Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

studenciak

Po co kobiety, które nie chcą uprawiać seksu szukają sobie chłopaków?

Polecane posty

Przecież ludzie spotykają się ze sobą głównie dlatego, aby dać upust swoim potrzebom seksualnym- potrzeby emocjonalne są na dalszym planie. Po co kobiety, które "nie chcą" (w rzeczywistości chcą, ale bronią się przed tym) seksu szukają sobie chłopaków? Później facet chce seksu, bryła lodowa mu odmawia, więc ten w końcu zrywa z taką a ta biadoli później jacy to faceci są beee i niedobrzy :classic_cool:

Gość oro13
bo to dziala tak ....ona sie oczywiscie szanuje i nie jest pierwsza lepsza no wiec chce zeby sie nie nudzilo wyjsc z kolesiem na imprezki , kolacje etc. ale on nalega wiec za 3 spotkaniem mu da....ale na pierwszym powie ze ona taka nie jest...

Gość Noxelia
Popieram pierwszy post z 10:22...

Gość katiiikaa
Niektorzy - i ja z mezem do nich nalezym - uwazaja, ze uczucia sa wazniejsze, a seks do dalszy plan. Myslisz, ze malzenstwo to bezustanne lezenie w lozku i tluczenie sie? Raczej nie -,-. Partner to tez przyjaciel. A moze przede wszystkim.

oro13 No już lepsze takie co opisałeś od tych, które mówią na pierwszym spotkaniu, że się szanują i nie uprawiają seksu, bo "to przecież takie złe" i po jakimś czasie wychodzi na to, że mówiła prawdę :D :classic_cool:

Gość ja tez popieram post z 10:22
dokladnie cwoki wysrane wy :-O byscie ruchali wszystko co na 3 nie zdazy na drzewo uciec :-O wyrucha i idzie dalej nastepnej dziury szukac i jeszcze doope obgada. ale zanim do ruchania dojdzie to achy i ochy jakas ty wspaniala sliczna kobieta i takie tam chujstwa

katiiikaa ale w młodym wieku seks jest bardzo ważny :classic_cool: W małżeństwie to wiadomo- przyjaźń jest bardzo ważna, ponadto dochodzą dzieci, którymi trzeba się zajmować i które trzeba wychować, kredyty, rożne problemy. Tak więc w przypadku małżeństwa seks czasem schodzi na dalszy plan. Tu się zgadzam :classic_cool: Natomiast młode pary oraz single, nie mające takiej odpowiedzialności jak wspólna rodzina, jakoś nie mają takich powodów, aby odsuwać seks na dalszy plan :D

Gość dewkjmfkew
dokladnie jakby kobiety dawaly kazdemu chetnemu napalencowi to mialyby po 100 w zyciu seks kiedy decyduje o tym kobieta!

Gość katiiikaa
Na szczescie odchodzi juz moda na facetow, ktorzy przeruchali wszystko. Teraz laski chca takich, dla ktorych wazna jest sfera uczuc.

Gość Noxelia
Tylko prawik ma taka mentalnosc, dojrzaly facet ma inne potrzeby niz tylko ruchanie, ale co ty studenciak mozesz o tym wiedziec :-D pewnie masz 20pare lat i siura uzywasz tylko sikania :-D:-D

Gość Ja również popieram post
z 10:22:) Szczera prawda!

Gość katiiikaa
Studenciak, ja mam 19 lat. I to nie zmienia moich pogladow.

Gość dewkjmfkew
bardzo wazny dla ciebie kobiety wola uczucie, przytulanie niz rypanie

Gość beheheheh
kobiety biedny studenciaku (nie mow mi ze studiujesz bo padne ze smiechu) maja inne potrzeby a jesli wam tylko w glowie dupcenie to macie sztuczne lalki i inne gadżety

Gość Noxelia
Na szczescie wam pozostaje tylko reka i chusteczki :-D.jeszcze mozecie mamusie porpsic by wam upuscila z krzyza albo prostytutke ale pewnie nie macie dosc kasy i odwagi by do niej isc :-D

Gość ja tez popieram post z 10:22
taki sie wyrucha za wszystkie czasy a pozniej zonki dziewicy szuka :-O

Gość beheheheh
kobiety biedny studenciaku (nie mow mi ze studiujesz bo padne ze smiechu) maja inne potrzeby a jesli wam tylko w glowie dupcenie to macie sztuczne lalki i inne gadżety

Gość heloiza999
Moze chcą uprawiac seks ale nie z tobą. Pomyslales o tym?

Gość nie ma co za bardzo
się przejmować to głąby trzepnięte spermą po mózgu, dla idioty ważne jest jest, żeby dawała, no dają , różne suki, walone przez wszystkich. Ale takiej to nawet nogą bym nie kopnął. Prawdziwy szacunek można mieć do kobiety, która sie sama szanuje ! A qrew pełno dookoła, no i dobrze, niech zadają sie z nimi kretyni, dobrana taka para i zadowolona, co nie?

katiiikaa Masz 19 lat i w XXI masz już męża? :D Co za patologia :classic_cool: Noxelia Ruchanie jest potrzebą każdego faceta w wieku 13-60 :classic_cool: Zresztą kobiety też mają swoje potrzeby, ale w polsce kobiety są tak cnotliwe i pruderyjne, że się do nich nie przyznają a wręcz wstydzą się tego i uważają, że nie wolno im uprawiać seksu, bo to przecież "brak szacunku do siebie" :D :D :D aaahahahah. A ty od powiedziałaś mi, czy już rozpoczęłaś życie seksualne ze swoim misiem :D :classic_cool: dewkjmfkew Przecież nie chodzi o to, aby dawała każdemu napaleńcowi, tylko żey chociaż uprawiała seks kiedy ma niego ochotę i kiedy ktoś jej się spodoba :classic_cool:

Gość heloiza999
Po co faceci z malym fiootem i jeszcze mniejszym doswiadczeniem szukaja dziewczynu na seks?

Ja nigdy nie chciałem, nie chce i zapewne nie będę chciał dziewicy. Każda dziewica jaką znam to zakompleksiona i frustrowana baba z depresją- jak z taką niby być? :classic_cool: nie ma co za bardzo "Prawdziwy szacunek można mieć do kobiety, która sie sama szanuje !" hahaha co za pierdolenie. Czyli chodzi ci o taką co hołduje tej durnej ideologii nakazującej wstrzemięźliwość i monogamiczne życie seksualne przez cały żywot? Jeszcze czego? Jak dla mnie to jest godne wyśmiana a nie jakiegoś szacunku :classic_cool: Seks to nic złego a na pewno nie "brak szacunku do siebie". Ech, ideologia katolicka wyprała ludziom mózgi w polsce do tego stopnia, że zrobiła z nich wręcz warzywa :D

Gość dewkjmfkew
>o

heloiza999 helioza ty dziewico :D Próbujesz mi tu ubliżyć, ale nie wychodzi ci, bo rzeczywistość jest zupełnie inna :D

Gość Noxelia
Z moim Witem poszlam do lozka po roku znajomosci, jak byslimy w zwiazku juz 8 miesiecy.

Gość Noxelia
Jestem ateistka ty durna meska pipo! Szacunek wynosi sie z domu, widac twoja stara przyprowadzala co noc innego gdy miala ochote na seks?

Gość katiiikaa
Studenciak, dla mnie patologia jest to, ze matka nauczyla Cie, ze swiat sie konczy i zaczyna na dupie