Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość trują nas ciągle

Dzieńdobry - to ja - trucizna z samolotu nad Twoją głową, zatykam nos, płuca

Polecane posty

Gość trują nas ciągle

Dzień dobry - to ja - trucizna z samolotu nad Twoją głową, zatykam nos, płuca, powoduję alergie skórne i pokarmowe. Dzięki mnie nie będziesz mógł normalnie spać, jeść tego, co Ci do tej pory tak smakowało i mówiono, że jest zdrowe, będziesz mieć swędzącą skórę, zaczerwienioną i nic Ci nie pomoże, przestaniesz pić i jeść produkty mleczne, warzywa w większości będą Cię uczulały. Ale nie martw się, bo moi koledzy (twórcy? twórcy na zlecenie tych, którzy chcą wybić ludzkość do małej grupki rządzących, sterujących masami) dają Ci lek - leć do apteki i kup tabletki przeciw alergii, pompki do odtykania nosa, nafaszeruj się chemią, która wyleczy chemię, którą Ciebie okryłem, po tym, jak spadłem z samolotu, który lata nad Tobą dzień w dzień rano, w nocy, w południe i zostawia te prześliczne, białe smugi. No to co? Weźmiesz mnie? Ja chcę do Twojej głowy, do buzi, po co masz swobodnie oddychać? Po co Ci zdrowe jedzenie? Po co Ci zdrowa woda? Na wszystko jest lek, a lek to kasa, a kasa to Twoja bieda i choroba. Cze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować