Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miretta98

Tarot dla was kochani

Polecane posty

Gość mini45
23.10.1982 maria Czy znajdę nową prace

nie jestem katoliczką:) ba! nawet uważam, że kk to też dzieło szatana, jego broń do zwodzenia ludzi.Ja wierzę w Biblię, a Biblia wyraźnie potępia to co Ty robisz. I nie udawaj Greka - służysz demonom, tylko jaki masz w tym cel?

Gość bozzenkaa
Dziekuje ci bardzo , nie wiesz czy bedziemy mieli jeszcze kontakt z soba , bo tak wiele nas dzieli ?

Paulina - aby pomóc losowi w sprawie matury musisz się przyłożyć do nauki, powtórz co trzeba, czuję że matematyka będzie dosyć łatwa, ale polski trudniej. Musisz włożyć w to trochę siebie, los sam nie da rady ci pomóc

chrześcijanie to i tak zakłamani ludzie. Należysz właśnie do nich, kolejna fanatyczka, przez takich jak ty na świecie są wojny i konflikty

Polecam poczytać: www.tnij.org/vjvw www.tnij.org/vjvy

Gość ja w to nie wierze
jkkjkkh

Miretta9888 - oho, zaczęły się podszywy, właśnie dlatego opłaca się na początku zastrzec nicka. Ludzie, nie macie własnego życia?

Gość nie trac czasu tylko
odpowiadaj po kolei a tej paulinie tez moglabys przestac wrozyc bo naciaga

Gość kurtyzantka1993
wojny i konflikty są przez szatana i demony, czyli Twoich panów:o daleko mi do fanatyczki, ale widziałam co się działo z bliską mi osobą pod wpływem tarota i nienawidzę tego gówna bo wiem z czym to się wiąże, to ty jestes zakłamana bo słuzysz szatanowi, który jest mistrzem kłamstwa. Wiem, ze to co piszę może wydawać się nawiedzone, ale jakbym na zywe oczy nie widziała tego co się stało to bym tak nie pisała!

Gość bozzenkaa
Nie chcesz zeby ci ktos powrozyl , to dobrze dla ciebie , ale uszanuj pozostalych ludzi tu piszacych .

Maria - karty mówią, że uda ci się znaleźć pracę, lecz będzie to na początku kosztowało cię wielu wyrzeczeń, ale nie poddawaj się wkrótce ci sie to opłaci. praca fizyczna bardziej z tego co widzę

Gość nata232
natalia 23.11.80 Mam meza,ale nie uklada sie nam. Mam watpliwoci ze jest mi wierny i nie mam sil juz walczyc. Czy odejscie od niego wyjdzie mi na dobre?

Kurtyzantka - o magii i jej innych odłamach wiesz tyle co nic, więc daruj sobie :) radzę się doedukować w tym temacie. Wkładasz wszystkich do jednego wora. Biała magia różni się od czarnej.

Przeczytajcie to: xxx voila.pl/165/0flcb/index.php?get=1&f=1

Nie ma żadnej magii, nie ma też żadnego szatana. Po prostu jest żerowanie na ludzkiej niewiedzy i naiwności.

Natalia - musisz mieć najpierw pewność, ale to już niedługo, kwestia kilku tygodni. Nie jestem w stanie powiedzieć nic więcej niestety. Masz dość odległą czakrę, to nie sprzyja mi teraz

Gość kurtyzantka1993
bozzenka to niby do mnie było? nie wiesz dziewczyno z czym igrasz! jakbyś widziała co tarot zrobił z osobą, która była dla mnie bardzo ważna to nie udzielałabyś się w tym temacie, ludzie są idiotami....

Gość mojaczk sztuka
Czy moja siostra Agnieszka 30.03.1989 będzie już do końca z tym facetem z ktorym jest? Obawiam się o nią, to rozwodnik z dziećmi...

Gość bozzenkaa
Ronn a po co mam to czytac , wystarczy , ze ty sie z tym zaznajomiles .

mojaczk sztuka - na szczęście dla ciebie nie widzę przyszłości ich związku w jasnych barwach, lecz musisz być cierpliwa

16,10,1990 dagmara czy zajde w ciaaze

Gość kurtyzantka1993
nie ma ani białej magii ani czarnej - nie ma dobrej magii, cała magia jest zła. Wiem bo siedziałam w tym głęboko, sama pałałam się taorotem itd, teraz Dla mnie Biblia to autorytet. Ron Szatan jest i demony też, wiem co widziałam i im zależy na tym by myślec, że ich nie ma, oj bardzo im na tym zależy, a wróżbiarstwo to jest jednaz ich podstawowych broni.

bozzenkaa > po to, żeby przejrzeć na oczy i przestać dawać się nabijać w butelkę oszustom zwanym wróżkami i wróżbitami.

Gość marzycielka:)
ja pytałam wyzej

Gość ik de ik de ik de
anna 03.03.1990 michal 19.11.1989 czy to ten jedyny?

Gość bozzenkaa
Kurtyzantka , no i co z tego ? Jak ktos jest podatny na manipulowanie , to kazdy moze zagrac na jego psychice .

Gość sandaly na lato
ja tez poprosze, czy uda mi sie jeszcze zajsc w ciaze i kiedy? czy kupno malego kociaka to dobra decyzja (powazne pytanie!) aga 19.05.76 dzieki i pozdrawiam