Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajne imie dla chlopca-nic mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość gość
U nas zanim jeszcze zaszlam w ciaze staralismy sie o Franka . Udalo sie i oglosilismy calej rodzinie. Kiedy po usg okazalo sie ze druga dziewczynka kompletnie nie mam pomyslu takze. Maz wymyslil Amelia a ze nie mam lepszego pomyslu to chyba tak zostanie.

Gość gość
Ja mam Mateuszka jesli będzie drugi synek to będzie Pawełek lub Krzyś.

Gość mama B runika
U nas bedzie Bruno- jak ktos napisal krotkie i meskie :) jesli bedzie drugi syn bedzie Borys

Gość gość
Hubert, Fryderyk i Jan to moje typy

Gość gość
Racja,Bruno i Borys -fantastyczne imiona:) mój syn ma na imię Borys☺ jak bym miała kolejnego syna, dałabym na imię Bruno lub Olaf.wszystkie krótkie i męskie.Imię Borys spotyka się z różnym odbiorem ,przeprowadziliśmy się na wieś i tutaj robią wielkie oczy jak usłyszą. ..jedna osoba nawet spytała "jest takie imię? "Czasem poza domem wolę zwracać się do dziecka bezimiennie...Ale kocham to imię i mojego Syna tez:)

Gość gość
Też mam Borysa i zauważyłam taką zależność, jak jestem z nim np.u lekarza ,w urzedzie,lekarki,pielęgniarki,urzedniczki zachwycają się imieniem ,natomiast już u babci na wsi dziec****erwsze słyszą takie imię ,ludzie też dziwnie reagują....:O ,to samo na placu zabaw. Mamuśki od Nikolek,Brajankow patrzą na mnie jak na wariatke...

Gość gość
My tez nazwiemy synka Borys,super imie lepsze niz brajanki nikolki i natanki

Gość gość
Ja mam Maksymiliana. podoba mi się Krystian, Kryspin, Mateusz, Paweł, Łukasz

Gość gość
No bo Borys to imię kojarzące sie z psem:) ale kazdy daje jak mu sie podoba. Mi podoba sie Ignacy, Wit, iwo, Leon.

Gość gość
Moj synek ma na imię Piotruś, wszędzie spotykam się z uznaniem , że bardzo ładne imię wybraliśmy i rzadko dziś spotykane

Gość gość
To ja pisałam wcześniej ze mam Borysa. To niestety fakt,że kojarzy się to imię z psem...:O ale to jest cholera ludzkie imię To ludzie dają psom ludzkie imiona niestety. ..mało jest psów Kajtkow ,Kubusiow ,Kacprow,Mackow itp?albo suczek Sonia, Zuzia,Lena,Kaja?:O

Gość gość
9:49 to daj corce na imie Franciszka i juz. Lepiej tak, niz oklepana Amelia oznaczajaca kalectwo.

Gość gość
Franciszka to według mnie jedno z najbrzydszych imion, tak samo Anielka...

Gość gość
Ciekawe jak ty masz na imie i czy kojarzy sie z psem czy z krowa...

Gość gość
Może Romulus? Albo Humpry? Oczywiście to dla odważnych, ale jak to mówią "do odważnych świat należy"

Gość gość
Pomocy!! Termin mam na19.12 .2016 a niewiem jeszcze jajie imię dla mojego synka mam wybrane 3. Oto one: - Kacper - Natan - Konrad

Gość gość
mi tez się Kacper najbardziej podoba. Bardzo ładne! Bardzo podoba mi się jeszcze Dominik :)

Gość gość
Kacper ładne dla dzieciaczka albo przystojnego młodzieńca.Nie wyobrażam sobie tych wszystkich Kacprów w wieku 40 wzwyż,łysych, grubych z piwskiem w ręku.

Gość gość
Mi się podoba bardzo Marcel i tak właśnie będzie nazywało się moje dziecko które jest w drodze

Gość gość
A ja mam Tymoteusza☺ idealnie pasuje do łobuza☺

Gość gość
Do gościa z [ 17 50].Jakbym miała wybrać to zdecydowanie Konrad. Teraz dookoła same Kacpry. W przedszkolach i na placach zabaw zatrzęsienie, aż uszy bolą.Konrad to piękne i ponadczasowe imię !

Gość gość
Dzis na usg , które milam z powodu problemów wyszlo ze z malenstwem jest zle i zdecydoeali sie na cesarskie ciecie Dzis na świat przyszedł mój kochany synek ma na imie. Konrad Natan .Dziekuję wszystkim za pomoc i powodzenia!!

Gość gość
Dzis na usg , które mialam z powodu problemów wyszlo ze z malenstwem jest zle i zdecydowali sie na cesarskie ciecie Dzis na świat przyszedł mój kochany synek ma na imie. Konrad Natan .Dziekuję wszystkim za pomoc i powodzenia!!

Gość gość
IGOR RAFALLUKASZ DANIEL

Gość gość
Żyraf,Gerwazy,Bonawentura

Gość gość
Batman a na drugie Superman

Gość Matka smoków
Mój trzeci syn będzie miał na imię Gniewomir (Gniewko). Mąż zastanawia się jeszcze nad Dobromirem. Nie oceniam wyborów przedmówców, nie o to w tym chodzi. Kochajmy i dbajmy o te nasze Lenki, Krzysie, Marcelki i Marysie, żeby wychować je na mądrych, dobrze wychowanych ludzi. Pozdrawiam :)