-3 % ) jeżeli ktoś coś takiego bez żadnych zahamowań , notorycznie i jak nakręcana katarynka , to znaczy że jest albo pozbawionym empatii i zrozumienia pustakiem , albo osobą zaburzoną myślącą o sobie jako kimś niezwykłym i zupełnie ponad przeciętnym ( czyli narcyzm albo agresywny narcyzm , gdy dodatkowo szydzi z innych i ich religii ) . ponad 95 % świata nie potrzebuje 'schamatycznych uproszczeń ' , a twoja ateistyczna i pogardliwa wobec wierzących jest tylko dowodem , że niby 'wyzwoleni ateiści ' mają duże problemy z własnym nad wybujałym EGO , co jest żałosne i łatwe do zauważenia oraz coraz częściej wyśmiewane

Gość rambolina
Ok ROR nie jestes obiektywna. Uderzasz tylko w jedno badziwie - katolicyzm, ale dziwnym trafem nie pisniesz ani slowkiem o innych religiach, ktore sa tak samo debilne (patrz islam np. lub hinduizm). Wyznajesz ktoras z nich tak?

Gość rambolina
" ( wiarę deklaruje ponad 90 % populacji świata , ateizm - 2-3 % ) " Dane z wikipedii? Aha.

"stop pustakom na cafe jeżeli ktoś coś takiego bez żadnych zahamowań , notorycznie i jak nakręcana katarynka , to znaczy że jest albo pozbawionym empatii i zrozumienia pustakiem , albo osobą zaburzoną myślącą o sobie jako kimś niezwykłym i zupełnie ponad przeciętnym" xxxxx albo po prostu uwaza ze z nurtem plyna glownie smieci, as easy as it is;-) widze, ze komus sie zylka napiela;-) widac kompleksy wyszly na jaw;-) xxx ( czyli narcyzm albo agresywny narcyzm , gdy dodatkowo szydzi z innych i ich religii )" xxxx narcyzm nigdy nie przybiera postaci agresywnej - ale zasatanoiawjace jest ze inni - wlasnie tacy - klasyfikuja mnie jako cyt. "ponadprzecietna' podcza gdy ja sama w ogole nie postrzegam siebie w odniesieniu do innych;-) xxx ponad 95 % świata nie potrzebuje 'schamatycznych uproszczeń ' , a twoja ateistyczna i pogardliwa wobec wierzących " xxx a to juz jest tylko twoja subiektywna opinia - ktora mi dynda kolo nosa;-) xxx jest tylko dowodem , że niby 'wyzwoleni ateiści ' mają duże problemy z własnym nad wybujałym EGO , co jest żałosne i łatwe do zauważenia oraz coraz częściej wyśmiewane" xxx i znowu - mylna teza: napislam ze jestem ateistka? czy sobie to dospiewalas sterotypem sie - dla zrozumialego uproszczenia - poslugujac, hm?;-)

"rambolina Ok ROR nie jestes obiektywna. Uderzasz tylko w jedno badziwie - katolicyzm, ale dziwnym trafem nie pisniesz ani slowkiem o innych religiach, ktore sa tak samo debilne (patrz islam np. lub hinduizm). Wyznajesz ktoras z nich tak?" xxxx ja wyznaje swoja prywatna religie - a obiektywny nie ejst nikt;-) ja w nic nie uderzam - nie postrzegam wymiany opinii w tych kategoriach;-)

" " ( wiarę deklaruje ponad 90 % populacji świata , ateizm - 2-3 % ) " Dane z wikipedii? Aha." xxxx kazda osoba ktora przeszla edukacje - zdaje sobie sprawe, ze jesli obok danych nie figuruje zdrodlo oznacza to ze autor sobie dane zmyslil;-)

Gość taaaaa to ciekawe
Dla ulatwienia innym dyskutantom napisze ze swiatowa pani ROR jest muzulmanka.

[zgłoś do usunięcia]taaaaa to ciekawe Dla ulatwienia innym dyskutantom napisze ze swiatowa pani ROR jest muzulmanka." xxxx dzieki za ulatwienie;-) ROR jest muzlmanka, katoliczka i wierzy w kosmitow. Miala juz meza muzulmanina, kolorowego, z duzym przyrodzeniem, a teraz jest obecnie w zwiazku z koza, ale jest tez zareczona z ufoludkiem;-) mam nadzieje ze pomoglam;-)

Gość rambolina
Co to znaczy 'swoja prywatna religia'? Albo sie w cos wierzy albo nie. Jak widac, cos krecisz badz wstydzisz sie po prostu przyznac. "ROR jest muzulmanka" Serio? Kurde, wspolczuje serdecznie. Co za glupota!

"rambolina Co to znaczy 'swoja prywatna religia'? Albo sie w cos wierzy albo nie. Jak widac, cos krecisz badz wstydzisz sie po prostu przyznac" xxxx nie uznaje czegos takie jak wstyd - uwazam ze religia to nie struktura typu idslam czy chrezscijanstwo , tylko wlasny zestaw przekonan - dlatego kazdy rozsadny czlowiek ma wlasna;-) ci ktorzy nie moga takiej miec - siegaja po to co jest dostepne juz na rynku i stworzone przez wszystkich, taka jest moja definicja;-) xxx "ROR jest muzulmanka" Serio? Kurde, wspolczuje serdecznie. Co za glupota!" xxx wierzysz zawzse we wszystko co przeczytasz, hm?

"Miś Wojtek Kobiety wolą Arabusów, bo oni dalej są prawdziwymi mężczyznami. Europejczycy zniewieścieli, a muzułmanie dalej są dominujący w życiu, co bardzo kręci kobiety." xxx "jedzmy" dalej: a kazdy latynos to super kochanek, a "kazdy" polak to zlodziej niemieckich samochodow;-)

ROR, ja mówie o biologii. Kobieta pragnie faceta agresywnego, który ją obroni przed światem. Arabowie właśnie mają tą agresję, ale nie ma wojen i oni swoją agresję przelewają na europejskie kobiety, które swoją drogą traktują jak worki na spermę.

Gość może ja podam dane
WIKI podaje liczbę deklarujących się jako ateiści jako 2-3 % . 'Chrześcijanie stanowią około 33% ludności świata. Jest ono rozpowszechnione w 254 krajach z czego pośród 145 narodów jako religia większości, a w 18 jako religia państwowa; w postaci anglikanizmu w Wielkiej Brytanii, ortodoksyjnego chrześcijaństwa w Grecji, wyznania ewangelicko --luterańskiego w 6 państwach m.in. w Szwecji i Danii, oraz najliczniejszego rzymskiego katolicyzmu w 9 państwach m.in. w Argentynie i Peru. - ISLAM wyznawany i stworzony przez Mahometa na początku VII w. W Mekce (arab. Islam znaczy poddanie się poświęcenie się ). Islam, należący do religii Azji Południowo Zachodniej , jest religią światową. Wyznawcy islamu zwani muzułmanami stanowią drugą co do wielkości wspólnotę religijną świata, stanowią ponad 17% ludności świata. Islam jest rozpowszechniony w 172 krajach, przy czym jako religia większościowa w 38, a jako państwowa w 24, m.in. w Pakistanie, Bangladeszu, Iranie, Egipcie, Maroku, Arabii Saudyjskiej, Malezji, Turcji. - HINDUIZM obejmuje różnorakie formy wiary i przejawy życia mieszkańców Indii, zespolonych ustrojem społeczno-kastowym, uznawanym przez nich za święty. Stanowi trzecią pod względem wielkości religię światową tj. 14,5 % ludności świata. Około 88% hindusów żyje w Republice Indii, gdzie stanowią większość ludności. Na skutek emigracji z Indii hinduizm występuje w 88 krajach, w tym jako religia większości w Nepalu, gdzie jest religią państwową , oraz w księstwie Sikkim. -same te trzy religie to 65 % dochodzą jeszcze inne ( judaizm , buddyzm , sekty ) i liczba ludzi należących oficjalnie do jakiegoś określonego wyznania przekracza 80 % . pozostali deklarują wiarę w jakiegoś nieokreślonego religią Boga , albo nie deklarują się ani jako wierzący , ani jako niewierzący i czasami przyjmują pozycje ateistów , zaczynają wierzyć , albo nie , mając wszystkich w dooopie . 'taki elektorat ' do zagospodarowania przez fanatycznych ateistów ;)

"Miś Wojtek ROR, ja mówie o biologii. Kobieta pragnie faceta agresywnego, który ją obroni przed światem" xxx jelsi nie jestes kobieta - to ozesz tylko zgadywac czego ktora pragnie;-) poki co - po twych wpisach - wiedze, ze blefujesz i poslugujesz sie zaslyszanymi frazesami;-) xxx Arabowie właśnie mają tą agresję, " xxxx jasne arabowie sa agersywni, a murzyni maja poczucie rytmu, kazdy francuz natomaist je ser i pije wino, a kazdy niemiec to faszysta;-) ;-) ;-)