Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość bere bere bere riki tiki
Paulina 16.04.1993- ostatnio mam dziwne objawy na skórze. Czy może to świadczyć o jakiejś chorobie? Np wątroby?

Gość gosik123231
Gosia 23.04.1992 Dawid 17.12.1990 czy cos do mnie czuje i czy coś z tego bedzie

bere bere riki tiki - aż tak to myślę, że nie. To na pewno przez te wiosenne pyłki, u ciebie pewnie alergia ujawnia się w ten sposób - na skórze. Nie doszukujmy się we wszystkim ingerencji sił wyższych :) nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, nie masz się co martwić :)

Gość bozzenkaa
09 03 66 , On 15 05 63 Czy bedziemy mieli jeszcze kontakt I czy on o mnie mysli ?

Gość rhgowehorhoe4r
dominika 6 lipca 1992 ,czy bede dalej ze swoim partnerem i czy dazy mnnie o uczuciem artur 5 lipca 1989

Gość to prawda z tymi demonami!
powt prawa 18:10-12 (10) Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; (11) nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. (12) Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza.

Paulina 16.04.1993 . Super, jestem Ci bardzo wdzięczna. Proszę, doradź mi- jak uniknąć ciężkiego okresu z ukochanym. Czy on też ze mną wyjedzie?

Ludzie, nauczcie się brać odpowiedzialność za własne życie. Podejmujcie wybory, które uważacie za słuszne. Czasami będą to dobre, czasami złe wybory, jak to w życiu. Ale ważne że wasze. Nie słuchajcie wróżek i innych szamanów, bo co oni mogą wiedzieć o waszym życiu? Oni tylko wami umiejętnie manipulują, a wszystko po, żeby mieć z tego korzyści dla siebie (głównie finansowe). Jednocześnie te parszywe hieny (vide wróżbici z tych nędznych programów TV), żerują na waszej naiwności i waszych problemach. Osoby podatne na takie manipulacje mogą mieć później poważne problemy psychiczne. Jeśli załóżmy jakaś wróżka napisze Wam, że znajdziecie wymarzoną pracę i będziecie dobrze zarabiać, a potem okaże się, że żadnej pracy nie ma, to można się ostrej depresji nabawić. Wróżki i szamani żerują na waszych uczuciach i waszych słabościach. Nie dajcie się zwieść!

gosik - wyżej już pisałam, ze wszelkie romanse i związki mają w tym roku duże szanse na rozkwit. Jedynie poza kilkoma wyjątkami, ale tutaj widzę jasną ścieżkę miłości.

Paulina 16.04.1993 . Super, jestem Ci bardzo wdzięczna. Proszę, doradź mi- jak uniknąć ciężkiego okresu z ukochanym. Czy on też ze mną wyjedzie? Proszę o radę.

Gość marzycielka:)
Katarzyna 09,03,1987 Jak finanse w tym roku?

Gość ja tez prosze :D
Paulina, co tam ze zdrowiem i szkołą widać? Z góry dziękuję, bo nie wiem czy jeszcze dzisiaj tu bede

Gość wez ty juz skoncz
bylo 1 pytanie a nie kilkanascie:o idz zaplac to mozesz pytac, licz sie z tym ze sama tu nie jestes:o

bożenka - imiona proszę! rhgowehorhoe4r - wszystko widzę w jasnych barwach i kolorach, lecz tylko na okres kilku miesięcy, potem jednak coś się popsuje, pojawi sie inny mężczyzna, zdrada podkradnie się do Ciebie - strzeż się rudowłosego mężczyzny! NiesamowitaAngel - twój mężczyzna będzie miał chwile zwątpienia, ty także, dalej nie widzę nic, nie wiem jak to się skończy, wasze aury zachodzą na siebie i przesłaniają mi widok ...

Gość Po co tobie moje imię? [cool]
Wszyscy skończcie, ta wróżka ma problem z rozróżnieniem płci! :O

kurtyzanka - odpisałam ci już wcześniej, katolcika nienawiść cię oślepia. SŁużę tylko sobie i innym.

Gość bozzenkaa
Bozena 09 03 66 , Marcel 15 05 63

Paulina 16.04.1993 . Super, jestem Ci bardzo wdzięczna. Proszę, doradź mi- jak uniknąć ciężkiego okresu z ukochanym. Czy on też ze mną wyjedzie? Proszę o radę. :(

Gość joanna 27.10.1992
kim jestem dla radka 10.05.1991

bere bere - niestety, nie mogę przewidzieć wszystkiego kochanie

Paulina 16.04.1993. Rozumiem, i tak dziękuję. W takim razie jak pójdzie mi matura i egzamin zawodowy? To już niebawem.

Gość anna 23.08.1986
czy wyjazd w obecnej chwili dojdzie do skutku? czy powinnam wyjechac zmieniec zycie swoje i rodziny?

Gość Jolasia1993
Ale ja zadalam konkretne pytania na które nie uzyskałam odpowiedzi konkretnych!

bożenka - nieliczne energetyczne fale docierają do mnie. Czuję jakiś związek z tobą, tak, to on, myśli o tobie na pewno

Gość ik de ik de ik de
anna 03.03.1990 michał 19.11.1989 czy nam się ulozy?czy bedziemy szczesliwi? kiedy ewentualny slub? a moze to jeszcze nie ,,ten jedyny"? bardzo proszę o pomoc!

Jolasia - u jednych można przewidzieć więcej, u drugich mniej, niestety przyszłość nie jest taka łatwa do przejrzenia jak się wam wszystkim wydaje

Gość Miretta98888
Proszę wszystkich o uwagę. Ta kobieta ukradła nick Pani Miretcie. Proszę do tej kobiety/mężczyzny nie wysyłać swoich pytań ani nie słuchać jej opowiastek bo to bzdury.

Gość boze, co za typiara
hahahah idiotko nie widzisz ze wrozka ci odpisała ze nie bedzie odpowiadała na wszystko? co za ....