Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabie-oczko

4 miesiące do porodu -T.P.09.13

Polecane posty

Hej Justynka to faktycznie nieciekawie Ci wyszło z tymi leukocytami, u mnie na razie jest wszystko w porządku i oby tak zostało już do końca...Natalio współczuję Ci upału nie ma nic gorszego chyba w ciąży niż ten lejący się żar z nieba że aż nie ma czym oddychać. Najlepszy okres na ciąże to chyba jesień i zima , aczkolwiek w zimie mógłby być większy problem z garderobą, Bez sensu byłoby np kupowanie płaszcza w rozmiarze XL tylko na jeden sezon..A zmieniając temat wczoraj byli u nas znajomi , robiliśmy grilla. Przygotowałam mnóstwo jedzenia, bałam się że co ja z tym zrobię jak nie zejdzie , ale dobrzy goście wszystko pięknie wszamali ha ha Do śmiałam się tyle przez cały wieczór że pod koniec już mnie brzuch zaczął boleć i musiałam się położyć.. Jednak już się nie nadaję na takie dłuższe posiadówki...Ale było cudnie...Teraz leniuc**ję sobie przed tv...Pozdrawiam

Cześć dziewczyny :) co tu tak cicho?? No chyba,że znowu posty znikają... Jak Wam weekend minął??? He he mi owocnie, w końcu pojechaliśmy z M na małe zakupy... mam już prawie wszystko :) jeszcze parę ciuszków pewnie kupię i kilka rzeczy dla mnie...

Gość Anulka*-*
jak mnie wnerwia ta kafeteria-od dwóch dni nie widze postów a jestem ciekawa co u Was dziewczyny...:-(

kurczę w ogóle nie widzę żadnych postów.....Jak tak dalej będzie to wszystkie mamuśki stąd pouciekają... :(

Gość gość
wyświetli się czy nie?? oto jest pytanie...

Gość gość
wyświetli się czy nie??? oto jest pytanie...

Gość gość

Gość gość

oszalec mozna nie widze postow ostatni konczy sie na 25 maja a w podgladzie widze,ze ostatni byl 27 czyli dzis wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oszalec mozna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie widze postow ostatni mi sie wyswietla z 25 o godz 16:44 a w podgladzie widze,ze ostatnio bylo na tym forum pisane dzis wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Oj troche mnie nie bylo, ale ciesze sie ze nadal piszecie drogie mamy. A ja mam teraz straszny problem bo od tygodnia zmagam sie z ospą... strasznie sie boje jak bardzo moze to wplynac na dziecko ale zeby sie przekonac co i jak bede musiala teraz przez 4 misiace zyc w niepewnosci... znacie kogos kto przechodzil ospe w ciazy??? Strasznie sie boje :(

Cześć Dziewczyny :) I jak tam weekend ? Ja jeszcze odsypiałam po weekendowym maratonie :P Komunia się udała ja też jakoś zniosłam stanie i uslugiwanie :) Moja dziewczynka, była spokojna mało kopała, dopiero w kosciele zaczeła tak wojować jak by w nia coś wstąpiło :*

Gość gość
try trty

Gość Anulka*-*
Cześć! Ja dalej postów nie widzę=pozdrawiam. Może po kolejnym moim wpisie sie cos zmieni na kafe? pa

Nie wiem jak jest u Was ale ja nadal nie widzę postów :( Ostatni post który mi się wyświetla jest z 25 maja a dzisiaj mamy przecież już 28.. Ale kiszka...

Założyłam dla Nas nowy temacik, bo nie wiem co tu się dzieje... Taki sam tytuł tylko z ciągiem dalszym...

No narescie coś się ruszyło..widzę posty..jupi jupi... :) Mój maluszek od samego rana szaleje, wczoraj atakował szaleńczo mój pęcherz, chyba trenował boks na nim ha ha Zostało mi jakieś 14 tyg do porodu, wow jak ten czas leci... Póki co jeszcze się nie denerwuję, ale coś czuje że zacznę gdy będzie odliczanie od 10 w dół... Buziaczki 👄 👄 👄

No nareszczie!!!! Widzę posty! Myślałam ze 3 dni się nie odzywałyście , ale mojego także nie było widać :P eee te ulepszenie cafee wyszło nam bokiem że tak powiem :/

żabie -oczko :) Zostało nam juz ,,tylko'' 14 tygodni to tak mało :) Jak Wasze brzuchy ? Widoczne?

Gość Anulka*-*
narescie Was widze dziewczyny!!! jak zdrówko? mnie coś gardło boli i spać nie mogę-a jak z Waszymi zębami? mnie czeka wizyta u dentysty-koszmar!!!

Już bliżej jak dalej... Mój brzunio już całkiem widoczny... A mój M wczoraj powiedział do mnie ''kaczuszka''...

Hej :) Nic nowego :P Zęby:( Tragedia... Byłam w Lutym u dentysty zapłaciłam 180 zł za plomby i co? A to że mi to wypadło, i ani pic ani jeść nic nie mogę bo mi na nerw to wchodzi , od rana jem tylko kisiel przes slomke a dentysta ... Na Florydzie na urlopie ;/ Bym go udusiła!!! I nie wiem czy czekać aż wróci do Poniedziałku żeby mi zrobił to teraz nie odpłatnie czy iść i znów placić ??? Bez przesady na pieniadzach nie śpie a byle jakiej roboty byle jak nie cierpie ;/