Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniolek 1990

Moja domniemana ciąża?

Polecane posty

Gość Aniolek 1990

Nie wiem od czego zacząć... Kocham się ze swoi chłopakiem bez żadnego zabezpieczenia, tzn. stosujemy jedynie metode przerywaną. Tak jest od prawie 2 lat. Często myślałam, że już jestem w ciąży ale to było tylko na podstawie drobnych objawów. W tym momencie często rano chce mi sie wymiotować i sama zastanawiam się dlaczego, nieraz mija odrazu nieraz trwa dlużej nawet cały dzień. Od 3 dni boli mnie koszmarnie głowa! cały dzień, kobiety skarzyly sie ze we wczesnej ciazy tak mialy. Moje piersi urosly 1 rozmiar a sutki się tak powiększyly ze zajmuja prawie cale piersi;p Czuje ciagnięcie w dole brzucha jak na okres, jakbym miala zaraz go dostać a do nast miesiączki mam jeszcze 10 dni Dziwil mnie też fakt że nagle zrobiłam się taka wyluzowana kilka dni niczym sie nie przejmowalam bylam az dziwnie szczesliwa i nagle sroda... a ja od tamtego momentu ciagle chodze wkurzona. A jak pomyśle sobie o czymś nie wiem nawet jakiejs glupocie to mi sie chce płakać 24 kwietnia dostałam okresu. Czy to możliwe, że już bym miała objawy? Czy to możliwe że miałabym w ciąży okres? Co sądzicie o tym co napisalam?

Gość Mamusiaaaaaaa
Być może jesteś w ciąży, lepiej idź do ginekologa :) On najlepiej będzie wiedział. Moja koleżanka dowiedziała się o swojej ciąży dopiero w 4 miesiącu, bo przez ten cały czas miała okres, ale nie ten sam co zwykle, bo był przerywany ( Miała czasami po 2,3 dni okresu, potem zastój na kilka dni i znów dwa dni okresu ) nie miała żadnych objawów typowo ciążowych, jednie chyba chciało jej się ciągle spać. Zależy dużo od kobiecego organizmu. Ja z kolei miałam podobne objawy ciąży co Ty. Byłam wściekła, bolał mnie brzuch i głowa, byłam również senna no i często płakałam z byle powodu. Najlepszym rozwiązaniem będzie po prostu pójście do lekarza. Powodzenia