Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta a nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość

nie rozumiem jak kobiety moga spotykac sie towarzysko na pogaduszki przy kawie, herbacie , cieście w swoich domach i lokalach, jeździc razem do SPA, chodzic z koleżankami na zakupy i łazic na damskie wieczory-j a nigdy tego nie robilam bo bym zwymiotowała z nudów

Gość gość
najgorszym wrogiem kobiety sa inne kobiety dlatego uwazam ze kontakty z kobietami powinno ograniczyc sie do spraw zawodowych

Gość gość
myslaca kobieta nie lubi kobiet, traktuje je jak rywalki, unika ich jak moze(wiadomo ze w robocie wyboru nie ma), nie spotyka sie z nimi towarzysko i nie wierzy w kobieca przyjazn i solidarnośc, w zadne kobiece kręgi, paczki, grupy wsparcia

Gość gość
najlepiej mieć wrogów blisko siebie....nie wiesz o tym?

Gość gość
Szkoda mi was dziewczyny! Prawdziwa przyjaciolka jest bezcenna, a widac, ze nigdy zadnej nie mialyscie!

Gość gość
ma zasada -zero spotkan towarzyskich z kobietami

Gość gość
miec wrogów blisko siebie - moze i madre ale ja bym zwariowała na damskim spotkaniu -brrr

Gość gość
sąsiadkom mowic dzien dobry =ale zeby chodzic do nich lub zapraszac je do siebie - to przenigdy

Gość gość
szkoda ci nas? A mi nie jest szkoda osób które zyja swoim życiem i nie muszą wspierać się drugim człowiekiem. Mam męża i on mi wystarczy.Problemy rozwiązuję sama a cudzych nie lubie....

Gość gość
uwazam z e najlepszym przyjacielem kobiety powinien byc jej partner , mąz a a njlepszym przyjacielem faceta jego zona , partnerka a inni niech spadają

Gość gość
zycie towarzyskie to dno, gówno ,bagno-najlepiej siedziec w domu we dwoje a inni niech sie trzymaja z daleka

Gość gość
skąd wiesz,że zwariowałabyś jak nigdy na takim spotkaniu nie byłaś? Mam kilka dobrych koleżanek i jedną cudowną przyjaciółkę. Często się spotykamy, rozmawiamy o wszystkim , czasami szukamy porady , czasami po prostu chcemy się wygadać. Widocznie nigdy nie miałaś prawdziwej przyjaciółki dlatego tak mówisz.

Gość gość
wiare w przyjazn stracilam w podstawowce- widzialam wiele kolezaneczek co trzymaly sie z a rączki, chichotały w kąciku a za plecamii robiły sobie świnstwa- jasne , faceci tez robia sobie świństwa

Gość gość
smiac mi sie chce gdy czytam -ze kobiety maja naturalna potrzebe bycia we wspolnocie, zwierzania sie, dzielenia,, wymieniania doświadczeniami-ja nie mam i nigdy nie miałam

Gość gość
są mądre zdania,, nie szukaj przyjaciela na targowisku zycia przez które kroczysz, w nieszczęsciu usmiechaj sie lecz nie proś nikogo o usmiech -stracisz czas,, i drugie -,, nie mam żadnego przyjaciela, czynie przyjacielem mój umysł- --tego sie trzymam

Gość gość
są mądre zdania,, nie szukaj przyjaciela na targowisku zycia przez które kroczysz, w nieszczęsciu usmiechaj sie lecz nie proś nikogo o usmiech -stracisz czas,, i drugie -,, nie mam żadnego przyjaciela, czynie przyjacielem mój umysł- --tego sie trzymam

Gość gość
Ja mam męża i mój mąż jest moim przyjacielem. mam tez dobrego kolegę do którego mogę zadzwonić o 3 w nocy by pogadać jeśli bym tylko chciała. Mieszka daleko.Możemy tylko rozmawiać przez skeypa, telefon lub listy. Mąż go zna i nie ma nic przeciwko naszym rozmowom. On jest dużo starszy niż ja i dlatego dobrze sie mi z nim rozmawia. nie odzywamy sie czasem do siebie przez pol roku ale jak zaczynamy rozmawiać to tak bez zbędnych "owijanek". Nigdy nie miałam takich relacji z kobietą. Tylko jego kobiety maja pretensje do niego,ze ma ze mna kontakt. Sa strasznie zazdrosne.

Gość gość
Zycie swoim zyciem? Sasiadka=przyjaciolka? haha Nie wiem skad Wy sie dziewczyny urwalyscie... nic dziwnego, ze tak trudno o dobra przyjaciolke skoro wokol tyle zgorzknialych, agresywnych, zazdrosnych bab, ktore albo tylko narzekaja, albo sie chwala. Ja mam szczescie miec nie jedna, a dwie prawdziwe przyjaciolki, ktore znam od czasow przedszkola i zaden partner ich nie zastapi! Partner to partner i choc oczywiscie przyjacielem jest, to to zupelnie inna przyjazn, bo gdybym z partnerem robila to, co z przyjaciolkami, to bylby gejem haha Przyjaciolek nie ma sie tylko po to, zeby rozmawiac o problemach, zalic sie i sluchac ich smutnych historii, no ale nie majac przyjaciolki takich rzeczy sie nie wie. Swoja droga martwilby mnie brak przyjaciolki, czy bliskiej kolezanki, swiadczacy o tym, ze z Wami jest cos nie tak..

Gość gość
uwazam ze lepiej siedziec w domu i gapic sie w tivi komp, czytac ksiazki- niz spotykac sie towarzysko z kobietami czy łazic do fitnes, spa, silowni gdzie jest stado ludzi -brr

Gość gość
co jest ze mną nie tak. Co robis ze swoimi przyjaciółkami czego nie możesz zrobić z mężem lub partnerem?

Gość gość
nie widze sensu w spotkaniach towarzyskich z kobietami -nawet rodzinne wiezy, kontakty spotkania -z babciami , ciotkami, kuzynkami pociotkami s a przereklamowane i mozna bez nich zyc

Gość ciekawa twojego zdania
na zakupy chodzę sama....a czasem z siostrą. na fitness zapisałam się z koleżanką. Na kawę chodzę do drugiej koleżanki. Gdy potrzebuje zostawić dziecko z kimś to proszę któraś z nich by została godzinkę lub dwie. maja dzieci i wspólnie sie bawią.ja tez czasem zostaje z ich dziećmi. jak mam bilety na jakaś imprezę a nie moge isc to oddaje którejś z nich. Ale nie uważam ich za przyjaciółki tylko koleżanki.

Gość gość
zycie towarzyskie jest gowno warte

Gość gość
w zyciu nie bylam i nie bede na silowni , fitnesie -wf w szkole pozostawil we mnie odraze do cwiczen w grupie-na zakupy najlepiej chodzic samej samemu, bez kolezanek, meza itp- bo mozna sobie łazic ile sie chce i gdzie sie chce a nie ma ze druga osoba sie niecierpliwi- czesto przechodze kolo cukierni i przez szybe widac ze przy stolikach siedza glownie baby, -brr ja bym tak nie mogła - spotykac sie z kobietami w lokalach

ja nadal nie wiem co robi sie z przyjaciółkami ?

aaaa...odnośnie zakupów to! najfajniejsze rzeczy kupiłam z mężem. W tedy nie patrze na cenę bo on mi nie pozwala.

Gość gość
zakupy z facetem i tak s a lepsze niz z kolezankami

Gość gość
nie potrzebuje spotkan towarzyskich ani pogaduszek z kolezankami- nie rozumiem jak kobiety moga tak dlugo rozmawiac przez telefon , wisiec na telefonie- jezdze czesto autobusami, tramwajami i tam , mimowolnie slysze jak baby rozmawiaja przez komórke- czesto to dłuugo trwa-ja rozmawiam przez telefon lakonicznie -zadnego pieprzenia o niczym

Gość gość
brzydzi mnie wywnetrzanie sie i zwierzanie- po kiego grzyba to robić?

Gość gość
po co gadać po próznicy? przeczyalam gdzies z e kobiety s a otwarte i daja sobie wzajemne wsparcie -hahha-ja od kobiet doswiadczylam tylko podlosci