Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile macie zwierząt w domu,i jakie?

Polecane posty

Gość gość
11 miesieczna labradorke

Gość gość
mój jest pies-mały kundelek, mieszkamy z rodzicami którzy mają 2 persy i rybki ;P

Gość gość
''psiska na podworku... nie wiem kaukazy czy cos w ten desen to jeszcze rozumiem, ale rasy domowe powinny byc w domu'' nie wiem jak innych, ale moje psy nie są rasą do trzymania w domu i faktycznie psy w domu czuć, chyba że kąpie się je co drugi dzień

Gość gość
''psiska na podworku... nie wiem kaukazy czy cos w ten desen to jeszcze rozumiem, ale rasy domowe powinny byc w domu'' nie wiem jak innych, ale moje psy nie są rasą do trzymania w domu i faktycznie psy w domu czuć, chyba że kąpie się je co drugi dzień

Gość gość
qrwa co się znowu zvtą kafe dzieje, dubluje tematy!!!

Gość gość
Toksyczna jak Ty to wszystko ogarniasz??? Tyle dzieci i tyle zwierząt!!my mamy psa i ciagle cos a to trzeba zaszczepić, a to karma się konczy, a to nogę zwichnie, a to po krople pójść na kleszcze. Jak Ty finansowo dajesz radę? Ile metrów ma Twój dom? Jestem w szoku!

Gość Karolina e Animalium
Ja mam psa i dwa koty :) myślę, że to całkiem spora ilość zwierzaków. Zwłaszcza, że niektórzy nie mają wcale :) kiedyś miałam chomiki i koszatniczki :) www.e-animalium.pl

Gość gość
Ja ostatnio adoptowałam psiaka dzięki http://sdz.org.pl/ jest cudowny, ma genialną osobowość, zakochaliśmy się w sobie od pierwszego wejrzenia. Myślę, że to miłość na całe życie :)

Gość marawstala
W domu 4, poza nim 3

Gość gość
Jednego kociaka

Gość gość
Ja mam kota i dwa chomiki, a niedawno dzięki nim http://sdz.org.pl/ dołączył do nas kundelek. Świetna gromadka, nie jest nudno w domu, zawsze coś się dzieje. Kochamy z mężem zwierzaki, to wielka radość z posiadania ich

Gość gość
Jak to mówią - nie kupuj, adoptuj :) ja więc słucham tej mądrej rady i kupiłam, a właśnie przygarnęłam. No i tym sposobem mam dwa pieski i kotka, najukochańsze zwierzątka na świecie, a mam je dzięki nim: http://sdz.org.pl/ cudowni ludzie tam są, kochają zwierzęta naprawdę

Gość gość
My mamy 6 kotów, cztery z nich do adopcji ale nikt się nie kwapi żeby je przygarnąć więc pewnie zostaną z nami, chcemy jeszcze psa ale z taką ilością sierściuchow pewnie by zwariował...

Gość gość
2 kotki ze schroniska, obie wysterylizowane, maja wybieg, jedna woli jednak konsekwentnie kuwete w domu.

Gość gość
Ja mam dwie świnki morskie i psa, szczeniaka. Świnki to moje terapeutki po śmierci poprzednich psów, dwóch, a szczeniak to efekt skutecznej terapii. Ciągle jednak się nie pogodziłam z odejściem tamtych dwóch psów.

Gość gość
2 małe psy (sunia 2 kg, piesek 2,3 kg).