Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta a nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość
kobiety sa podle wobec innych kobiet wiec to dziwne ze chca sie spotykac w kobiecym gronie -tego powinno sie unikac jak ognia

Gość gość
Też nie mam żadnej tzw. przyjaciółki. Dla mnie przyjacielem jest mój mąż - nie ma tematów, o których nie mogłabym z nim porozmawiać :)

Gość gość
mądre podejscie

Gość gość
w zadna przyjazn nigdy nie uwierze

Gość gość
smieszą mnie gadki o kobiecej więzi i z e nikt tak nie rozumie kobiety jak inna kobieta- dla mnie od zawsze towarzystwo kobiet było nudne , nieatrakcyjne beznadziejne i unikam kobiet jak tylko sie da - nie spotykam sie z nimi towarzysko nie wierze w kobieca wiez rodzinna , miedzypokoleniową ani żadna

Gość gość
przyjazn z dziecinstwa podwórka ze szkolnej ławki to dla mnie abstrakcja nie ma mnie na zadnym portalu spolecznosciowym- zero kontaktu z kolegami i kolezankami ze szkoły

Gość żal mi wasssssssss
Macie zamknięte umysły i dlatego nie potraficie wyjść poza ograniczenia płci. To właśnie takie jak wy widzą w innych kobietach wyłącznie rywalki, macie zbyt wąskie horyzonty, by dostrzec w kobiecie człowieka. Nie przede wszystkim kobietę - do której nota bene jesteście z góry od dawna uprzedzone - ale właśnie człowieka, który może być różny - mądry, głupi, ciekawy, nudny, pomocny, egoistyczny... ehh szkoda gadać.

Gość gość
a jesli kobieta juz w szkole przedszkolu przekonała sie ze kobiety sa nieludzko okrutne i podłe wobec siebie nawzajem? to chyb a oczywiste ze unika towarzyskich rozmów i spotkan z kobietami

Gość żal mi wasssssssss
Po to się dorasta, żeby różne "przekonania" z dzieciństwa poddać przynajmniej próbie. Śmieszne jest argumentowanie, unikam kobiet, bo koleżanka z przedszkola była dla mnie wredna. Bardzo niedojrzałe. A czy ty jako kobieta jesteś nieludzko okrutna? Ja nie jestem, kobiety, które znam nie są. Więc przestań mówić jak mała dziewczynka. A twoja córka też będzie nieludzko okrutna? A propos okrucieństwa. Ja się spotkałam z okrutnymi, bezlitosnymi chłopcami, którzy martretowali kocięta, ale nie uważam, że każdy facet to zwyrodnialec, zdolny wydłubać oczy żywemu stworzeniu.

Gość mika lk
gdybym spotkała kobietę z którą mogę pogadać o czymś innym niż związki dzieci i szmatki byłabym zadowolona ze znajomości,ale na pewno bym jej nie zaufała (dotychczasowa obserwacja zachowań kobiecych:-)

Gość gość
ja od zawsze trzymam sie z daleka od kobiet bo ja nienawidze słonca, opalania , przebywania na świezym powietrzu, czas wolny spędzam w domu nie jeżdze na wczasy i wycieczki a wiekszosc kobiet lubi sie opalac na plaży solarium w ogrodzie na trawniku balkonie dzialce

Gość gość
a ja cenię swoją przyjaciółkę- jedną znam 25 lat od piaskownicy, drugą jakieś 17 lat. Jak do tej pory większych spięć między nami nie było. Zawsze mogę na nie liczyć

Gość gość
juz w szkole widac ze kobiet są podle wobec siebie wzajemnie -stosuja knucie , intrygi plotki obmowe przemoc psychiczna dreczenie wysmiewanie -dlatego ja od zawsze unikam kobiet jak tylko sie da

Gość gość
predzej uwierze w inwazje ufo niz w kobieca przyjazn i solidarnosc-towarzyskich spotkan i rozmów z kobietami unikam,obywam sie bez tego choc naukowcy twierdza z e kobietom niezbedna jest przyjazn z innymi kobietami i spotkania w kobiecym gronie -hahahha

Każda kobieta powinna mieć koleżanki i przyjaciółki. Komu będziecie opowiadać o kochankach, o seksie bez zobowiżazań itd...?

Gość gość
jesli kobieta ma faceta to jemu powinna sie zwierzac a jak jest sama to nikomu-zwlaszcza kobietom nie powinna sie zwierzać-spotkania i rozmowy towarzyskie z kobietami sa niepotrzebne

Gość gość
Mnie tam tam spostkania z kumpelami bardzo relaksuja. Wymieniamy sie doswiadczenia. Nie o wszytki mozna porozmawiac z facetem. Np teraz jest w ciazy wiec spotykam sie tymi ktore juz maja dzieci. Moge sie od nich duzo nauczyc. Nie zamykam sie na swiat na ludzi. Autorka musiala zostac mocno przez jakas babe srzywdzona ze teraz uwaza kazda za worga. Ja tez jestem nie ufna. Ale mam przyjacioli do lat na tre moge liczyc. Np z jedna i jej mezem juz 2 raz bylismy na wacjach zagranica.I mam przez to o wiele lepsze wsponienia niz jak jezdzilam sama z meze na zagrancizne wojaze .

Gość gość
popieram autorke,gdzie za dużo suk to panuje wścieklizna:-)lepiej dogaduje się z facetami,o wszystkim. kobiety są wredne wszędzie knują. szukają tematu do plot.

Gość gość
ja tam lubie i kobiety i facetów ;D ale ponieważ zarówno w szkole i jak i obecnie w pracy jestem w otoczeniu 99% składającego sie z mężczyzn wiem, że faceci nie ustępują babkom w knucu i intrygach z tym, że nie obnoszą się z tym tak bardzo ale ich zemsty są czasem nawet bardziej wyszukane ;). Więc bez względu na płeć ludzie to "suki" :D

Gość gość
jasne ze faceci tez bywaja wredni , okrutni ale kobiety są potwornie okrutne i podłe wobec siebie wzajemnie wiec tylko frajerki wierza w kobieca przyjazn i solidarnosc

Gość gość
śmieszą mnie gadki o kobiecej więzi i ze nikt tak nie rozumie kobiety jak inna kobieta-ja nie wierze w kobieca więz rodzinna , międzypokoleniowa ani w ogóle żadna-kobiey sa tak okrutne i podłe wobec siebie wzajmnie z e unikam spotkan towarzyskich z nimi praktycznie od zawsze

Gość gość
dla mnie przyjazn z dziecinstwa, podwórka ze szkolnej ławki to taka sama abstrakcja jak lot w kosmos-osoby ze szkoły nic mnie nie obchodza i zero kontaktu z nimi, nie ma mnie na zadnym portalu spolecznosciowym

Gość gość
jak Was ten "mąż- przyjaciel" zdradzi, zostawi dla młodszej lub wytnie inny numer to by się pożalić bedzie pędzić do psychiatry. Życie nie powinno się toczyć wokoł jednej osoby- męża, bo to osaczanie, mężczyźni zawsze czuja sie osaczeni gdy kobieta poza nimi nie ma innych zaiteresowań ani hobby. I żeby było jane jestem facetem.

Gość gość
dlaczego osaczać faceta?-w zwiazku facet i baba powinni miec swe hobby-ale nie spotykac sie towarzysko z innymi oosbami bo zwlaszcza kobieta nie powinna spotykac sie towarzysko z kobietami bo one sa wredne i podle wobec siebie nawzajem

Gość gość
jesli kobieta ma klopot ból cierpienie kryzys tragedie i szuka pociechy otuchy pomocy wsparcia zrozumienia u innych kobiet -to one sie uciesza i wbija jej nóz w plecy

Gość gość
czyli powinna siedzieć w domu i czekać aż on wróci ze spotkania ze znajomymi? Czy byc zaborczą baba i zabronić kontaktów z ludźmi, siedzieć non stop w domu i słuchacv wynurzeń baby na babskie tematy. Dla mnie kobieta która nie ma przyjaciół to człowiek, który nie potrafi trwać w normalnych relacjach. Gdy poznaję jej znajomych zwracam uwagę jacy to ludzie, czy i ile ona jest w stanie dlanich zrobić. Przyjaźnie od dzieciństwa oznaczają, ze ludzie potrafią mimo lat pielęgnować relację. Za to kobieta, która nie ma nikogo poza mężem to dla mnie żałosna postać. Mój mąż mój przyjaciel... bla bla

Gość gość
wlasnie baba powina miec hobby -zeby cos robic w czasie wolnym , nie byc bluszczem -ale towarzyskie rozmowy i spotkania z kobietami sa czyms pustym , bezwartosciowym i mozna sie bez tego obejsc-kobiety sa tak wredne wobec siebie wzajemnie ze powinno sie ich unikac towarzysko , prywatnie bo wiadomo w robocie wyboru nie ma

Gość gość
kobiety są wobec siebie tak podłe i okrutne juz w szkole -ze mądrościa jest unikac towarzyskich spotkan i rozmów z kobietami

Gość gość
a ja uwielbiam wypady z przyjaciółkami :) nie wyobrazam sobie nie miec przyjaciółek i byc tylko w towarzystwie meza, chyba byśmy sie soba zanudzili

Gość gość
jesli kobieta wierzy ze ma wokol siebie prawdziwe wierne oddane kolezanki ktore pomoga jej i wespra w kłopotach to prędzej czy pozniej otrzyma od nich cios nozem w plecy-