Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musi to na rusi

chudniemy !! Start 26 kwiecien !

Polecane posty

Witaj Dorka milo ze wpadlas ;mysle ze w gosciach i na wyjezdzie mozna sobie troche poluzowac.Qwerty-ona mnie jak dopadnie nieraz glod potrafie zjesc resztki z odiadu,itp co sie nawinie pod reke.Wiem ,ze to ani madre,ani zdrowe ale bywa. Do przegryzek dodre sa tez wafle ryzowe. Pozdrawiam.

Witaj Dorka milo ze wpadlas ;mysle ze w gosciach i na wyjezdzie mozna sobie troche poluzowac.Qwerty-ona mnie jak dopadnie nieraz glod potrafie zjesc resztki z odiadu,itp co sie nawinie pod reke.Wiem ,ze to ani madre,ani zdrowe ale bywa. Do przegryzek dodre sa tez wafle ryzowe. Pozdrawiam.

Witaj! Chcesz zmienić Swoje życie, swój wygląd? Napisz do Nas, a my poprowadzimy Cię do Twojego Celu! Jeżeli nie jesteś przekonany to wejdź do nas na stronę:www.dumadlaciala.pl To nic Cię nie kosztuje, a może jednak będziesz chciał skorzystać z Naszej porady ! Zmieniamy ludzi od zaraz! Czekam na Ciebie ! www.dumadlaciala.pl - Idealna Sylwetka.

Co to za reklamy dziwne nam tu przysyłają na forum? Czy któraś z Was chce wyglądać jak kulturystka? Ja nie :p

hej laski :) nieodzywałam sie bo wylądowalam w szpitalu jakis czas temu, dochodze do siebie, nie bede pisala tu o co konkretne chodzi. Dopoki nic sie nie poprawi to oczywiste ze cwiczyla nei bede bo nie wolno mi teraz ale Wy sie nie poddawajcie i fajnie ze jeszcze tu zalgladacie :) powodzenia :)

no mnie jeszcze mozliwe ze operacja :/ ale co zrobic jak trzeba to trzeba

Dzien dobry myslalam ze dolaczyla do nas nowa osoba a to reklama....Piggi zycze Ci rychlego powrotu do zdrowia. Pozdrawiam kolezanki.

Gość EFCEFE
I JAK TAM GRUBASY UDALO SIE DZIS NIC NIE POŻREĆ I TROCHE SCHUDNAC?

Gość Shiladenerey
Widocznie.wpierdzielasz swoj.jad.ktorym.saczysz.Pozdrow.starych.widocznie.byli.kuzynami.Nie.masz.sam.lub.sama.co.pozrec.i.dokuczsz.innym..ZAl Mi cie

Piggy,megiyork ,Dorka80 co wy na to aby sie zobaczyc? Jakis fb moze ,czy pełna anonimowosc?

a no nie wiem :P która odważna by podac swojego maila tutaj ? megiyork dziekuje :)

Gość ann44787
Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami na temat diety na daymynews.pl

Mnie nie ma na facebooku, czy to znaczy,że nie żyję? :p Ale też mnie korciło żeby poznać kafeterianki z "26kwietnia":) Nie wiem jak wy,ale ja mam kilka kont pocztowych. Mogłabym podać takie prawie anonimowe ;) W razie "W" można odżałować i zamknąć. Tylko musi być ktoś jeszcze chętny i odważny :) To ręce w górę! Chcę widzieć las. Las rąk oczywiście :D PS Dziewczyny, co wy tak z tymi szpitalami? Nie będę dopytywać o problemy zdrowotne, ale wszystkim życzę duuuuużo zdrowia :) Pozdrawiwam :)

Gość Dorka nie martw sie
mnie tez nie ma na fb, na nk i na innych portalach spolecznosciowych, a zyje pelna para. Wirtualnie tez. Te wszystkie portale to pochlaniacze danych osobowych i po latach wyjdzie jakie ludzie bledy popelniali wrzucajac setki zdjec. Dzis jeszcze sobie z tego malo kto zdaje sprawe

no ja jestem na portalach społecznościowych :) ale chyba wole tu anonimowość chyba że macie inne zdanie to sie mogę dostosować zawsze :P

Gość qwerty_ona
moj mail kamilaw707@o2.pl

Gość qwerty_ona
kamilaw707@o2.pl :-)

hej dziewczyny i jak tam sie trzymacie? ja juz od poniedzialku wracam do cwiczen :P milego weekendu :)

Witam kolezanki. Dwa dni nie zagladalam z braku czasu. Widze ze jest jakas nowa dieta .moze ktoras moglaby z grubsza okreslic. Na portalach mnie nie ma.,ale zycie pisze rozne scenariusze,moze sie spotkamy w realu. Nie mialam czau przez te dwa dni jesc,to nawet nie odczuwalam glodu.sadlo troche spadlo. Pozdrawiam serdecznie.

Siemka, wróciłam już z Polski i od dziś zabieram się na nowo za ćwiczenia i dietę :) W Pl nie ćwiczyłam,ale starałam się nie obżerać :p Jutro rano stanę na wagę, to zobaczymy jak sprawy się mają. A co u was? Jak efekty, motywacja, chęci? Pozdrawiam :) PS Qwerty - brawo za odwagę i podanie maila :) Skrobnę coś do Ciebie na dniach z mojego maila. Pa !

dorka8o bo my z qwerty_ona to sie widziałysmy juz :P inne dziewczyny nie chcialy sie pokazac :)

to ja wam też się pokażę:) Jak się zobaczyłyście - fb, nk?

Gość biedronka bez ogonka
dziewczynki trzymam za Was wszystkie kciuki . ja schudłam 20 kg i wiem jak czasami jest ciężko więc dzielnie znoście słabsze dni! buziaki

No hejka. I dooopa u mnie. Ważyłam się rano i niestety przez ponad miesiąc zrzuciłam tylko 2 kg :( ale nie załamuję się tylko będę się bardziej starała :) Aż sama się dziwię,że taka zawzięta na to odchudzanie jestem :P W prawdziwe efekty mizerne,ale chęci jeszcze duże :D Biedroneczko,dzięki za ciepłe słowa. Miło że nas wspierasz :) Może podzielisz się radami, jak schudnąć skutecznie, bo jak widać, Tobie się udało :)