Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
Bo wy dzieciaki nawet własnego telefonu nie macie , a tu już o głosowaniu ktoś mówi. Wieśniaki do kwadratu jak można pisać takie bezczelne rzeczy o tych ludziach. Beznadzieja to forum i ci ludzie na nim.

Gość gość
Dokładnie wieśniaki zasrane bachory!!

Gość gość
Brudasy i wieśniaki zasrane

Gość gość
Niny nikt nie ma w planach głosować a w środę wszyscy na ostatnią chwile zuca się na fona

Gość gość
lulu już spać bo już dawno po dobranocce!!

Gość gość
21.11.13 Dzieckiem to chyba Ty jestes, ja napewno nie. Telefon mam i to nie jeden, ale na glowe jeszcze nie upadlam, zeby wysylac smsy i nabijac kabze TVN.

Gość gość
U tych z DD wielki storczyk na środku okropnego stołu. Większej wiochy nie widziałam. Dobry gust to umiejętność w doborze dodatków. A coś takiego widać tylko u Mikołajczyków i Jurka.

Gość gość
Oooo ! Komuś z bidula tutaj nerwki puszczają hehe

Gość gość
Dorosłe mieszczuchy.No to jak będziecie głosować ? Jak TAK to gratuluje głupoty.

Gość gość
Chyba trzeba być szalonym żeby wysyłać smsy na taki chłam. To już wolę dać Rumunce niż tvnowi ;-)

Gość gość
no blagam Mikolajczykowie wszedzie wala cegly i gole dechy! to jest dopiero design i finezja. najlepsze, ze tu juz ostatnie poprawki, a im sie nawet nie chcialo porzadnie poprawic tych okiennic. sa strasznie zarozumiali (szczegolnie ona) i maja juz mieszkanie. Gor to juz wogole porazka! ich mieszkanie jest po prostu brzydkie i nie funkcjonalne. oni sami tez nie sa zbyt ciekawi- maja wlasny dom, przez wlasna megalomanie wladowali sie w klopoty i zeruja teraz na tesciach. poza tym sorrry, widac, ze to balaganiarze, ,a Gor to taki cwaniaczek. podsumowujac- mam nadzieje, ze wygraja Ewa i Kamil. ich mieszkanie nie jest idealne, ale najladniejsze z tych trzech. oni sami tez sa sympatyczni i tworza fajna rodzinke!

Gość gość
Głosować będą bo niestety zawsze znajdzie się paru durni. A i tak wiadomo że tvn wybrał już zwycięzcę.

Gość gość
To ty jestes jakas glupia. To, ze tutaj gadamy za kim jestesmy aby wygral, to nie znaczy ze zaraz musze na niego slac smsy. Ty chcesz to wysylaj, jak nie masz co do roboty, tylko bawic sie w slanie smsow.

Gość gość
Mieszkanie tych z DD najładniejsze ? hahaha Nie rozśmieszaj mnie. Wiocha na maksa, fuszera, zero gustu. W tej edycji nie ma z czego wybierać. Jedynie Mikołajczykowie jakoś się obronili.

Gość gość
21.11.13 Ewka i Kamil brzydkiego mieszkania nie maja. Ale fuszerka taka, ze az w oczy kluje. Gor mieszkanie cale beznadziejne, a on tez mi sie wydaje, ze taki cwaniaczek. Mikolajczyki mieszkanie maja takie sobie. Ale z trojga zlego wybieram ich. Niech wygraja.

Gość gość
Zamiast wysylac tvn to niech wojtek poda nr konta. Chetnie mu wysle pare groszy.

Gość gość
20.39 Masz problem ze zrozumieniem niestety. Trochę tępa jesteś jak widać. Proponuję przeczytać kilkakrotnie zanim odpiszesz komuś , a następnie zapytać mamy czy jest dobrze hehe

Gość gość
Mieszkanie Gora i bidula to syf kiła i mogiła. A Mikołajczyków tylko syf.

Gość gość
Smsy beda wysylac ci co siedza na FB i biadola. Juz co niektorzy nawet powysylali.

Gość gość
A mówi się że taki kryzys ludzie kasy nie maja a tam taka rozrzutność, i to na co? na byle co!

Gość gość
Gor dzieciaków narobił, na raty domu nie potrafi zarobić,kebab mu zbankrytował, żeruje na teściach , ten dom gdyby nie Anka to wyglądałby jak rudera w cygańskim slamsie ale kobita się wzięła i elewację zrobiła, kafle kładła i tak nawet w większości nie jest ogarnięte a on co robi ? chyba żre i ruuucha - jak prawdziwy cygan, który do roboty posyła kobite i dzieci a sam nic nie robi

Gość gość
Oj tak typowy cygan.Cygani tak żyją tylko jeszcze do tego żony bija jak są nieposłuszne. Gor na takiego nie wygląda żeby Ankę bił,ale pomijając ten drobny fakt typowy cygan

Gość gość
uwielbiam Roberta Więckiewicza:***** Czy któraś z Pań też ma takie zdanie?

Gość gość
A któż to taki? Nawet mnie się nie chce szukać w internecie

Gość gość
Faktycznie macie rację z tym Gorem... taki nierób. Teść musi na ciapatego robić, a ciapaty robi kolejne dzieci.

Gość gość
Tesciowie Gora to musza byc szczesliwi, ze takiego ziecia corka im przyprowadzila. Patrza, jak corka zasuwa przy meskiej robocie, kredyt za dom placa nieudacznikowi i tylko licza ile wnukow im przybywa. Co ta Ania widziala w tym beznadziejnym pasozycie, to ja nie wiem.

Gość gość
Anka chemię do niego czuje, w jej typie jest , powiedziała o nim - taki dzikus, neandertal

Gość gość
No co widziała i widzi to czego my nigdy nie zobaczymy ha ha ha

Gość gość
No to strach sie bac, jak tylko o to tej Ance chodzi. Niech jej rodzice jak najdluzejbeda zdrowi i sprawni, zeby na to luzackie towarzystwo zarobic, bo malych Gorow bedzie coraz wiecej, a tatus na robotnego nie wyglada.

Gość gość
On musi być dobry w łóżku, każda baba by już dawno go pogoniła