Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sajena88

KAŻDA ZE SWOJA DIETĄ-WSPIERANIE SIĘ WZAJEMNIE :)

Polecane posty

Witajcie :) jem sniadanko- jogurt naturalny z otrebami zytnimi... Wczoraj nie trzymalam sie diety :( bylam cwiczyc 3 godz w sumie, zaraz zmykam na silownie...mam male wyrzuty sumienia co do wczoraj...ehh od dzis zaczynam sie mierzyc- piersi,talia, brzuch,biodra, tylek :P i uda...moje wymiary mnie przerazily...ale...swobodnie weszlam w jedne spodemki :D milego dnia!

Hej ja dziś miałam cały dzień zajęty rano obowiązkowo ćwiczenia później spacer do miasta no a później rower i po tzn chwilą relaksu czyli opalanie:-) wczoraj miałam jeden mały grzeszek mianowicie zjadłam trochę loda ale odrobinę bo młody nie mógł dojesc ale powiem wam szczerze że nawet mi nie smakowal. A dziś się mierzyłam no i zeszło mi go 1cm z ud i z brzucha no i czuje już że ciuszki sa luźniejsz:-) niedługo kolacja :-) trzymajcie się dziewczynki miłego weekendu

Hej dziewczyny, ja nadal sie odchudzam:) wczoraj sie wazylam i na liczniku 52,7 wiec jest calkiem niezle.

Gość jolik67345
Odchudzanie z Nopaliną - 10 zasad: 1. NOPALINA ma za zadanie wspomagać trwałe odchudzanie, bez efektu jojo i skutków ubocznych. Dlatego nie polecamy drastycznych diet niskoenergetycznych czy diet polegających na wyeliminowaniu istotnych dla organizmu składników z dziennej dawki żywieniowej. 2. Dieta, którą zastosujesz zależy od Twojej aktywności fizycznej. W zależności od trybu życia zalecamy dietę 1000 kalorii dla osób nieaktywnych fizycznie, 1200 dla średnio aktywnych lub też zrównoważoną dietę 1500 dla osób prowadzących aktywny tryb życia. 3. Zażywaj Nopalinę dwa razy dziennie optymalnie 15 minut przed śniadaniem i kolacją. 4. Jedz pięć niewielkich posiłków dziennie z zachowaniem trzygodzinnych odstępów. 5. Pij minimum osiem szklanek wody dziennie. 6. Waż się codziennie, notuj wyniki. 7. W miarę możliwości ruszaj się zalecamy 30 minutowe ćwiczenia o średniej intensywności. W przypadku osób bardziej otyłych ćwiczenia może zastąpić energiczny spacer. 8. Każdemu zdarzają się chwile słabości w przypadku naruszenia diety nie przerywaj jej! 9. Dietę utrzymuj aż do uzyskania pożądanej masy ciała. 10. Pamiętaj utrata masy ciała to dopiero połowa sukcesu. Po zakończeniu diety: a) staraj się zachować dobre nawyki żywieniowe, b) kaloryczność posiłków zwiększaj stopniowo, c) po zakończeniu diety zażywaj Nopalinę dwa razy dziennie w dawce profilaktycznej. Zaczęłam dwa tygodnie temu, póki co działa. Jestem na diecie 1200 kalorii. Zrzuciłam 5 kg, zostały mi jeszcze 2 kg.

Witajcie...ja mialam wczoraj maly wypadek...spadlam z krzesla jak wieszalam firane twarza na stol, nos mam jak balon, jak mi zsinieje to ale bede wygladac....:( :( do tego krecic glowa nie moge...ehh nie wiem jak to z cwiczeniami bedzie, pojde, sprobuje, najwyzej bede aby biodra i nogi cwiczyc...:( ale nie odpuszcze...

Hej dziewczyny ja dziś cały dzień w biegu że nawet pocwiczyc nie zdążyła ale za to też niewiele zjadłam rano 2 kawałki razowego potem półschabowego niestety smażonw z gotowanymi warzywami no i jabłko jeszcze przed mną kolacja. :-sajena no to pięknie się załatwiłaś z tym upadkiem dobrze że sobie czegoś nie złamałas. A jak tam na ćwiczeniach było dalas radę. Mała ładny spadek wagi zawsze jest motywacja na dalsze odchudzanie:-)miłego wieczórku

Witam po szaleńczym weekendzie Odbudowałam zapasy energetyczne, rozleniwiłam się troszkę no ale trzeba się otrząsnąć i jedziemy! Na dzień dobry kawka i 3 kromki razowego ze słonecznikiem z sałatą, szynką, papryką + pomidor:)

Gość bolka LL
Grupa wsparcia jest zawsze potrzebna. Bardzo dobrze jest, gdy ktoś cię podniesie na duchu w chwilach zwątpienia. Ja ostatnio miałam niezbyt dobry okres, bo moja waga stanęła w miejscu. Ale gdy koleżanka poradziła mi, bym się nie przejmowała, tylko dalej stosowała dietę i sport, a dodatkowo, żebym kupiła sobie tabletki na odchudzanie to wszystko wróciło do normy. Kupiłam sobie dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i już po kilkunastu tygodniach moja waga dalej spadła. Już teraz mam 7 kilo mniej.

Gość bolka LL
Grupa wsparcia jest zawsze potrzebna. Bardzo dobrze jest, gdy ktoś cię podniesie na duchu w chwilach zwątpienia. Ja ostatnio miałam niezbyt dobry okres, bo moja waga stanęła w miejscu. Ale gdy koleżanka poradziła mi, bym się nie przejmowała, tylko dalej stosowała dietę i sport, a dodatkowo, żebym kupiła sobie tabletki na odchudzanie to wszystko wróciło do normy. Kupiłam sobie dokładnie takie http://nutrina.pl/28,slimette.html i już po kilkunastu tygodniach moja waga dalej spadła. Już teraz mam 7 kilo mniej.

Hej :) no dalam rade :) teraz jeszcze troche kark mnie boli, ale jest ok :) juz bylam dzis na godzine cwiczyc...a i 3cm mniej w talii mam i 1 cm mniej w udach :D po 2 tyg cwiczen Wczoraj sb pofolgowalam, bo byl festyn, frytki, piwo i loda zjadlam...:/ Pozdrawiam laseczki:D i jak zawsze wytrwalosci zycze :D

Hej no ja wczoraj też trochę poszalalam bo byliśmy na grilu no i zjadłam2kiełbaski stjiruweczki no i piwka wypijam do tego 2. A dziś już dalej dieta i ćwiczenia rano tylko na rowerze nie byłam. Trzymajcie się dziewczynki.

Czesc dziewczyny, ja mialam problem z wejsciem na forum...zmienili strone i ciagle wyskakiwal mi blad... U mnie straszna pogoda, wieje,pada i zimno w pierun, z cwiczen nici, bo mam corke chora i na taka pogode z nia nie wyjde...:(

Jak widzisz kazda tutaj po wsojemu sie odchudza, duzo cwiczymy no i czasem sobie nawet folgujemy:P i nikt nikogo za to nie karci :D opowiedz o sobie :)

Hej dziewczyny tragedia to może kafe. Mamusia zapraszamy serdecznie:-) napisz nam coś o sobie żebyśmy mogły cię lepiej poznać. Sajena u mnie też tragiczna pogoda zimno dziś mogę o rowerze zapomnieć:-( za to będzia ćwiczenia w domu.

leara tez mialas problem z kafe? no pogoda do kitu i jak zwykle na weekend, a jak bedziesz cwiczyc w domu?

heheh no ja sie oschudzam powoli :) w marcu wazylam jeszcze 71 kg a dzis juz 65.7 kg :) biegam i stosuje diete 1000 - 1200 kcal :) i roznie z tym bywa ale sie staram :) dzis ide tez biegac wieczorkiem :)

sluchajcie skad jestescie ? bo tak sobie pomyslalam, ze moze jest ktoras z was z Ostrowa Wlkp ? mozna by bylo razem cwiczyc :D ale watpie, prawdopodobienstwo jest male...ale zapytac zawsze mozna :D

ja jestem w tej chwili z powiatu wegrowskiego a pozniej powiat minski :)

Mamusia, ladne efekty :D gratuluje :) ja dzis sie mierzylam, biodra, tylek,brzuch i piersi - po 1cm mniej, a talia i uda bez zmian :/ waga stanela w miejscu ;/ ale wiem ze to normalne...

teraz tak patrze, ze zniknela moja stopka pod nickiem...co sie z ta kafe dzieje...ehh

no ja mam z czego zrzucic :) bo mam tylko 163 :) i samo sadelko :D

Uwierz mi, ze ja przy moim wzroscie, tzn 150 cm i waga 57 kg wygladam jak banka wstanka hehe

i jak tam dzisiaj ? ja na sniadanie zjadlam 3 chrupkie pieczywa z pomidorem, a teraz marchewka, i juz litr wody wypilam, tak patrze za okno, czy pogoda sie poprawia, bo chce isc cwiczyc...

ja tez 88 :) no ja ide biegacwieczorem :) aby tylko nie padalo :) tancowalam sobie z synkiem a ten usnal ;D a ja zjadlam dzis jak narazie danio :D