Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

Dorka80 przez meila mnie nikt chyba nie zamorduje. Piggy super dziewczyna ,dlaczego sie nie poznac. Diata tak sobie u mnie waga stoi ale za duzo sobie pozwalam. Z drugiej strony ciesze sie ze stoi nie rosnie.....

no dokładnie zawsze mozna przez maila, jak sie tak hmm.. blizej poznamy to fajniejsza atmosferka bedzie :) i qwerty ma racje wazne ze waga nie idzie w gore :)

to macie tu mojego maila doda100@gmail.com wyślijcie jakąś wiadomość i może wasze foty,to Wam prześlę swoje :)

Hej dziewczyny, zaglądacie tu jeszcze czasem? Jakoś się wyludniło ostatnimi czasy. Jak tam dieta,ćwiczenia, efekty? U mnie z dietą nie najgorzej, ale na razie nie ćwiczę :( Jakoś mi się nie chce :p Waga powolutku, ale spada i miejmy nadzieję,że zejdę poniżej magicznej wagi 60 kg ;) Pozdrawiam :)

Gość gość
i sie wam rozsypalo

no ja tu zaglądam i zagladam.. odezwalam sie do Dorki, raz odpisala.. kolejny juz nie :/ no szkoda szkoda ale nic nie poradzimy

Gość gość
Piggy, don't panic ;) Jestem, nie zapomniałam o Was :) Miałam przez cały weekend gości, nocowali u mnie i w ogóle nie włączałam kompa. Dziś jeszcze trochę muszę się ogarnąć po wizycie,ale wieczorem powinnam się tu pojawić i odpowiedzieć na maile, jeśli takowe do mnie przyszły ;) Pozdrawiam i czekam aż się odezwiecie dziewczyny, te które jeszcze tu zaglądają :)

Piggy, don't panic ;) Jestem, nie zapomniałam o Was :) Miałam przez cały weekend gości, nocowali u mnie i w ogóle nie włączałam kompa. Dziś jeszcze trochę muszę się ogarnąć po wizycie,ale wieczorem powinnam się tu pojawić i odpowiedzieć na maile, jeśli takowe do mnie przyszły ;) Pozdrawiam i czekam aż się odezwiecie dziewczyny, te które jeszcze tu zaglądają :)

Zagladaja zaglądają....Ja nie chudne wiec nie pisze o poczynaniach. Staram sie tylko utrzymac w miare wage bo nie mam ostatnio silnego postanowienia cos.....

no ja tez jestem, ale cos mi nie idzie ta dieta ale to przez takie problemy male ze zdrowiem. staram sie jesc normalnie i nie przybywa mi nic na wadze ale nie cwicze.. zapewne (jak juz pisalam) czeka mnie operacja wiec sobie pewnie odpuszcze cwiczenia ale bede tu do was zagladac :) a jak nie to zapraszam na priv :P

Gość fantastyczny temat!!
Zaczynam wątpić w inteligencję kobiet... niedługo zostanę ostatnim bastionem kobiecej inteligencji na tym forum... co za temat i to nie pierwszy - a kończy się zawsze tak samo - tysiące wpisów a i tak nikt nie osiąga celu lub łże jak pies, że coś sie mu udało i nawet jeśli jakiś sukces jest to za jakiś czas śladu po nim nie ma. Żałosne. Dobrze, że ja nie musze uszczuplać wałeczków, bo ich zwyczajnie nie mam, ale nawet jeśli to sama bym się za siebie wzięła i naprawde postarała a nie oszukiwała na forum. Obudźcie się!

Gość gość
k***a a kto Ci sie kaze udzielac? skoro tobie przeszkadza to sie nie odzywaj ! to forum jest dla wszytskich i kazdy moze pogadac i miec swoich znajomych. jestes zazdrosna gruba swinia zapewne albo niedorozwinieta 15-latka ktora nie zna zycia

Gość gość
Dobrze jej napisałas.....zapewne niedorozwinieta

Gość gość
czesc dziewczyny,nie bylo mnie jakis czs poniewaz nie mialam dostepu do sieci,ale chetnie wracam milo was sie czyta.z waga roznie POZDRAWIAM SERDECZNIE MEGI

Gość gość
czesc dziewczyny,nie bylo mnie jakis czs poniewaz nie mialam dostepu do sieci,ale chetnie wracam milo was sie czyta.z waga roznie POZDRAWIAM SERDECZNIE MEGI

Hej dziewczyny :) Mało nas tu jakoś ale fajnie,że chociaż ktoś tu jeszcze czasem zajrzy. Zwłaszcza kobietki, które robią sobie urlop od diet - to chyba już powoli my wszystkie ;) U mnie dieta tak na pół gwizdka, ale staram się walczyć i przynajmniej nie przybierać. Napiszcie co tam u Was słychać? Niekoniecznie o dietach, tak o życiu w ogóle :) Jak zdrowie, bo pisały niektóre dziewczyny,że jakieś operacje :( Dużo zdrowia życzę i powodzenia i czekam na wieści od Was. Pozdrawiam :)

Gość gość
to ja Dorka, żyję ale strasznie zalatana jestem :) wpadłam tylko zobaczyć na chwilkę ale dziś już nie odpowiem na maila,jutro kochanieńka ;)