Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
pomaranczowy mop , pokój ok ale wziety z katalogu IKEA więc wiesz...my tez taki potrafimy zrobić , nie wiadomo co w tym programie robić bo np są tacy którzy nie odwzorowują katalagów typu - kopiuj -wklej a i tak dostaja po du/pie że coś źle a ci co nie maja inwencji twórczej a robią katalog nie obrywają , tak jak w 2 edycji dom dziecka, salon z katalogu , nawet storczyki tez jak na fotach katalogowych i w ych samych punktach a więc żadnego pomysłu a kopiowanie czyjejś twórczości to każdy z nas umie więc skomplikowana sprawa

Gość gość
Ale fajnie to wymyślił ktoś z mopem na głowie hehe.

Gość gość
A kto wie gdzie Mieszko-mieszko ?

Gość kikikocica
Fryzura ala mop okropna, drazniaca.

Gość gość
Pokój wielodzietnej rodziny ciemny jak nora , a do tego pomysł zerżnięty z internetu. Nie rozumiem tych zachwytów na Mieszkiem, ich pokój też katalogowy, a takie szafki można również znaleźć internecie i na pewno tym się inspirowali. Więc nie przesadzajcie, że tacy pomysłowi .Jedyny niepowtarzalny i ciekawy pokój zrobił Dima.

Gość gość
Tak się zastanawiam,jakaś część społeczności wypowiada się na forach,pozostała w domach,zakładach pracy, wszędzie/w kuluarach/ i nikt nie zamknie im "ust" ,wszyscy widzieli naganne zachowania niektórych osób i tego nikt nie cofnie,zostanie w pamięci.Jak te osoby odnajdą się w życiu codziennym.Fakt nie odczują lekceważenia bezpośrednio aaaaaaaaaaaale kiedyś,ale w sumie sami tego chcieli

Gość gość
mam wrażenie,że pisze tutaj cały czas ktoś z uczestnikow i kieruje swoją uwagę na "mopa"-tak określa uczestniczkę,,zeby odwrócić uwagę .od siebie..CHyba jest to ktoś z tej trójki najgorszych-czuję,że to Piotruś-ciekawe kiedy odpadnie-góra jeszcze odcinek,dwa.

Gość gość
gdzie Mieszko mieszko hehe

Gość gość
Akurat na mopa nikt nie musi kierować uwagi :-D ona się sama kieruje.

Gość migawwkaa
a buraki to też "ynteligentni" na c****j było pod publiczkę ścierać te buraki na tartce jeżeli wystarczyło pójść do sklepu i kupić koncentrat z buraków? Pokój był beznadziejny tapeta na ścianie jak jakiś dywan na ukrainie wieć chyba chcieli uratować d**e tymi własnoręcznie ścieranymi burakami :o jakby nie mogli cichaczem kupić farby kolorowej u pana Miecia

Gość gość
No właśnie ,dlaczego właściwie nie kupili farby ? I co będzie jak im te buraki sfermentują na ścianie ?

Gość gość
no przecież jak się czegoś nie kupi lub jesli komuś coś zginie to chyba jasne i logiczne, że nie mozna isc do sklepu i kupić. Są jakieś reguły zasady, więc w tym przypadku uważam, że świetnie z tego wybrneli, farbe zrobili, kolor im też wyszedł pasujący pod pokój, więc nic tylko gratulować:)

Gość gość
Nasrali tymi kolorami w tych kliteczkach że nawet w kamerze to wygląda okropnie

Gość gość
Barwnik mogli kupić i po sprawie

Gość gość
--> :D zgadzam się, klitka jak wagon tramwajowy a jury wymaga bajek, cudów

Gość gość
Przecież oni specjalnie nie kupili tej farby bo chcieli pokazać swoją buraczaną hmm.... kreatywność.

Gość gość
chyba dam sobie spokój z tym portalem-nuda,takjakby jedna osoba robiła większość wpisów i nawet domyślam się kto to.Dobrze ,że Piotrek nie wie gdzie jeszcze klikamy

Gość gość
obsesja wszędzie widzisz wpisy Pitra? wywałkowana została kocica i jej konkubent na wszystkie strony myślę że trochę atencji należy się również innym dziwolągom :classic_cool:

Gość gość
Mam nadzieję że o atencji pisałeś z ironią. Bo jeśli nie, to nie wiesz co to słowo oznacza i postaraj się w przyszłości nie używać słów których nie rozumiesz. Już popisałeś się z "porażką" więc przestań robić sobie wstyd.

Gość gość
27.03.14 [zgłoś do usunięcia] x x ale jesteś walnięta, tak to ja PIOTR bo ośmieliłam się napisać o kimś INNYM . Idąc twoim tokiem prostego rozumowania TY jesteś burak? mop? lesba?doktorek? czy powodzianie? i nie zesraj się tak na tą polszczyznę bo nie mam problemu ze znaczeniem słów.

Gość gość
Jedyne dziwolągi w tym programie to kocica i jej leniwy gach. Ale dobrze że zostali bo będzie z nich dalej polewka :-D

Gość gość
Nie twierdzę wcale że jesteś Piotrem czy kimś innym. I w odróżnieniu od ciebie nie doszukuję się kto o kim pisze. Ale wiem na pewno że jesteś imbecylem. Poznaję cię po stylu ( a raczej jego braku ) pisania ,popisywaniu się pseudo elokwencją, obrażaniu forumowiczów i żałosne , używanie emotikonów nieadekwatnie do ich znaczenia . Nawet nie znasz zasad tego forum, więc nie pchaj się tutaj bo jesteś żałosny , niedouczony i wyjątkowo tępy.

Gość gość
Kurcze ale Dima pozytywnie mnie zaskoczył. Myślałam że będzie bezguście, dywan na ścianie i takie tam. A tu taki fajny pokój.

Gość Dima
A mi się podoba kocia, szczególnie jak wypina swój opasły zadek. Chętnie bym się nią zajął w tym Orient Expresie. Mam nadzieję, że będzie tam zapraszała wygłodniałych chłopców. Jest marzec, kotki się marcują. A ona jest taka apetyczna. Do tego ten czerwony kolor tego wyrka mhhhhhh.... :D Cudeńko:)

Gość gość
Większość chyba papuguje po tych z 2 edycji bo dechy na ścianie kładą . Dobrze że te lale wczoraj odpadły bo raczej nic ciekawego by nie stworzyły ,najładniejszy pokój wg mnie miał właśnie Dima tylko te drogowskazy mi się nie widziły ,Marta i Piotr porażka na suficie to już w ogóle .

Gość gość
Te dechy ba ścianie to od Mikołajczyków zerżnięte z drugiej edycji.

Gość gość
A czy ktoś zauważył jak się odzywa ta Marta żona do wojskowego-"i co - g***o " i takie podobne

Gość gość
Nie bo jedynie wedlug kretynki kilka postow wyżej mozna tylko kocice komentować a wszyscy inni są cacy :) a jak piszesz o kims innym to jestes piotrek.

Gość gość
Myślałam,że oni tacy fajni będą, ale jak ona przeklina co chwile i jak odzywa się do tego męża, aż mi go szkoda.