Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franceeeeeee

Dziś o 17.30 we Francji odbył się pierwszy ślub gejowski. Było 600gości

Polecane posty

Gość gość
dla mnie to parodia,sorry.Zeby tylko dzieci nie adoptowali :-O

Gość gość
no i wybrzydzacie sie,ze pedaly to AIDS, zmiana partnerow - wiec chyba lepiej,ze sa w malzenstwie- komu to przeszkadza.

Gość Inkusia©
widziałam w tv. masakra. nie mam nic do gejów pod warunkiem, że nie biorą ślubu i nie adoptują dzieci! wogóle co się dzieje na tym świecie. przerastają mnie te gejowskie i lesbijskie oblicza!

Gość 1% normalnych,czyli urodzonych
'wiec chyba lepiej,ze sa w malzenstwie- komu to przeszkadza.' raczej nie przeszkadza , ale nie przesadzajmy z określeniami typu ...'w małżeństwie ' ;) mówmy , jak jest czyli : w prawnym homozwiązku

Gość gość
Inkusia© - najpierw mowisz, ze nic nie masz...a potem jednak cos ci nie pasuje. Czy ty widzisz co w ogole piszesz? :D

Gość gość
zniewieściałe francuzy to z natury geje,zboczony kraj zboczone obyczaje

Gość gfghjhgbn
fakt, francuzi to kraj dewiantów 🖐️

Gość 1% normalnych,czyli urodzonych
i takie Francuzy ...chciały Rosję i cały świat podbić ;)

"fakt, francuzi to kraj dewiantów" to prawda. tam jak jest objazd to na tabliczce pisze "deviation" czy jakoś tak.

Gość baranekk...
oni tacy odważni są w tych sprawach że tem , Emanuelle I, II, III ....

Gość baranekk...
no cóż :( Emanuelle zastąpił Manuel ponieważ , jak twierdzą tacy różni ...świat ma się zmieniać zgodnie z zaproponowanym przez nich postępem , czyli 'rozwojem ' ;)

Gość gość
homofob :D

Gość baranekk...
mój osobisty i tolerancyjny stosunek wobec homo zmienił się po wiadomości , że żydotwórcy lewactwa , czyli Lenin , Trocki i Zinowiew tworzyli sobie taki miłosny układ , który najbardziej bolał żydowska żonę Lenina - Nataszę Krupską ...takie hasło 'rozkoszna d**a Lenina ' :O

Gość gość
wiecie co ? Francja to dziwaczny kraj... Niby wiekszosc kraju to ateisci a jakies demonstracje robią w obronie malzenstwa ale wlasnie we Francji niemal powszechne jest posiadanie kochanka/kochanki. Co to za malzenstwo, ktore zdradza sie na boku ? To tak jak we Włoszech...w niedziele do kosciolka, modlic sie, spowiadac ..a w poniedzialek zdradzac meza z kelnerem czy cholera wie kim. Co za hipokryzja masakra :/ Albo idziesz wziac slub koscielny i nie wiesz czy ksiadz ktory ci go udziela ''jest czysty'' tzn czy nie posuwa jakiejś małolaty z oazy albo ''pomocnicy'' czy innej plebanowej ;/ nie moglabym przyjąc komunii od takiego ksiedza, tylko jak ich poznac? tych z prawdziwym powołaniem od farbownaych lisow ?

Gość baranekk...
kochanki posiadają niewierzący - do wiary we Francji przyznaje się 37 % Francuzów czyli Francja praktycznie jest ateistyczna ...jak zwykle lewackie bzdury , o 'obłudnych niby wierzących ' Francuzach mających kochanki :(