Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Cel. Wyimaginowana postac i jej nie mniej wymyslny cel. Stoicki spokoj wcale nie dodaje ci wiarygodnosci, robisz sie karykaturalny. Ot model nastka odchodzacego z przesiwadczeniem osiagniecia czegokolwiek Miales byc siewca chaosu, wyszlo mizernie. Nie mam zalu, ot rozpaliles plonne nadzieje.

Nie odchodź, zostań, cóż my bez Ciebie poczniemy ? [tutaj intensywny szloch] Nie odchodź nie. Nadajesz sens naszemu istnieniu [głośny lament przeplatany zawodzeniem]

Mr ama-gi i cóż my poczniemy ? ;) Dostałam czkawki ze śmiechu :D Panowie wybaczą :classic_cool: Udanego popołudnia :)

No mosz. Musze sekretarkę zatrudnić żeby mnie budziła na takie okazje:P A pewno, ze jestem przystojny:) A teraz ide drzemac dalej zeby dobrze wypaśc na kamerach przemysłowych zamontowanych w pracy.

Skąd ta cisza Mr. ama-gi ? Czyżbyś znalazł to czego szukałeś ? ;)

Błogoslawiony ten, co nie majac nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w slowa. ;) Czaje sie, wypatruje, rozstawiam wnyki, wykluczam konkurenecje. Ot zwykle rozpoznanie taktyczne ;)

Waldek, tys to jest. Taki dowc*p miec i ten pieprzyk na policzku. Kobiety musza za toba sikac.

Dobry wieczór Panom :) Gdzie byliście ? Przestraszyłam się , że umówiliście się sami ze sobą. To by była nieodżałowana strata dla całej tej masy chętnych kafetarianek ;)

Tak tylko zapyta, szybciutko zanim zaczniecie sobie rozmawiać ;) Też musicie zmieniać numery w pasku adresu strony, żeby coś zobaczyć na tym dziwnym forum ? :O

Nie no, nie przesadzaj. Póki co jeszcze nikt nie kasuje Twoich wypowiedzi. Na razie dorobiłeś się tylko fajnego suflera. Zapewniam, że mogło być znacznie gorzej. ;)

Nie umniejszaj mi trudow. Strozka potu na czole w asyscie zylki "myslicielki" przy kazdym poscie, to juz calkiem spory fit dla mnie. Do tego podszywacz Waldek i pewien kocur. Jest pod gorke, nie ma co ... ;)

Ale przecież to nie jest żadna niedogodność. Jakoś nie widzę tutaj trofeów wartych, aż takiego zachodu. Póki co, antylop zero ;) Zapomniałeś o miszczu_kozery :P

Taaa to pewnie czary ;) Dodaj do ulubionych i tam zaglądaj. Po ostatnich zmianach na kafe, faktycznie tematy znikają na chwilę.

mr ama- gi II gdzie znikasz ? chyba niezbyt poważnie traktujesz obowiązki ;)

Prawda, niezbyt poważnie. Moje nicki+podszywy=bardzo dużo roboty. Jak tylko zacznę traktować to wszystko zbyt serio, to zrobię się takim nadętym bufonem jak wiesz kto.

Czyli co ? Mowisz, zebym spakowal eliksiry i chowal miecz do pochwy ? Moze to i nie glupia rada wszak Ignis non exstinguitur igne ... Tylko Waldka mi zal...

Nic sobie nie rób z tego, że mnie porzucisz. Popłaczę sobie dzień, dwa, może rok i minie. Naprawdę Stary, o mnie się nie martw.:(

Teoretycznie nic, nos zostanie na swoim miejscu, ale bajki bywają tak nielogiczne jak Ty. Cholera wie...

Oj tam, chyba jednak traktujesz to zbyt poważnie. ;) Powiesz mi coś ? Co znaczyło, że też się domyślasz ? Wprawdzie prawdopodobieństwo, że masz rację wynosi jak jeden do miliona ale tak się zastanawiam.

W zasadzie kazda odpowiedz jest zla. Ale, pal licho. Wazne, zes twardy jak d**a grudziadzkiego ulana. Lze otrzesz, na konc siadziesz i wicher rozwieje Ci troski. Godny podszyw z ciebie Waldemarze.

Różnie ludzie o mnie piszą. Można się pogubić w domysłach. Dziś już sam nie mam pewności, czy to co piszą to prawda, czy głupi żart. Jak w takim chaosie informacyjnym można mieć pewność kim się jest naprawdę? Nie można.

Rozumiem ;) Niestety tutaj nasuwa się kolejne pytanie. Czy czerpiesz, aż taką przyjemność z tej dezinformacji czy to już nawyk graniczący z obsesją ? Wiem, że to wciąga ale mimo wszystko. ;)