Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

fajne imie dla chlopca-nic mi sie nie podoba

Polecane posty

Gość gość
Ja mam Mateusza i Piotrusia piękne imiona polecam wszystkim

Gość gość
Och nie wiedziałam , że Mikołaj to takie popularne imię teraz jest.Moje córki wybrały braciszkowi to imię. My z mężem drugie Kajetan bo pasował do niego Kajtuś.Też popularne?

Gość gość
Kajetan w zeszłym roku na miejscu 49. (918 nadań) więc do popularności mu daleko, Mikołaj miejsce 9 - 5479 nadań, więc bez porównania

Gość gość
A mi się Mikołaj nie podoba nie wiem dlaczego ale nigdy to imię mi się nie podobało. Ani Karol. Nie mowie że są brzydkie tylko że mi się nie podobają. Ale za to podobają mi się imiona takie które tutaj większości się nie podobają czyli Oliwier, Fabian, Olaf. Sama dzieci jeszcze nie mam ale sama się zastanawiam jak to będzie przy doborze imion w przyszłości. I to tych co ciągle gadają o patologii? Od kiedy imię jest wyznacznikiem patologii? Bo nie rozumiem troszku tego. Może wy sami się pochwalcie swoimi imionami.

Gość gość
Moj syn ma na imie Marcel bardzo mi sie podoba, ale gdybym mieszkala w Polsce nazwalabym syna Konstanty(Kostek) lub Igor :)

Gość gość
Nie wiem skąd krytyka imienia Oliwier ( NIE MYLIC Z OLIWER) ? A Oliwia się wam podoba? Przecież to męski odpowiednik. Moim zdaniem najładniejsze imię to Oliwier. Poza tym podobają mi sie Oskar, Maciej, Maksymilian.

Gość gość
to że tobie podoba się Oliwier to nie znaczy że wszystkim musi..

Gość berdgetta
Moj starszy synek to Michas, mlodszy Wojtus. Trzeciego dziecka nie planuhe, bo zadne inne imie mi sie nie podoba :)

Gość gość
mam 1,5r sasida Mikolaja innych chlopcow o tym imieniu nie znam. imie ladne i bardzo pasuje do tego malego chlopca bo jest bardzo duzy, taki prawdziwy maly chlop Mikolaj.

Gość gość
no argument pierwsza klasa dziecka nie planuje bo mi się żadne imię nie podoba

Gość gość
A czemu żadnej nie podoba się imię Janusz? Tak po dziadku.

Gość berdgetta
temat jest o chlopcach, ale... ja dostalam na imie Beata. Nigdy mi sie to imie nie podobalo, bo do moich siostr wszyscy mowili zdrobniale: Gosia, Ola, a mojego imienia nikt nie zdrabnial i cale dziecinstwo odniosilam wrazdnie, ze moje siostry sa bardziej lubiane, bo czemu ich imiona zdrabniaja, a mojego nie? Nawet rodzice nigdy do mnie zdrabniale nie mowili. W szkole mialam ksywke od imienia - Berdog. Plakalam po nocach. A kiedys tutaj na kafe byl watek o imieniu Beata - NIKOMU sie nie podobalo. Pisali, ze takie imie to jak dla jskiejs wiejskiej cherszt baby z Widlami. Nienawidze rodzicow za to imie.

Gość gość
No przyznaj, ze takiego argumentu jeszcze nie slyszalas? :)

Gość gość
Nie przesadzaj, Beata to nie takie brzydkie imię, można zdrabniac Beatka... Chociaż przyznam, ze osobiście mi sie nie podoba :)

Gość gośćgość27
Mój synek ma na imie Wojtuś. Ładne jest też Aleksander, Antek Mikołaj też ok

Gość berdgetta
A imie dostalam ponoc dlatego, ze jak ojciec moj jechal do usc zglosic moje narodziny to uslyszal jak babcia spiewala piosenke: "a na imie miala wlasnie Beata..." piosenka piekna jak i samo imie :( nawet im sie wysilic na moim imienuem nie chcialo. ja nigdy bym moim dzieciom bez zastanowienia nie dala imion. Mam nadzieje, ze Michas i Wojtus beda zadowoleni z naszych wyborow :)

Gość berdgetta
Ludzie czasami sobie sprawy nie zdaja jaka mozna krzywde imieniem wyrzadzic. Ostatnio w pracy widzialm akt urodzenia dziewczynki: Dżesika. Jak juz chcieli rodzice byc tacy swiatowi to mogli zostac przy tej Jessica, a nie tak oblesnie spolszczyc.. Dżesika. Wow.

Gość gość
A ja mam Norberta :) nie wiem jak to się stało, bo nigdy nie brałam pod uwagę tego imienia, ale jak usłyszałam w połączeniu z nazwiskiem, to wiedziałam, że musi zostać :D

Gość gość
Beatę można zdrobniać do Beci ale chyba oryginalna wersja ładniejsza, a jak to dla ciebie taka trauma to trzeba było zmienić np. na Basię.. Dżesika to porażka le też można zmienić znajoma w wieku 16 lat zmieniło właśnie pisownię z Dżesiki na Jessicę więc tu problemu już nie widzę wgl, szkoda tylko że rodzice o tym nie pomyślą..

Gość gość
Ksawery (to stare polskie imię)

Gość gość
co do Beaty to kiedyś ludziom musiało się podobać tak jak Żaneta czy Mariola a dzisiaj tych imion nikt nie nadaję, to są właśnie sezonowe imiona czego niektóre mamy nie rozumią że moda na nie trwa jeden sezon moim zdaniem teraz takie imiona to np. Nadia czy Lena

Gość gość
no Janusz to synonim obciachu nie wiem skąd się to wzięło ale chyba każdy słyszał określenia Janusze biznesu, Janusze budownictwa itd. proponuję dziecku nie utrudniać życia, chociaż może za 2 lata nikt tego określenia nie będzie już pamiętał :D

Gość Madameff
Cisza i cisza.... Jak u dziewczyn:) dajcie coś ciekawego lub mniej ciekawego. Dla mnie Emilian (Emil), Tomasz, długo nic..... Tymoteusz, Remigiusz ( chociaż do dwóch ostatnich nie jestem przekonana do końca)

Gość gość
Bruno - krótkie i męskie :)

Gość gość
Bruno Borys fajne imiona ja mam Huberta :) nie podobaja mi sie imiona typu olek filip kubus ale to kwestia gustu pozdrawiam

Gość gość
Radek?

Gość gość
Ładnym imieniem i spotykanym z dobrym odbiorem jest Wojtek.

Gość gość
Mi się podoba Dorian, Kajetan, Seweryn, Elias :)

Gość gość
Sami jesteście patola,to jak ma dziecko na imię nie znaczy ze jest patologiczne albo z takiej rodziny pochodzi...Kacper patologiczne imię?niech ktos się mocno puknie w głowę.

Gość gość
Ja mam Szymka i Antka .Oba imiona sa najpiekniejsze