Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martmart

Pytanie! czekam na odpowiedzi...

Polecane posty

Gość martmart

Moi drodzy, mam do Was gorącą prośbę! Potrzebuję, by ktoś mi wysłał swoje (jakiekolwiek) wypracowanie/krótki tekst po niemiecku - może być juz sprawdzone, z poprawionymi przez kogoś błędami, lub (jeszcze lepiej) niesprawdzone, z błędami. Muszę wykonać analizę błedów na zajęcia, a nie mam na czym - w ostateczności stworzę coś sama... Obojętnie, jaki tekst i jaka długość, najlepiej z błędami, samodzielnie stworzony gdzieś w toku nauki niemieciego - jeśli ktoś ma taki na komputerze, BAAARDZO proszę o pomoc! nazwisko oczywiście usunąć, ja się będę tylko przyglądać błędom ;) mój mail: daphni@wp.pl proszę proszę proszę!

Gość gość
no weź :D:D:D tutaj rzadko kto dobrze po polsku pisze a Ty żądasz rzeczy niemożliwych

Gość martmart
Ale właśnie to ma być zwykły tekst z błędami (nawet licznymi) zwykłej osoby uczącej się niemieckiego! Na pewno ktoś ma, bo uczniowie czy studenci często przecież piszą na komputerach ;) Muszę na zajęcia zanalizować jakiekolwiek wypracowanie kogoś, kto się uczył lub uczy niemieckiego :/

Gość gość II
tutaj większość bywalców to ledwo gimnazjum skończyło reszta po OHP a tam nie ma języków obcych poszperaj po innych forach

Gość gość
podnosze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
upupupupupupuppp

Gość martmart
no prosze Was :(

Gość martmart
up up up

Gość martmart
uuuuuup