Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Nie martwcie się, już ona po programie jak nie tego to innego kawalera sobie znajdzie, brzydka nie jest więc jakiś dziany facet o nienagannej dykcji i szyku sam się przy niej zakręci. A swoją drogą, widać pewne cechy które po mamie odziedziczyła. Bo ta oszczędność to pewnie po tacie:)

Gość gość
Na kafe widać typową Polskę...zrobić wszystko aby zgnoić i dokopać ludziom - co oni wam zrobili?! Obrażacie, plujecie - popatrzcie na siebie i na swoje mieszkania. Ich wizja - ich prawo robić tak jak IM SIĘ PODOBA A NIE WAM. Ale nie, tu w Polsce nikt nie może mieć inaczej bo zaraz zlecą się takie zera jak tu i zaczną obrażać. Dramat :-O K***a dramat :-O

Gość gość
Zapewne juz teraz Rita ma fanów w postaci zamożnych panów,nie wątpię jeśli o to chodzi i jej matce na tym żalezy Pewnie marzy o lekarzu albo jakimś prawniku z własną kancelaria,tanio skory nie sprzeda :D

Gość gość
dlaczego sądzicie że akurat bogaci na nią polecą ?

Gość gość
wiecie, może to chamskie, ale po dzisiejszym odcinku mam takie właśnie wrażenie co do Rity, że jej nie zależało na mieszkaniu a raczej by się pokazać, zobaczcie, jaka perfekcyjna! ubrana, uczesana... bardziej przykuwa uwagę niż mieszkanie...może się mylę... no a tego chłopaka mi szkoda, taki jej oddany, przystojny :( sama bym takiego przygarnęła :( i wcale nie wydaje mi się,że Rita klepała biede, jak pokazywali te wspomnienia - miała pełno zabawek, fotki z podrozy :/ wtedy w 80 czy 90 latach malo kto sobie mogl pozwolic, a tata moze rozwozi pieczywo ale moze ma wlasny biznes i kupe kasy? nie wiem , nie wnikam tak tylko jestem sceptyczna.Na biedaczke to mi ona nie wyglada. TO już wolałabym żeby nawet Darek i Marlena wygrali, chociaż ich z początku nie lubiłam.

do gość Bo tylko taki będzie miał odwagę, nawet jak będzie przystojny a biedny to będzie miał pietra bo w programie pokazali ją jak by była kobietę z wyższych sfer która nie będzie przez całe życie jeździć np. 20-letnią Skodą. Trochę mi panią Jolantę Kwaśniewską przypomina.

Gość gość
a właśnie taką jeździ.. niech sobie sama zapracuje

Gość gość
tak jedziecie tę Ritę że tyle ciuchów ,że bogata, ale to od razu widać że te ciuszki są bazarowe typu Allegro (bez obrazy)

Gość gość
aha no jeno mnie w sumie zdziwiło mianowicie , że ostatnio jeszcze mówiła że to nie wiadomo czy przyjaźń czy coś więcej a pod koniec dzisiejszego odc. już że chciałaby tam z Michałem zamieszkać ??

Gość tezto zauwazylam
tez mnie to w oczy zakulo jak ta rybinska o tej rozkladanej sofie gledzila, juz na sile wyszukuje tematow aby sie lezka w oku zakrecila, w polowie polskich domow ludzie tak spia i nie narzekaja a jej sie marzy.... to prawie jak tej co sie suknia marzyla biala bleheheh

Gość gość
A tyś co się tak wznieciła, myslisz że niby po co ten program jest. W top model oceniają laski na wybiegu, w x-factor czy drze jape czy ładnie spiewa a tu mieszkania, Kuźwa zaraz nie bedzie mozna nie tylko powiedziec co sie uwaza o danej osobie ale wogole Myśleć. Wszyscy mowia ze telewizja jest zoraz plytsza i ogłupia, ale w internecie chyba tez to jest.

Gość gość
Ha pobawiłam się w detektywa i coś mi tu nie gra w całość. Pokazują Rybińskich jako cudowną rodzinę i w ogóle wzór cnót wszelakich, a ja przeglądałam właśnie konta uczestników na FB (Rity nie ma). Rybińska ma dziwnym trafem tylko dwoje znajomych z BOD, Piotr i Marlena prawie wszystkich, choć nie siebie wzajemnie i nie Rybińskich, a ta Kaśka dzieciata ma najwięcej z nich znajomych z BOD oczywiście poza Rybińską. No to była lubiana czy nie ? O co tu chodzi ? Ktoś nas w balona robi i Rybińscy wcale nie byli tak lubiani, a może wcale nie są tacy mili ?

Gość teodora teodorowna
A co to za kryterium: znajomi na FB! :D:D:D

Gość gość
No nie wiem. Ja tam nie mam w znajomych ludzi których nie lubię. Dziwne mi się to wydało dlatego pytam co wy na to.

Gość gość
niech strace, daj mi po 10 000 zł na kazde pokoj w moim mieszkaniu - to wysle ci fotki nawet w posrebrzanych ramkach, pozwole mieszkac u siebie przez tydzien, a na glownej stronie kafe wykupe za ciebie post gdzie bedzież mogla mnie zjechac jak bura suke:)

Gość gość
Ja bez śledzenia fb wiedziałam ze Rybinscy nie są zzyci z uczestnikami,widziałam ze Rybińska uważa się za ponad to, Stanowią taka oddzielną enklawe,nie przyjaźni się

Gość gość
No właśnie przecież po tylu wspólnych tygodniach to relacje przecież się jakieś tworzą. Marlena mówiła o przyjaźni z Kaśką, Piotr z Ritą i tym drugim Piotrkiem co odpadł na początku, Karolina łaziła do Kaśki, Kaśka do tej Anki co odpadła po łazience i do Rity. A, że ktoś odwiedzałby Rybińskich to chyba nie było pokazane.

Gość gość
A kogo obchodzą lajki na FB, przeciez ludzie oceniaja rodziny przez to co pokazuja na TVN i ci wszyscy obroncy pani kasi tam powinni zlozyć swoje gorzkie żale. wszystko poszlo o jej relacje z Januszem, prosta sprawa, krotka pilka. Rybinscy mowili ze sie kochaja i to bylo widac. Marlena mowila ze sie kochaja i to bylo widac Kasia mowila ze sie kochaja i..... tego nie bylo widac.

Gość gość
Ale mi nie chodzi o Kaśkę tylko tak porównuje jej relacje z innymi do relacji Rybińskich z innymi uczestnikami, nawet z tymi co teraz zostali. I zastanawiam się czemu są tak na dystans do innych.

Gość gość
Juz ci mowie, prosta sprawa, krotka pilka. bo oni nie z kalasy robotniczej i mimo wielu niby blednych hejtow to powodzi im sie dosc dobrze bo widac bylo ze maja nawet fajny samochod a podobno nawet dwa. a osoby ktore cos ukrywaja staraja sie trzymac na dystans. wiec po programie gdy umowy na milczenie z tvn sie skoncza to pewnie wyjdzie ze Kaśka to extra babka a Rybińscy to cholery jakich mało:(

Gość Fanka BOD
Gadacie głupoty. W pierwszych odcinkach pokazywali ich jak się tulą razem i w ogóle, dopiero przy balkonie i kuchni dziwnie to wyglądało, a Janusz mówił: "wybieraliśmy uchwyty" czyli pewnie robili wiele razem ale tego nie pokazano. Program oglądamy spóźniony to pewnie nie chcieli, żeby ludzie ich żałowali jak odpadną dlatego ich źle pokazywali na koniec. Może to na tym polega właśnie, nie braliście tego pod uwagę ? Idąc tym tropem to przed finałem pewnie Ritę wywalą, bo ją więcej pokazują i tak, że działa to na nerwy. Ale mam nadzieję, że się mylę, bo jestem jej fanką i trzymam za nią kciuki :)

Gość gość
Rybińska sama mówiła ze jej życie to maz i dzieciaczki Pewnie nie ma nawet koleżanki Mają tylko siebie

nie wiem dlaczego sie tak oburzaja inni, ze oceniamy te mieszkania:O Przeciez to my widzowie mamy ocenic i zaglosowac, malo mnie wiec obchodzi czy oni robia mieszkanie pod siebie czy pod pana Zdzisia, ma sie mi jako widzowi podobac i tyle. Takie sa kryteria tego programu i jak komus to nie pasuje to niech nie bierze w nim udzialu. Co do znajomych na FB to nie przesadzajcie co kogo obchodzi, ze Rybinska ma 2 znajomych a nie stu:O Juz nie wyszukujcie na sile problemow, niech sie nie lubi z innymi, musi sie lubiec? Ja nie rozumiem glupiego dodawania ludzi na takich portalach, spotkasz kogos i juz musisz dodac, bo inaczej powiedza, ze nie lubisz tej osoby:O Dlatego wlasnie nie mam tego dziadostwa.

Gość gość
Zauważyłam ze przed odpadnięciem dana rodzinę pokazują tak ze chce się ich wywalić,myślą że widzowie głupi jacys są i nie zauważa tej manipulacji

Gość gość
do gość Nobo gdzie ona miałaby te koleżanki poznac, takie relacje zyskuje się w pracy. Nikt w dzisiejszych czasach do roboty nie goni, a jak Rybinskiemu to pasuje to git majonez, niech robi na wszystkich. Czuje ze leb maja na karku i te ich projekty i zachowanie w programie to rżniecie nas na maxa, ale niech Se łykną to mieszkanko bo w przyrodzie sily musza się wyrównać. prosta sprawa, krotka pilka.

caly ten program to rezyserka i manipulacja widzem jak wszystkie zreszta tvn-owskie produkcje. Kaza im sie uzalac i robic z siebie biedne ofiary losu:O A oni wcale tak biednego zycia nie maja. Rita dobrze sobie radzi, ma dobra prace, robi doktorat wiec pewnie i stypensium dostaje, pokoj w akademiku nie jest taki zly. Darek i Milena to nie wiadomo nawet czy jakas bieda ich dotknela:D Rybinscy jedynie zyja w ciasnocie, ale w tym mieszkaniu za dobrze tez by nie mieli:D Wdowiec jak sie okazalo ma chalupe pokazna i nie rozumiem w ogole co on robi w tym programie. Chyba tylko go wzieli z racji tego, ze mu zona zmarla:O

Gość Agata111
Analiza, ktora ktos tu przeprowadzil na temat Rybinskiej jest przedziwna. Pokazuja w tym programie kobitke tylko w kontekscie jej rodziny, a tutaj juz mamy gotowe wnioski, ze nikt z uczestnikow jej nie lubi i jest zarozumiala. Wcale nie jestem przekonana czy Rybinscy wygraja, jak twierdzi wiele osob.

Gość gość
Chodzi o to żeby widzowie się poplakali przed telewizorem i utożsamiali się danymi osobami i chętniej wysyłali SMS Oni myślą że tacy bystrzy są

Gość Agata111
Ewelina, uwazasz, ze dodatkowym kryterium do wygranej powinna byc bieda ?

wygraja, bo maja najlepsze mieszkanie, to nie jest program pt. "Polubmy sie", wiec wiekszosci widzow nie beda obchodzic sympatie i antypatie Rybinskiej:O Zobacza chore dziecko, kochajace sie malzenstwo i najlepsze jakby nie patrzec mieszkanie i zaglosuja na nich. Gdzies zas beda mieli kogo lubi Rybinska, a kto ja.