Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Slabe klonie. Ale sciskam kciuki. Z kazdym kolejnym bedzie lepiej. Rozumiem Mija. Ja jestem troche znieczulony jesli idzie o rzeczy ktore sie nie ocieraja bezposrednio o moje zycie. Oczywiscie mowa o katastrofach. Wspolczuje i ... tyle.

Oswajamy podszywa ? Niech ma Waldemar. Ot taki Waldi co tu szybke ,zbije tam w kwiatki nasika. Baby straszy, ze je wychedozy, a chlopom do bimbru napluje. Pozdrawiam Cie Waldek !

hehe:) ­ W razie czego to wiem kim jest sufler brzuchomówca:P Mówie o byciu w ramach wirtualnego świata...Chociaż i reszty sie domyslam;)

użycie słowa "też" jest całkowicie nieuzasadnione w tym przypadku:P Ale w ramach studium nad bytami efemerycznymi postanowiłem przedłużyc trochę Twój zywot:)

Uzasadnione Miszczu. Jeszcze tylko rzucę mądrość ludową na dziś, jak to mam w zwyczaju "żeby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała" i mam fajrant.;)

Jakby nie skakała to jej mięśnie uległyby zanikowi i efekt byłby podobny do złamania z tym, że długotrwały. Poza tym idąc w konwencję ludowych porzekadeł: kózka jest od skakania jak dupa od srania;)

Kwestia perspektywy mistrzu. Jakos nie ciagnie mnie do poznawanania z imienia kazdego komara rozbryzgujacego sie na szybie.

Dodatkowo personifikacja i utożsamianie się z urazami kości spowodowanymi naturalna skłonnoscia kózki do skakania naraża Cie na ryzyko bycia efektem nadużywania przez kózke ziół przeczyszczajacych spożywanych waz z trawą podczas rekonwalescencji...Bo kózka która nie hula musi szamać co jej dadza miast sama wybierać z łąkowego menu;)

Nie można Was spuścić z oka na sekundę ;) Przechwałki, przechwałki i żadnych konkretów. Wiem ale nie powiem ? Nie ładnie

Heej:( To nie żadne przechwałki. Po prostu chcialem dac szanse na wycofanie się. nie słyszałas, ze trzeba dawać ludziom kolejna szansę?:P

Oczywiście, że słyszałam, zresztą mam cały worek takich szans i rozdaję przy każdej okazji ;) Ściemniasz nic nie wiesz, ale blef niezły :P

Może i blef...Kto to wie? A nawet jak nie wiem to też mi to coś mówi;) Każda informacja jest przydatna. Nawet brak informacji jest informacją

Wreszcie to jest temat o czymś ciekawym, czyli o mnie.Wcześniej był tak nudny, że nawet dark mimo swojej niezwykłej inteligencji i ogromnej chęci nie mogła przez niego przebrnąć.

Jak widac na przykładzie powyższego wpisu często stosuje się również dezinformacje. Jednak trzeba umieć to robic:) Nie każdy to umie co także mozna zaprezentować na w/w przykładzie:)

I Waldi runal z gory na grzbiecie niosl go rumak kary, placil denara za przenice, za jeczmien placil dwa denary ! Hej. Coraz slabiej podwszywku :) Ale wierz mi, ja szczerze w Ciebie wierze.

Proszę mi tylko nie mówić co mam robić, bo was opuszczę skazując tym samym na wieczną tęsknotę. To jak będzie? Będziecie grzeczni?

Ja na pewno nie bede grzeczny:P Ale nie bierz tego do siebie (patrz profil psychologiczny kózki zamieszczony wyżej)...A moze nawet już obok?

Starczy tych zabaw. Jako miszcz_kozery jestem bardziej...bardziej...bardziej..jestem przystojniejszy.

Waldek ! Ani mi sie waż znikac. Jako podszyw masz pewne ,niezbywalne obowiazki. Oczekuje ... nie ja wymagam od Ciebie, ze gdy wroce tu noca bedzie co najmniej tuzin wpisow robiacych sieczke. Sam wziales na siebie to brzemie. Do dziela kreciku !

Już mogę zawodzić i lamentować ? Zostawiłam scenariusz u kosmetyczki :D