Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

też mam taką figurę no ja dzisiaj orbitrek 60 minut i skalpel. Jutro zacznę dodawać ćwiczenia z mel b na brzuch pośladki i ramiona. Nie załamuj się będzie tylko lepiej :*. Ja mam mocną motywacje do słodyczy mnie nie ciągnie i mam dietkę 1000 kcal więc tak jak dzisiaj podjadłam jedno ciastko to trzymam się żeby na nim się skończyło :P. No i zapisywanie bardzo mi pomaga. Tak się wkręciłam w to wszystko że ukochany krzyczy żebym coś podjadła :D bo ani razu nie doszłam do 1000 kcal najwięcej było 930 a najmniej 300 i ciesze się że mimo to nie chodzę głodna :). Miałam sukienkę jako moją motywację ale wczoraj jak ubrałam to na biuście wisi więc jestem w szoku ;x

Sorki dziewczyny,że tak od samego rana marudzę, ale krew mnie zalała na efekty mojej ciężkiej pracy.Mam nadzieję, że nie macie mi tego marudzenia za złe i że moja pisanina, nie zniechęca żadnej z Was do pracy nad sobą. Dobrze, że mogę tutaj napisać co czuję, bardzo mi pomaga wasza obecność :) Czekam jutro na wasze wyniki -bo będziecie się ważyć i mierzyć, tak? I na prawdę mam nadzieję,że ubywa Wam znacznie szybciej niż mi :) Pa

ja dopiero za tydzień będę się ważyła albo i troszkę później bo te kilka dni nie ćwiczyłam. Pewnie że nie przeszkadzają po to tu jesteśmy żeby siebie wspierać :)

Dorka od tego jest forum zeby sie "wyzalic" :) ja sie jeszcze nie wazylam nic a nic, w niedziele sie zwaze i zobacze jak tam.. ja chyba dzis cos zjem niezdrowego bo mam mega ochote, chyba to przez to ze leze z goraczka :( cala obolala z katarem i bolem glowy :/ a pogoda na dodatek beznadziejna, pada od rana :/

Galen, wiem,że zadam niedyskretne pytanie, ale jak nie chcesz to nie odpowiadaj ;) Ile masz lat? Być może wiek, też ma tu znaczenie. Kiedyś też lubiłam sobie pojeść,ale miałam szybszą przemianę materii i nie tyłam, tak jak teraz. A z tego co piszesz, Ty przynajmniej masz czym oddychać. U mnie z tym kiepsko. A pewnie pierwsze z czego mi ubędzie to cycki, niestety :( Taka sprawiedliwość - jak tyję to najpierw brzuch,dupa i uda, rzadko cycki. Za to jak chudnę kolejność odwrotna, masakra. Ale cieszę się, że masz pierwsze efekty :) Tak 3maj!

Piggy, a to przykra wiadomość :( Kuruj się laska i wracaj szybko do zdrowia :) Bądź z nami duchem i wspieraj w potrzebie. A my będziemy czekać na Twój wielki come back :)

napewno bede was tu podgladac ale nie wiem czy bede cwiczyc, narazie to chodze tylko do lazienki a tak to leze w lozku bo masakra jest :/ takze bede miec sporo roboty za pare dni, tylko ze w sumie to jak leze w lozku to czesciej spie i nie jem.. sa tez i tego plusy :) kiedys jak lezalam w szpitalu tydzien to pilam same maslanki i jadlam jogurty, spadlo mi 5kg a pozniej wyczytalam ze jest awet Dieta Kefirowa :)

Absolutnie nie ćwicz. Potrzebujesz teraz odpoczynku,a kalorie podczas zdrowienia same się spalają ;) pzdr!

23 lata :) jeszcze długa droga przede mną. 63 dni zostały do wyjazdu mam nadzieję że zaskoczę rodziców swoim "chudszym" wyglądem :P no i że sama będę zadowolona z siebie. No ja nie wiem czemu tak dziwnie mi leci ale rękawki i dekolt za duży a tunika ani razu nie ubrana. Mam jeszcze spodnie w w których już się nie mieszczę i leża może za jakiś czas w nie wskoczę :P. No ale to tylko i wyłącznie moja wina że się tak zaniedbałam teraz oby do przodu :)

Hej Galen,właśnie się dowiedziałam,że jadę do Polski :) Hura!!! Miałam jechać dopiero na koniec czerwca, ale jadę już za tydzień :) Bardzo się cieszę i tym bardziej muszę przyspieszyć powrót do formy. Boję się tylko,czy te 2 tyg spędzone w PL, nie zrujnują moich wysiłków.Wiesz, odwiedziny, kawki, obiadki :p No ale to już zależy tylko ode mnie. Postaram się w każdym bądź razie :) PS W jakim regionie mieszkałaś w PL? Ja jestem ze Śląska :) no i dychę starsza od Ciebie ;)

z tego co piszecie to wychodzi że najmłodsza jestem :P gorączka już mi przeszła i o wiele lepiej się czuję ale nie aż tak dobrze zeby wyjść z łóżka i normalnie funkcjonować :/

trzymam kciuki ja dolaczam chcialabym zrzucic do sierpnia chociaz 10 kg tyle co przybralam przez ostatni rok.zaczynam od dzisiaj.najgorsza zmora dla mnie to jedzenie nocne chodze spac dosyc pozno.w tamtym roku jadlam ciemne pieczywo unikalam miesa,duzo sie ruszalam.wskoczylo ze tak powiem przez zime.diete Dukana lacze z ciemnym czerstwym pieczywem pije herbatki ziolowe.Pozdrawiam i trzymam kciuki.

Witamy nową koleżankę :) Czy nie boisz się tej diety? Jest bardzo monotonna i uwaga - niszczy nerki !!! Poważnie, nie ma dietetyka, który by pochwalił tą dietę. Wiem od znajomych, że ściśle stosując tą dietę można schudnąć,ale zaczynają się problemy z nerkami. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale musiałam to napisać dla spokoju swojego sumienia. Miałam zamiar dziś olać ćwiczenia,ale się nie poddalam :D

oj dorka ale zazdroszczę wyjazdu :P. Oj na pewno sobie poradzisz i nie ulegniesz pokusie :D. A mieszkałam na Warmii :P

Galen, Ty też się doczekasz wyjazdu, a przynajmniej ukażesz się po metamorfozie ;) Ze tak zapytam, mieszkasz w Szwecji na stałe, czy tylko pracujecie? Dziś rano waga pokazała znacznie mniej niż wczoraj :) I małż jakoś się tak przygląda,więc albo sprawdza, czy już są efekty, albo już coś drgnęło ;) W każdym razie, humor mi dziś dopisuje i widzę światełko w tunelu :) Pozdrawiam wszystkie chudziaki :) A kto chce, może się pochwalić, jakie efekty diety i ćwiczeń. Tylko nie pchać się wszyscy na raz :D

Zostaje tu na stałe :). A widzisz czyli jednak ruszasz dobrym kierunku i to najważniejsze. Ja dzisiaj zacznę ćwiczyć już się doczekać nie mogę :D

Ja też z małżem i córką na stałe. Przyznam bez bicia,że niespecjalnie lubię ćwiczyć,zwłaszcza,że po ćwiczeniach mogłabym spokojnie konkurować ze skunksem :D więc mi niespieszno, do wieczora daleko ;)

Witam.kiedys lykalam tabletki odchudzajace,marnowalam tylko pieniadze bo nic nie schudlam. Tluszczykp polecial jak w nocy zamiast innych rzeczy zaczelam przegryzac czerstwy chleb.Do swojej diety wlaczam troche zasad z diety Dukana,ale to nie jest calkowicie ta dieta. Ostawialam jasny chleb.smarowidla.wedliny;jem duzo surowek.jablek.troche ryb.jajek. Postanowilam na pewien czas zrezygnowac z miesa i wedlin oraz ziemiakow .nalesnikow rzeczy smazonych. Najgorzej jest na .,..poczatku jak zoladek sie kurczy.pozniej jest znacznie lepiej .Pozdrawiam wszystkie osoby na tym topiku.

mialo byc 'tluszczyk polecial' .a nie tluszczyk p polecial

Hej, przyłączam się do Was :) Mam 165cm i 58kg. Wyglądam jednak strasznie grubo-szczególnie w udach i tyłku :( Mój cel nr 1- 55 kg. Mniej jem i biegam. Jak u Was?

Magiyork, ja broń boże nie chciałam wtrącać się do Twojego odchudzania :p Tutaj każda ma swój sposób na utratę wagi i każdy po prostu robi swoje. Ja już po prostu taka kwoczka jestem, co to martwi się o cały świat ;) Ale muszę przyznać,że trochę odetchnęłam,że to nie do końca jest Dunkan. Witamy nowego chudziaka :) My tu też nie objadamy się i naginamy z ćwiczeniami ;)

witam nowe osóbki :) fajnie ze jest nas wiecej, mi juz powolutku przechodzi takze jutro juz chyba pocwicze... nie widze rezultatow ale za krotko cwicze wiec dlatego :P Ja mam 164cm zwrostu i waże 56kg a chce 50 jak dotychczas nie wiem czy dam rade ale sie postaram :)

bo nie jestem jakos gruba ale mam wystajacy brzuch i nad tym pracuje :)

Dorka 80.Witam ja na diecie Dukana takiej calkowitej bylam,to znaczy wytrzymalam kiedys jedynie dwa dni. Tzeciego nastepuje ogolne oslabienie organizmu.nie mowiac zupelnie o psychice,ale milo ze sie troszczysz. Dzisiejszy moj obiad to miseczka galaretki z kurczaka i jeden golabek/wiecej ryzu i troszke miesa z indyka.Probowalam sie wazyc.niestety siadly baterie w wadze.Na sniadania i kolacje bez zmian ususzony ciemny chleb.jajko.kawaleczek makreli,Pozdrawiam cieplutko wszystkie kolezanki zycze wytrwalosci.

hejka laski, jest tu która żeby dać mi kopa w tył? ;) Bo jeszcze nie ćwiczyłam - taki przestawiony dzień, ale a6w muszę zrobić koniecznie. Megiyork, cieszę się,że doceniasz moją troskę :) Ja też kiedyś próbowałam Dukana (zanim usłyszałam o problemach z nerkami) ale dałam radę tylko 3 dni. Nie mogłam już patrzeć na ryby i jajka :p Zwłaszcza bez pieczywa i ziemniaków. Chociaż na co dzień nie zajadam się non stop warzywami i owocami,bardzo mi było ich brak. Życzę powodzenia i liczymy, że będziesz tu regularnie zaglądać :)

Dzien dobry mile kolezanki. Co slychac,ciekawa jestem jakie diety stosujecie. Rano udalo mi sie zwazyc przez dwa dni ubylo 2 kg,wiem ze to sama woda ,ale dobre i to. Dorka 80 oczywiscie bede tu zagladac z przyjemnoscia .ciesze sie ze udalo mi sie znalezc ten topik. Tematyka diet i zdrowego odzywiania interesuje sie dobre kilka lat.Czytalam wiele ksiazek.swego czasu kupowalam 'Super Linie',jednak to nie przynoslo skutku. Dobre kilka lat temu przez jeden rok udalo mi sie przytyc 18 kg, ale to dluga historia. Zrzucenie tego balastu nastapilo przypadkiem przez okolo pol roku. Zmienila mi sie sylwetka tluszcz przeksztalcil sie w miesnie,ale od okolo roku troche wrocilo o czym pisalam. Pozdrawiam serdecznie i zycze udanego dnia.

Cześć i jak tam dziewczyny wam idzie? :). Ja wczoraj postanowiłam wejść na wagę i muszę powiedzieć że w ciągu 7 dni 2 kilo mniej jestem zadowolona strasznie i jak tak dalej pójdzie to do lipca powinno być super.

Megiyork, my tutaj różnie podchodzimy do odchudzania ale zasady są właściwie te same - ćwiczymy i ograniczamy kalorie, z tym że, niektóre dziewczyny liczą kalorie na bieżąco do 1000 lub 1500 kcal/dobę. Ja akurat nie liczę,ale intuicyjnie staram się nie przesadzić i więcej spalić niż zjeść ;) Efekt - 1 kg mniej po pierwszym tygodniu. Może żadna rewelka,ale lepszy kilogram mniej, niż 1 kilogram więcej :P Już niedługo pędzę ćwiczyć,chociaż leń niemożebny mnie zżera ;)

Hej laski, co tu tak nikt nie pisze? Majówka się już skończyła ;) No to pozdrawiam i czekam na wieści z frontu :)

Witam cieplutko.Dorka w moim przypadku cwiczenia odpadaja,zostaja mi jedynie spacery. Odnosnie spalania tluszczu bralam kiedys tabletki o nazwie /Reduxil/.Zawieraja one wyciag z alg zielonych i czerwonych ,ale dieta przy ich stosowaniu jest rowniez niezbedna. Jezeli mozecie cwiczyc,to lepiej samemu spalic kalorie.Ja rowniez mam figure po przytyciu typu jablko;ale mam nadzieje pozbyc sie brzucha do lata. Zycze milego dnia.