Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

przepraszam, że tak zamęczam swoją rozchwianą osobą :) brakuje mi od jakiegoś czasu pewnych zachowań i tak sobie chodzę w celach badawczych to tu to tam poszukując tego i owego :) aż ganię sama siebie, że taka miałka i przepraszalska znowu jestem !

biczowanie powiadasz........ach te wywoływane wilki z lasu ;) sobą, sobą czy tak naprawdę każdy jest sobą ? :)

B7 ? Trafiony zatopiony ;) Soba jestesmy tylko przed zasnieciem. Tu ? Nie mam stazu w tym miejscu ale nie trzeba byc tytanem socjologii by wyczuc, ze zaledwie promil stalych bywalcow nie jest z modeliny. Jesli chcesz poznac czlowieka nie sluchaj co o nim mowia, lepiej posluchaj co mowi o innych ;)

Ciekawie prawisz :) moje oczy cieszą się taką odmianą...szkoda tylko że uszy trochę zazdrosne bo to one zawsze odgrywają pierwsze skrzypce..no ale nie można mieć wszystkiego. Nie zostaje zatem nic innego niż obserwacja i wsłuchiwanie się kto, co i o kim ;) Ewentualnie jakiś może mały kurs korespondencyjny "sztuka lepienia z modeliny" :D

Stachura długo zajmował ważne miejsce w mojej głowie. Akurat jakoś tak się złożyło, że nie widziałam nigdy na żywo SDM. Wówczas, nie chodziliśmy na koncerty konkurencji z czystej przekory ;) Później chyba trochę zabiła mnie westalka życia praktycznego i zapomniałam, że przecież kropka nad ypsylonem ;) Zresztą dlaczego zapomniałam, gdzieś tam się w głowie kołacze czasami. Tyle, że łatwiej jest wpasować się w schemat i nie roztrząsać. A w wyskakujący czasami w głowie neon z pytaniem: co ja tu do cholery robię ? strzelam z procy szyszkami :D Metamorfoza może być ? http://www.youtube.com/watch?v=EbJLHVsKyvs ;) Dzień dobry wszystkim :)

Rum - Hm. Ja kursu nie przeprowadze. Nie lubie modelowac drugiej osoby, wole surowe i naturalne osobliwosci, nie poddane obrobce. Co za tym idzie nie sprawdzilbym sie :) Nie pomoge tez w temacie audiofilii, sila rzeczy to niewykonalne. Acz moze to lepiej Mija - ja koncertow sdm zaliczylem kilkanascie w swoim czasie. Na kazdym swietnie sie bawilem. Mam do nich slabosc od zamierzchlych czasow. Metamorfoza jest fajna ;) Na dzien dobry i pod aure - http://www.youtube.com/watch?v=NFv_IbNPvJE

Chyba muszę wziąć urlop, żeby sobie bezstresowo popisać ;) Co się zabieram to mnie ktoś odciąga. Fajnie gracie. Happysad i Koniec świata jak najbardziej. Miałam chęć wrzucić "Serce w Paryżu" ale może jednak Tomek Steńczyk pod tę aurę ;) http://www.youtube.com/watch?v=NXbqWUBZpHc Nie wiem jak u Was, ale u mnie słońce w końcu.

Amagi kilkanaście razy ? :) No widzisz, ja się jakoś nie mogę wybrać. Raz chyba nawet miałam bilety kiedyś, ale musiałam oddać bo coś tam czyli życie. ;)

Owszem, idzie w nascie. Ostatni jedank dawno i przypadkiem zupelnie. Bylem w Dg i zalapalem sie na ich wystep. Chyba 3 albo 4 lata temu. Swietny koncert dali :) Generalnie juz nie koncertuje. Nie mam kiedy. Choc ostatnio zalapalem sie na live Ryczacych dwudziestek, tez przez przypadek. A jak wiadomo z przypadku wychodza najciekawszerzeczy ;) http://www.youtube.com/watch?v=Pe_-VLAi6jQ Epickie do cna :)

Niezła ? Genialna po prostu. :) Kawałek z dedykacją ? Amagi weź nie szalej co ? Dawno nie miałeś podszywa? :D

Sugerujesz mi, ze podswiadomie tesknie za Waldkiem lub jego wariacja ? ;) Przeciez ten kawalek presonalnie nikogo nie szturcha w zebro. Ot, ogolna refleksja nad tym co ludzie widza w drugiej osobie. Zreszta liczba osob czytajacych te rozmowy zamyka sie w liednej dloni, wiec nikt jako policzek tego nie odbierze :)

Amagi, nic nie sugeruję, ale uwierz mi, że Waldi byla świetnym podszywem jak na kafeteryjne warunki ;) Nie wiem ile osób to czyta. Reguła jest prosta - im mniej pisze, tym więcej czyta ;) pozdrawiam oczywiście :P

Swietnym czy nie, liczylem na wieksza intryge. Mysle, ze to pisanie jest malo interesujace dla postronnych wiec ich liczba nie jest duzo wieksza niz piszacych :) A co do chlopakow to na zywo graja swietnie. Bywali u mnie regularnie na ... pikniku coutry... Ostatnio zlaalem ich na festiwalu Marynynistki.

Zawsze co koncert na żywo, to koncert na żywo. Co to jest "zlaalem" ? :D

zlaalem i marynynystiki to ewolucja slowna ;) Tak to jest jak chce sie pisac i jednoczesnie pozorowac przydatnosc w miejscu tzw. pracy.

hah:) właśnie, jakby to powiedzieć ... znikam, spradzić czy jeszcze tu pracuję ;)