Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dzorzd偶ina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Go艣膰 tak jakos
rozenkowa ma przepity g艂os i wygl膮da na wredn膮

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie wiemm
tomdom zgadzam sie w 100% co do ostatniego odcinka - ten kamien zauwazcie jak byl paskudnie uczepiony tzn nawet jako widz przed tv widac bylo te wszystki wielkie szpary i dokladnie bylo widac gdzie poszczegolne kostki mozaiki sie konczyly a powinna to byc jedna calosc. RITA jest beznadziejna a jej lazienka nie wiem czym sie perfekcyjna pani domu podniecala skro 0 w tym funkcjonalnosci ta boazeria na scianie tylko patrzec jak od wilgoci zagniexdzi sie tam grzyb rowniez na tych smiesznych kotarach od wanny:/:/ niektorzy robia takie beznadziejne mieszkania ze kupcom bedzie musial jv DESTRAKSZON niezle rabaty dawac aby upchac te mieszkania w KAPUSCIE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie wiemm
CIEKAWOSTKA.... nie wiem czy wiecie ale to super willowe osiedle znajduje sie na totalnym zadupiu miedzy polami kapusty niedaleko o偶arowa :/ sama inwestycja JV DESTRAKSZON jest moco podejrzana wpiszcie sobie w googlach sloneczny park kreczki kaputy to to samo nco villa casmpania zmieniaja nazwy tego szajsu bo od kilku lat maja problemy ze sprzedaza tego potworka. kreczki kaputy jv i wszytsko jasne o jakie SUPER CHALUPY WALCZA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
te偶 sie zgadzam z opini膮 powy偶ej ale powt贸rz臋 偶e raczej skromni ludzie, kt贸rzy s膮 cisi pokazuj膮 co艣 fajnego , a rozkrzyczani, gwiazduj膮cy pokazuj膮 ble, to sie odnosi do Karoliny - Legia porazka totalna :O i niech one ju偶 wypadn膮 czyta艂am na forum tvn, ktos si臋 wypowiada艂 na temat Karoliny i jej mamy , 偶e ich zna i nie rozumie tego rozg艂aszania 偶e mia艂y piek艂o w domu i musia艂y ucieka膰 bo do butiku meble zwozi艂 jej m膮偶 i ojciec Karoliny, wi臋c przywozi艂 im rzeczy do nowo urz膮dzanego butiku a podobno ich maltretowa艂 w domu wi臋c tworzy si臋 r贸偶ne historie na potrzeby telewizji fakt 偶e ich 艂azienka by艂a 艂adna i gustowna ale ka偶dy by tak mia艂 gdyby opar艂 si臋 na pracy profesjonalnego projektanta wn臋trz Karolina w og贸le nie jest tw贸rcza , nie ma inwencji i przekrzykuje matk臋 , narzuca swoje, matka si臋 boi odezwa膰 偶eby jej nie zdenerwowa膰 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 myyyyy
ta od legi z ta ruda matka tez jakies dziwne, mloda traktuje matke jak smiecia powinna raczej do surowych rodzicow pojechac niz bawic sie w swoje dresiarskie urzadzanie pokoi bez polotu i pomyslu dobra jest tez negatywnie oczywiscie ta stara dziecioroba - taka pewna wygranej ze sie zagnie藕dzi艂a w tej cha艂pie

Udost臋pnij ten post

'do ble fe fuj jeju, strasznie jestes zadufana w sobie i przekonana (blednie) o swoim nieomylnym guscie, moze i masz pare ladnych rzeczy w mieszkaniu, ale nie kazdemu musi sie podobac Twoj styl, jestes w stanie to pojac i nie wyzywac? " dziewczyno, to nie by艂a wypowied藕 odno艣nie mojego mieszkania, tylko kto艣 si臋 ewidentnie i chamsko przyjeba艂, st膮d moje oburzenie. i w og贸le nie mam takiego przekonania jak sugerujesz. napisa艂am, ze mam ma艂e mieszkanie, kt贸re urz膮dzi艂am 5 lat temu, ale nadal si臋 podoba. a zachwycenie znajomych da si臋 wyczu膰, czy wymuszone czy nie. z reszt膮 co ja ci si臋 b臋d臋 t艂umaczy膰. nie ka偶demu si臋 musi podoba膰, ale jak kto艣 z CA艁OKSZTA艁TU dopierdala si臋 do kilku spo偶ywczych rzeczy w kuchni i to takim s艂ownictwem, to moje oburzenie powinno by膰 zrozumia艂e nawet dla ciebie. i zgadzam si臋, 偶e rozenkowa jest przem膮drza艂a i wszechwiedz膮ca, a w tak naprawd臋 gada g艂upoty.

Udost臋pnij ten post

no i dodam, ze u mnie nie ma minimalizmu ;) (z reszt膮 trudno o minimalizm jak 3 osoby mieszkaj膮 na 60mkw ;P a ju偶 na pewno nie okre艣li艂a bym tego kanciastym. bo jak ju偶, to w艂a艣nie minimalizm jest kanciasty. u mnie jest raczej modernizm czarno-bia艂y podkre艣lony zywymi kolorami.

Udost臋pnij ten post

ja lubie to ogladac ale nic mnie tak nie wkurza jak fryzura tego z jury! taki cienki tlusty kucyk wystajacy z pod czapki.nie moge na to patrzec. ulga dla oczu jak chowa to pod czapke. od razu bym mu to na snie obciela. poprostu nie ma wlosow do takiej dougiej fryzury - moim zdaniem. Was tez to wnerwia?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
nie przygl膮dam si臋 temu z jury ale zauwa偶y艂am 偶e zmienia czapeczki i ostatnio mia艂 jak膮艣 r贸偶ow膮, wygl膮daj膮 jak obci臋ty r臋kaw ale og贸lnie nie przyci膮ga on mojej uwagi Rozenkowa te偶 mnie wkurza ale z drugiej strony podoba mi sie 偶e jako jedyna z jury potrafi dosy膰 ostro kogos skrytykowa膰, jesli ktos przegina bo nie mo偶na tak ci膮gle do wszystkich cacy , fajnie i dyplomatycznie , trzeba czasem powiedzie膰 komu艣 - s艂uchaj przesadzasz z romantyzmem, zagalopowa艂a艣 si臋 , robisz rzeczy niepraktyczne i nie powinno nas bole膰 偶e komu艣 jest z tego powodu przykro bo to dla dobra tej osoby i trzeba mie膰 do siebie dystans 偶eby przyjmowa膰 krytyk臋. Chinka z jury raczej si臋 kr臋puje 偶eby kogo艣 skrytykowa膰 tylko tak dyplomatycznie m贸wi - "nie za bardzo" "no nie wiem " niech powiedz膮 Karolinie 偶e jest bezgu艣ciem i 偶e ona z nikim si臋 nie liczy i nie jest tw贸rcza :D bo jak komu艣 si臋 m贸wi ci膮gle cacy , cacy , to taka osoba obrasta w pi贸rka i ma mylne wyobra偶enie o sobie np wymazana Legia spreyem w pokoju jest oble艣na, ja to odbieram jako dewastacje, dresiara jedna z ograniczonym umys艂em.Gdyby by艂a inteligentna to nigdy by czego艣 takiego nie zrobi艂a nawet z tego wzg 偶e zwolennicy innych dru偶yn pi艂karskich na ni膮 nie zag艂osuj膮 sms-ami nawet je艣li jej styl by im odpowiada艂. W ostatnim odcinku widzowie b臋d膮 g艂osowa膰 sms-ami na jedn膮 rodzin臋 z trzech. A rodzina kt贸ra kupi mieszkanie z t膮 "Legi膮" zapewne b臋dzie chcia艂a radykalnej obni偶ki ceny za mieszkanie i pewnie deweloper sam to zlikwiduje przed pokazywaniem do sprzeda偶y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
a co do kobity z du偶膮 ilo艣ci膮 dzieci to dozna艂a w tym programie bardzo du偶ych emocji wyk膮pa艂a si臋 w nowej 艂azience, umy艂a z臋by i tak ja to wzruszy艂o ze si臋 pop艂aka艂a nie mia艂a nigdy do czynienia z now膮 pi臋kna 艂azienk膮, ca艂e 偶ycie dzieci i wynajmowane meliny, oble艣ne 艂azienki ze starymi rurami na wierzchu, star膮 glazur膮 odpadaj膮c膮 w niekt贸rych miejscach, ple艣艅, smr贸d i paj臋czyny idealnie, dozna艂a jakiego艣 innego wymiaru 偶ycia, luksusu kt贸rego nigdy nie mia艂a tylko 偶e to nie jej mieszkanie i prawdopodobnie nie b臋dzie jej wiele rodzin nigdy nie zazna smaku nowiute艅kiej 艂azienki w swoim mieszkaniu wzruszy艂 mnie jej p艂acz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zdecydowanie 艂azienka Rity by艂a najgorsza i to ona powinna odpa艣膰. - panele (nie zdecydowa艂abym si臋 na nie w pokoju, co dopiero w 艂azience) - zas艂onki przy wanne - heh ciekawe jak b臋dzie je czy艣ci膰 z kamienia. wsp贸艂czuje. - okropna rama na lustro. - pe艂no dupereli - i zosta艂a z dwoma wannami ;) powinna odpa艣膰 od razu. nie wiem czym kierowa艂o si臋 jury.

Udost臋pnij ten post

rozenkowa przesz艂a sama siebie chwal膮c przedpok贸j i balkon tej dzieciatej. naj艂adniej ci od chorego ch艂opca. odpada laska od grafiti. s艂usznie z reszt膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa 4386
A mnie zastanawia co oni robi膮 z mieszkaniami os贸b, ktore odpadaj膮 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przykre
Ten program 偶eruje na ludzkich pragnieniach, nie zdaj膮 sobie sprawy jakie dramaty b臋d膮 rozgrywa膰 si臋 po wylocie z programu. Niekt贸re rodziny napracuj膮 si臋 a w ostatnim odcinku b臋d膮 musieli wr贸ci膰 do drewnianej budy z kurzymi kupami na podw贸rku. Wybrano nieodpowiednich uczestnik贸w, to powinny by膰 osoby, kt贸re mog膮 si臋 pobawi膰 w urz膮dzanie wn臋trz a je艣li odpadn膮 z programu mog膮 powiedzie膰, 偶e nic si臋 nie sta艂o bo by艂a fajna zabawa. Osoby wybrane do tego programu pragn膮 zmiany a dostan膮 fig臋, przykre jak mo偶na niszczy膰 w kilka dni ludzkie marzenia. Czy ich interesuje w og贸le co z tymi lud藕mi stanie si臋 po programie? Nie rozumiem tego.

Udost臋pnij ten post

no przecie偶 naklejaj膮 na drzwiach naklejk臋, kt贸ra informuje, 偶e b臋dzie wystawiaone na sprzeda偶 na gratka.pl

Udost臋pnij ten post

przykre---no ju偶 nie przesadzaj!!! to nie dzieci i wiedza, ze tylko jedna rodzina wygra. przecie偶 nikt nikogo na si艂e nie bra艂 do tego programu. zastan贸w si臋!!! a swoja drog膮 niech si臋 wezma do roboty, bo nie da si臋 by膰 biednym mimo stara艅. to lenistwo, lub rozpieradalanie pieni臋dzy na g艂upoty powoduje bied臋. Co uwa偶asz, ze jak kto艣 jest niezaradny i mieszka w baraku, to mu si臋 nale偶y pa艂ac, bo co b臋dzie z jego psychik膮?! Jedynie ci od chorego ch艂opca maj膮 pod g贸r臋, bo ona musi siedzie膰 w domu, ale i tak nie bieduj膮 tak jak ta baba dzieciata, czy ci, kt贸rzy odpadli ostatnio, mieszka艅cy baraku.

Udost臋pnij ten post

kij z tym co robia , ja sie zastanawiam jak na 53m2 mozna wyczarowac 3 pokoje kuchnie, lazienke ??? toz to mistrzostwo swiata jest , jedno pietro mojego domu to 60m ( czyli maly domek) na parterze kuchnia , duzy pokoj -salon czy jak tam zwal, lazienka i przedpokoj i tak staram sie wyobrazic jak bym miala to okroic zeby na te 60m wcisnac jeszcze dwa pokoje - pewnie by sie dalo ale pokoje byly by mniejsze od cel wiezienych , klitki poprostu a w tych mieszkaniach jest tych metrow tylko 53

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie zesraj sie przypadkiem. takie s膮 mieszkania w bloku, ograniczona jestes czy jak :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
57 m2 na 3 pokoje to normalne w bloku, bez przesady ja nie jestem zwolenniczk膮 wielkich komnat bo koszty ogrzewania w艂asciciel ponosi , za darmo metra偶u w bloku nie daj膮 a wiem 偶e 57 m to mo偶na gustowne mieszkanko wyszykowa膰, a jak niekt贸rzy udaj膮 szlachte i wybrzydzaj膮 to zar贸b se na pa艂ac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
wreszcie odpad艂a Karolina i ulga i tak si臋 d艂ugo trzyma艂y, powinny si臋 cieszy膰 dewastacja mieszkania w wykonaniu Karoliny juz nie b臋dzie g****i艂a moich oczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
pierwszy raz w 偶yciu widz臋 偶e s艂owo - gwa- 艂ci膰 jest niecenzuralne :O paranoja na tym kafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
hahaha :) teraz przyjdzie czas na Rite do odpadni臋cia mieszkanie niepraktyczne,prowizoryczne

Udost臋pnij ten post

Program nie uwazam zeby kogos krzywdzil, takie sa zasady, ze 1 rodzina wygrywa, a ze innym bedzie przykro? Coz tak to juz bywa. Co do uczestnikow to w nastepnej kolejnosci mam nadzieje, ze odpadnie Rita. dziewczyna ma pomysly, ale zaupelnie nie funkcjonalne, ona stawia na wyglad, ale mieszkanie to nie muzeum ani katolog, w nim trzeba mieszkac, a nie prezentowac je. Przedpokoj dzisiejszy tragiczny, na rowni mi sie nie podobal i Rity i tych co odpadly (slusznie zreszta, bo ja bym je wywalila juz po tym jak sie okazalo, ze korzystaja z projektu), ten przedpokoj Rity wygladal jak jakiejs starej panny otoczonej zdjeciami i wspomnieniami, pomijam juz fakt, ze scieranie kurzu ze styropianowych ramek bez uszkodzenia ich to nie lada wyzwanie. Balkon rozumiem co miala na mysli, ale to balkon, a nie ogrodek i kawiarenka z barem w jedynym. Przesadzila po prostu. Jak dla mnie to infantylna dziewczynka, ktora zyje jak w jakiejs telenoweli. Zaraz po niej pogonilabym tego darka i jego inferno:O Jesli jeszcze gdzies w****e te plytki to bedzie masakra. Nie podoba mi sie to inferno, moze nie tyle jest kiczowate co po prostu smieszne, pasuje do mieszkania jakiegos mlodego chloptasia co sie uwaza za nie wiadomo co. Nie wiem moze to niespelnione jakies pragnienia Dareczka o byciu panem swiata?:D Tak czy siak inferno straszne. Baba z 5 dzieci to niezla artycha:D suknia slubna jej sie marzy:D ciekawe, ze gdzie smiedyz produkcja dzieci nie wpadla na to, zeby najpierw na tylek kiecke wlozyc. Niektorzy to sa naprawde komiczni. Chlop widac, ze z nia juz ledwo wytrzymuje, tez sa wedlug mnie do odstrzalu. Najlepsi to ci z chorym dzieckiem(o dziwo nie uzalajacy sie nad soba jak wiekszosc) i ojciec z corka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
Katarzyna z pi膮tk膮 dzieci jest dla mnie pewnym zjawiskiem psychologicznym jakiego艣 od艂amu kobiet pi膮tka dzieci i nieumiej臋tno艣膰 stworzenia zwi膮zku z m臋zczyzn膮 i nie umie wsp贸艂pracowa膰 ,dogada膰 si臋 , traktuje faceta jak niewolnika. Dzis jej partner dobrze urz膮dzi艂 balkon i powinna jako艣 go poca艂owa膰, u艣miechn膮膰 si臋, by膰 dumna, co艣 takiego - jakikolwiek gest przyjazny a ona nic, twarda mina jakby obra偶ona na niego jej celem jest mieszkanie i koniec , nie tworzy rodziny tyle dzieci narobi艂a , nie wiem dlaczego , czy brak dogadywania si臋 z lud藕mi zrekompensowa艂a sobie produkcj膮 dzieci ? dla kt贸rych zrobi du偶o i b臋d膮 j膮 kocha膰 - w odwrotno艣ci do spo艂ecze艅stwa od kt贸rego nie doznaje zrozumienia wg mnie nie jest to kandydatka na zwyci臋偶czyni臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaammmmmma
Jak dla mnie to dzis powinna odpasc ta Kasienka dzieciata. To cale jury to chyba slepe, ze im sie ta ciemnica w przedpokoju podobala. Chyba przez to liczne potomstwo ja tam trzymaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzorzd偶ina
nie dzi艣 odpad艂a karolina z matk膮 i s艂usznie bo gorszych nie by艂o mnie rozwali艂 co艣 :D przyczepi艂a buta do 艣ciany , zobaczy艂am to i zdziwienie, debilka ? itp ale szczyt nast膮pi艂 p贸藕niej...... powiedzieli 偶e te buty przyczepione do 艣ciany i do sufitu s膮 ...... U呕YWANE ! masakra syf i malaria, dresiara i syfiara :D jak mo偶na przyczepi膰 do 艣ciany buta gdzie by艂y syry i s艂u偶膮 do przechowywania kluczy itd normalnie obora, starte, odbita stopa, zamazany by艂 艣rodek przez operator贸w bo by艂o wida膰 nazw臋 firmy produkuj膮cej buty niech jeszcze przyczepi swoje majty do 艣ciany i trzyma tam rakiet臋 tenisow膮 :D a Rita styropianowe ramki,w dodatku krzywo sklejone, odstaj膮 od 艣ciany, pora偶ka styropianowe ramki to mog膮 robi膰 dzieci w przedszkolu jako obrazki na wystaw臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaaaammmmmma
Ta Karolina powinna juz w 1 odcinku odpasc . Te pokoje co odwalila to tragedia. Teraz, zeby sprzedac to mieszkanie to oprocz lazienki, beda musieli do stanu przed programem doprowadzac, bo nikt tego nie kupi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bardzo ciekawy program
Hej, dzisiaj jury sie bardzo czepia艂o, co mnie zdziwi艂o, 偶e jaka艣 tam struktura 艣ciany u tej rodziny nie nadaje sie do mieszkania, a ja uwa偶am,偶e dobrze, bo taka d艂uga 艣ciana to mo偶na j膮 optycznie pomniejszy膰 i nic sie nie stanie, lepsze to ni偶 go艂a 艣ciana albo obstawiona szafkami. Dzieciatej komentowa膰 nie bede, bo szkoda nerw贸w, co do jej wyko艅cze艅 ka偶dy pok贸j to graciarnia nawet przedpok贸j, wsz臋dzie 100szaf i 100艂贸偶ek... i jeszcze krytykuje tego faceta, kt贸remu co艣 sie uda艂o i dosta艂 pochwa艂臋. Rodzina z glazurnikiem te偶 mnie denerwuje jednak nieco mniej. tak inferno inferno ile mo偶na, ale podobno w tym obi maj膮 maly wyb贸r... Rita mnie nie denerwuje, fajnie taka m艂oda, romantyczne, og贸lnie 艂adne to co robi, ale tak jak m贸wicie, m贸g艂oby to by膰 mieszkanie do telenoweli, plan zdj臋ciowy a nie 偶eby na codzie艅 mieszka膰. Poza tym jest m艂oda zdrowa, bedzie miec faceta, bedzie ich sta膰 na mieszkanie. Ojciec z c贸rk膮 mo偶e ma ci臋偶k膮 sytuacj臋, ale jest ich dwoje, a ona za kilka lat bedzie doros艂a, bardzo 偶ycz臋 rodzinie od chorego ch艂opca 偶eby wygrali, poza tym maj膮 jeszcze jedno dziecko i to malutkie, a ta dziewczynka urocza :) ciesz臋 si臋,偶e w ko艅cu odpad艂a ta nad膮sana dziewczyna z 偶ylet膮 na koszulce :) jej wystr贸j mieszkania pasowa艂by do blokowiska komunalnego najlepiej gdzie kieruj膮 ludzi, kt贸rzy nie p艂acili czynszu w swoich mieszkaniach :P buty na 艣cianie i suficie :D tego jeszcze nie by艂o, a pomys艂 i wykonanie tego faceta co zrobi艂 palce na 艣cianie i tam zrobili wieszaczki na ubranie by艂 moim staniem 10/10 ! :D

Udost臋pnij ten post

a ja sie przyznam ze mnie bawi ta baba z 5 dzieci:D Ona jest jakas stuknieta, jak miala lzy w oczach mowiac o sukience i porownujac to do lazienki to ja tez sie poplakalam- ze smiechu:D karmienie piersia i za chwile papieros- tvn sie postaral z ujeciami:P Ona byla dzis taka obrazona byla, bo ona nie moze zniesc, ze ktos jej nie chwali i sie jej pomyslami nie zachwyca. Pewnie ciezko z nia wytrzymac.

Udost臋pnij ten post