Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudiiiiii

Mamusie i ciężarówki wspierajmy się :)

Polecane posty

Dzień Dziewczyny! Nie odzywałam się bo mam masę papierów do zrobienia w pracy i jak wracam to padam :( no i skończyliśmy remont pokoiku dziecięcego-wygląda przecudnie :) Topka Ty już niedługo-fajnie :) ja jeszcze ponad dwa miesiące. Z każdym kolejnym usg data wychodzi coraz bliższa więc kto wie-może urodzę w sierpniu a nie we wrześniu. W poniedziałek mam 3d. Jak znosicie upały? ja całkiem nieźle-poza tym że nogi mi zaczynają puchnąc :(

Gość lola348
hej dziewczyny, Topka już coraz bliżej ! :-) Ja jutro mam wizyte i usg prxzezierności, mam nadzieję, ze jest ok. Jestem podlamana tą dietą i cukrami moimi- mam wrazenie, że wiecej sie stresuję i cukier skacze...przykładowo- po kromce pumpernikiela z chudą wędliną cukier skoczyl mi na 140 ! ( norme mam do 125), a po sytym obiedzie, kurczaku, warzywach grillowanych, ryzu tylko 97... mam ochotę plakać, nie chce iść na insulinę, strasznie mi cieżko, choć wiem, że dla dziecka wszystko... My w ciagu 2 tygodniu odbieramy mieszkanie :-) Nareszcie!!! Choć pod względem finansowym jestesmy goli i weseli, a tu trzeba mieszkanie w stanie surowym wykańczać... Narazie zrobimy łazienkę i jedną sypialnię, na szczescie rodzice obiecali kupić kuchnię, bo 15 tys. to dla nas narazie nieosiągalna kwota, a nie chcemy się pchac znowu w kredyty, wystarczy ten na 25 lat :-) Pomalu, zanim dziecko sie urodzi powinnismy skonczyc całość....

lola 348 gratki, mieszkanie to podstawa, my na poczatku mielismy tylko sypialnie zrobidna, kuchnia i lazienka byly zrobione, nie w naszym guscie ale narazie wystarczy :) przezierndsc na pewno wyjzie dobrze zobaczysz!:) ja wczoraj nie dzwnilam bo jakby mi kazal przyjechal to nie moglam za bardzo bo nad slaskiem znow krazyly burze z gradem....wiec nie chcialam ryzykowac, dzis postaram sie do niego zadzwnic ale podjechac. ja upaly jaks znosze ale jest ciezko, szybko sie mecze, sapię jak pies, stopy troche puchna! w nocy nie umiem zasnac, budze sie na siku co chwile i rano tez przed 6 jestem na nogach, w ogole te upaly w nocy sa najgorsze... wczoraj mąż przywiozl lzeczko dla mlodej :) teraz czuje ze to juz niedlugo, jeszcze tylk nosidelko a wozek przywieziemy jak wyjde ze szpitala :) ech nie moge sie doczekac :) Klaudii hejka :) widze ze Patryczek bedzie mial oryginalne łózio :p fluffy mi tez ta data sie ciagle przesuwala, ciekawe kiedy bedzie final :P

Hej dziewczyny :) Trochę mnie nie było zawsze coś jest do zrobienia :) Teraz sobie odpoczywamy i czekamy bo nam zostało jeszcze tylko 3 tygodnie :) Upały nawet mi nie przeszkadzają tylko te komary i nogi mi już odmówiły posłuszeństwa , aha no i biodra mnie bolą - a tak to generalnie jest ok. Mamy już wszystko dla naszego szkraba - torba prawie cała już spakowana zostało tylko cierpliwie czekać :) Pozdrawiamy :)

Czesc dziewczynki :) Tak sobie myslę,uzupelnijcie tablelkę, i bedziemy ją raz w tygodniu poprawiac :) Klaudiiiiiii 25 tydzien, termin 28 wrzesień 2013 :) Lola Przeziernoś na pewno wyjdzie dobra :)) Ja zawsze3 szlam bezwiednie na badania i dopiero mi lekarz mówil ze mialam wlasnie przeziernoś badaną itd :) Przynajmniej sie nie stresowalam :) Suoer ze odbieracie mieszkanko swoje :) Topka Upaly straszne..ale dobrze ze jest cieplo,choc dla nas ciężarnych to udręka..ale troche sloneczka aby witaminkę D zlapac wskazana :) My w piatek idziemy na wesele,ma byc 30 stopni,obym dala rade :) Strasznie lubie sie bawic tak po weselnemu wiec mam nadzieje ze jeszcze dam rade poskakac :) Fredzia Coraz bliżej....dasz rade,jeszcze tylko moment :)) Łozeczko bedzie dziadkowe :) Strasznie sie ciesze z tego faktu :) Fluffy zazdroszcze pokoiku....u Nas sytuacja wyglada tak ze mamy 2 swoje mieszkania ale oba sie nie nadaja dla malego dziecka,bo moje na 3 pietreze bez windy a P strasznie male Wiec jestesmy na wynajmowanym do konca listopada :/ Potem przeprowadzka niewiadomo gdzie :/ Bo z dzialką moja same cyrki i nie mozemy sie budowac :( Chyba sprowadze jakąś telewizje,bo juz mi i rece i cycki opadaja na to wszystko :( Uzupelnijcie tablekę moje kochane przyszle mamusie :*

Gość OLALA...
Cześ dziewczynki, wiem to nie dla mnie miejsce (jeszcze, ale może niedługo;)) do pisania, ale na poprzednim forum jakieś cuda wianki się dzieją i w ogóle - ach szkoda gadać... Dobra do sedna - byłam wreszcie u mojej gin i muszę zrobić usg dopochwowe by wykluczyć torbiele (mam nieregularne cykle jak już nie raz pisałam 32-40 dni), mój boy ma zbadać nasienie i już z wynikami wrócić do niej i zobaczy czy wszystko ok. Po tym mam dostać (jak będzie ok) skierowanie na badanie hormonów (3 dni w szpitalu spędzę) i po tym monitoring przez 3 czy 4 cykle. Powiedziała, że po tym wszystkim już będzie wiadomo co i jak, poza tym dzięki monitoringowi mogę wreszcie zajść w ciążę. Przepraszam, że tu piszę o tym ale nigdzie indziej Was nie ma :) a tyle czasu pisałam z Wami itd.:):):):):):):):):):):):):):):):):) Buziaczki ;)

Olalala Super ze dolaczylas :) Dobrze ze bierzesz sie za porzadne badania+ hormony i monitoring :) Bedziesz wiedziala duzo wiecej jak sama napisalas :) Trzymam kciuki :)

Gość OLALA...
Klaudiii, a ile się Was naszukałam że ho ho!!!! Wzięłam się wreszcie (co prawda czekałam na wizytę ponad 4 miesiące -tak działa nasz NFZ) za badania bo już nie chce mi się czekać na niepokalane poczęcie :) i smucić się co miesiąc, że znowu nic :( Ale nie ma co się smucić i ryczeć tylko brać się za badania i do roboty - jeszcze tu w tym roku w niedługim czasie pochwale się maleństwem w brzuszku hehehehe :)

Olala Fajnie że nas znalazłaś. Dobrze się wzięłaś za badania.No niestety z tym czekaniem to już tak jest.Mnie też lekarz zbywał i tylko kazał czekać i czekać.Co prawda miałam robiony monitoring,badania plemników i badanie śluzu mojego wszystko było w należytej normie.A co nie udawało się to się nie udawało.Bądź dobrej myśli i działaj.

dodzwonilam sie do lekarza.powiedzial zebym wstrzymala sie do konca czerwca i wtedy wyciagniemy krazek :) wiec czekam pojde chyba tak 1 lipca i niech sie dzieje co chce potem :) juz nie moge sie doczekac Małej :P najgorsze ze imie nadal nie wybrane :P Olala pisz pisz, tu ci zadna z nas zlego slowa nie powie, widze nastawienie masz super! tak trzymac!!! wciaz trzymam kciuki :)

tabelka Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy Mikusia Monika999 itd WPISYwAC SIE :):)

Witam i ja po dłuższej nieobecności. Bylismy dzisiaj u lekarza i nasza mala wazy 2100 w 35 tygodniu. Topka to faktycznie bardzo dobrze karmisz swoja księżniczke :)

Hej, hej! A u nas pogoda jak marzenie, słoneczko wychodzi często, ale upału nie ma :-) Odstrzeliłam się i poszłam na sklepy. Wybrałam sobie tapetę na jedną ścianę do łazienki, żyrandol i fotel, który chcę wstawić do sypialni, coby na czymś przycupnąc jak będę w nocy karmić. Kosztuje 200 funtów, ale musze go mieć!!! Kupiłam 4 topy w fajnej cenie (w rozmiarze, którego nigdy nie mam zamiaru nosić po ciązy) Chciałam kupic stanik, ale zastanawiam sie, bo przymierzyłam D miseczkę i dobrze wchodzi, ale zapinam się na ostatnią haftkę! Tak w ogóle chciałam założyć szorty, ale nie potrafiłam ocenić jak bardzo widac mi cellulit patrząć z góry,a potem jak przymierzałam staniki to niestety widziałam sie od tyłu i mam fałdki na plecach!!! Palcami jak sie macam to nie ma tragedii, ale wygląda to niesmacznie, Także dziewczynki zaczynam się ograniczać. Koniec ciasteczek i fryteczek! Pieczywko tylko rano. Olala, dobrze, że tu przyszłaś i cieszę się, ze tyle masz energii i pozytywnego nastawienia! Musi się udać! Normalnie życzę ci porządnego ciążowego pakietu! Wszystko w ciaży ma swój specyficzny urok :-) Lecę do kuchni, obejrzę wiadomości w necie co tam się w Polsce dzieje i jednocześnie zrobię mielone z indyka. To przynajmniej mój szkot wcina bez marudzenia, dzisiaj wraca, więc muszę go przekupić jakoś żeby mi sadło na plecach wymasował.

Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy Mikusia 31 tydz Monika999 22 tydz Kolorowa 35 tydz Mikusia, zapytam swojej położnej co z tym skanem w 34 tygodniu, jak będe w środę na wizycie.

Gość lola348
tabelka Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy Mikusia Monika999 itd Kolorowa 35 tydz lola 12 tydz

Gość Katias23
Cześć Dziewczyny! Zaglądnęłam na tamto forum poczytałam trochę wstecz i na szczęście Was znalazłam :) Czytam o Was,bo ciekawi mnie jak tam Wasze Dzieciątka :D Moja Mała szaleje strasznie- to już 29 tydz. czas leci okropnie. Topka niedługo rodzi a nie tak dawno chwaliła się dwoma kreseczkami ;) i w ogóle wszystkie już jesteście tak wysoko :) mnie jeszcze czeka własny ślub kościelny w październiku, tyle spraw na głowie i czasem już się gubię który to tydzień mamy za sobą

Gość Katias23
tabelka Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy Mikusia Monika999 itd Kolorowa 35 tydz lola 12 tydz Katias 29 tydz

tabelka Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy 29 tydz Mikusia Monika999 itd Kolorowa 35 tydz lola 12 tydz

STARACZKI :-) Olala CIĘŻARÓWKI :-) Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy 29 tydz Mikusia 31 tydz Monika999 22 tydz Kolorowa 35 tydz lola 12 tydz MAMUŚKI :-) Ardilita Nataszka

tabelka Klaudii 25 tydz TOPKA 36 tydz Fluffy 29 tydz Mikusia 32 tydz Monika999 itd Kolorowa 35 tydz lola 12 tydz

Pozwole sobie uporzadkowac to terminowo :))) Kto sie jeszcze nie dopisal niech dopisze,zawsze w kazda śodę bede udostepniac dodajac kolejne tygodnie lub juz narodzone maluszki :)) CIĘŻARÓWKI usmiech.gif TOPKA 36 tydz Kolorowa 35 tydz Mikusia 32 tydz Fluffy 29 tydz Klaudii 25 tydz Monika 22 tydz lola 12 tydz STARACZKI usmiech.gif Olala MAMUŚKI usmiech.gif Ardilita Nataszka

CIĘŻARÓWKI :) TOPKA 36 tydz Kolorowa 35 tydz Mikusia 32 tydz Fluffy 29 tydz Katia 29 tydz Klaudii 25 tydz Monika 22 tydz lola 12 tydz STARACZKI :) Olala MAMUŚKI :) Ardilita Nataszka

Witam:) no widze jestem jedyna mamuska na forum:D Hehehe niedlugo juz do mnie dolaczycie;* Ja upaly jakos znosze, gorzej Taszka. Nie chce spac, a wczoraj polozylam ja juz na noc, poszlam rozwiesic na strych pranie wracam a ona usmiechnieta TV z Jozkiem oglada;/ No i po 22 poszla spac dopiero... Juz sama stoi!!!:) Co prawda krotko, ale udaje sie:)

O Boże! Dziewczyny przeczytajcie dzisiejszy wpis na starym forum. Myślałam, ze się udławię winogronem :-)

ciężarówka to dopisuj się do naszego ,,spisu,, Monika też się uśmiałam jak to dzisiaj czytałam :-) :-) :-)

ją też ją też heheheh przypomnę się ..... Mamuska lila58 Adam:)

Gość ciunia29
witajcie dziewczyny, niewiem czy niektore pamietaja mnie z poprzedniego forum, i nie wiem czy moge tu do was dolaczyc bo jeszcze nie zaciazylam. Jak niektore pamietaja, 4 miesiace temu obumarla mi ciaza. Od tego miesiaca zaczynam starania ;)