Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

starej babie to już tylko leżak i książka

Polecane posty

A ja Tobie doswiadczenia, ze wiesz co to zwiazek ;) A wieku zazdroszcze kolezankom z pracy, ktore maja po 22 ;p Tp chyba nieuniknione.

Gość znowu 10 osób, cholera
co mnie obchodzi opinia kobiety, ktora pewnie sama siebie ma za ideal i zawsze faceta przy boku? >>> nie dośc że malkontentka to jeszcze bez kobiecej intuicji :D

Gość anitaooooooo
gra o tron a ile masz lat?

I co z tego.Za miesiąc może kogoś poznasz. A zanim dojdziesz do moich lat,możesz mieć ze 3zwiazki.Albo dawno męża i rodzinę.A ja co.Było i minelo.

Gość anitaooooooo
Za dużo to ile 70? 80? Ja w tym roku będzie 31...

Anita, ale jak dajesz rady to podejrzewam ze masz meza. Wiec Twoj wiek nie jest tu kluczowy. Moge isc tylko do kosciola przy okazji spaceru z kotem i modlic sie o faceta na mojej drodze i obiecac nie splawic go od razu, bo bedzie za wysoki czy gruby.

Gość anitaooooooo
36 i stara? Moja sąsiadka kobieta pod sześćdziesiatke wyszla za maz jakies miesiąc temu :):)

gra o tronnn, jakbysmy zyly w tamtych czasach to by nam mezow znalezli i nie meczylybysmy sie z glupimi myslami do 70tki.

ha ha,nie pomyslalam o tym.Ale w sumie wole tak jak teraz być sama,niz w nieudanym zwiazku,.Jak to się mówi:lepiej chwilowo chodzić boso niż w niewygodnych butach.

Gość Zuzanna Amelia æ
Podoba mi sie to powiedzenie o butach. Cos w tym jest. Jak maja uciskac i nogi obetrzec to moze rzeczywiscie lepiej boso. Jestescie tu dziewczyny ?

Gość bydle cholerne
Meldunek przyjęty!;) A tak z czystej ciekawości zapytam, choć być może głupie to będzie pytanie... co to znaczy wg Was ten związek?? Hehe.. no coś z tymi butami jest...:D jak obcierają za mocno, to lepiej dać stopom odpocząć..;)

Ja nie wiem, co znaczy zwiazek, bo nie bylam w zadnym. Wiec nie wiem o czym pisze. I z obserwacji zycia, to widze, ze wolalabym miec wielu zjanomych. Ale tego tez nie mam. Chcialam sie dzis umowic z ludzmi z pracy na piwoi sie wszyscy wykrecili ;( ;( ;( ;( i mam bardzo zly dzien.

Gość bydle cholerne
Oj tam!! Nie przesadzaj! U mnie też dzień jakby nie najlepszy, ale.. Nie pierwszy i nie ostatni!;) To powiedz chociaż, jak go sobie wyobrażasz?? Ten związek..

Taki sukces, ze nawet znajomi mnie olewaja ;/ Nie mysle o tym jak wyglada zwiazek, bo nie bede takowego miec. Eh gdzie by tu isc, zeby jakichs ludzi poznac... Czy tylko na studiach sie poznaje i juz koniec ;(

:) Wyluzuj, rozpuść włosy.. Jak nie przejdzie to warkocz zapleć i znów rozpuść... Właśnie dziś okazało się, że... Osrał mnie mój "przyjaciel", którego podpuściła kobieta.. Z którą się rozstałem niedawno.. A byliśmy w "związku"..;) Jak już z przysłowiami jedziemy, to... "Gdzie diabeł nie może, tam babę pośle..":D:D:D:D:D:D:D:D:D

O no to niewesolo ;/ To po cos konczyl ten zwiazek? myslisz ze o nowy latwo? ;p Chociaz chyba tylko mi trudno. Wytlumacz mi jak ludzie to robia, ze maja miliardy przyjaciol, a ja chodze proponuje, kombinuje i nic ;/

Hehehehe... Najfajniejsze było to, ze ja nie chciałem...;) ale nie lubię, jak mnie buty obcierają.;) A teraz to moja wina.. Bo chciałem spotykać się z kolegami i... Pracować!:D:D:D

A ile masz lat, ze zapytam z ciekawosci? Zawsze mozeszo nia walczyc. Nie wiem, jak ja to robie - zabiegam - nikogo nie ma, nie zabiegam - tez. To moze nie warto juz energii tracic ;]

Ile lat mam?? Trochę więcej, niż Ty.;) A jak to robię, że przyciągam do siebie wariatów?? Też nie wiem.. coraz częściej wydaje mi się, że jeśli trafię na kogoś. kto będzie chciał mnie takiego, jakim jestem, to będzie w porzo.. ale jesli ktoś woli wierzyć ludziom... Jego sprawa! D:D:D:D:D

Powinnam napic sie herbaty, posluchac muzyki, wziac kapiel i nie myslec o tym wszystkim. Najwyzej do konca zycia bede zyc jak stara-nastolatka ;]

Gość adrian32
dlaczego nigdy nie bylas w związku? kwestia wyglądu, charakteru, czy za dużych oczekiwan ?