Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta a nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość
"kobieta powinna mieć hobby"- panie, sprzatanie, gotowanie, dzieci? to dziwne co wy tu wypisujecie, nie potzrebujecie nikogo i niczego tylko męża do życia. Za 10-15 lat gdy przyjdzie kryzys "tej przyjaźni" a jak trafi się pech to moze i rozwód, to współczuję samopoczucia. A nie- z meżem- przyjacielem nie ma kryzysów ahhahaahah a tym bardziej rozwodów...

Gość gość
jasne ze sa rozwody i kryzysy -ale towarzyskie spotkania z kobietami i wiara w kobieca przyjazn to naiwnosc

Gość gość
lepiej czytac ksiazki, oglądac telewizje -spędzac czas na kompie czy na swoim hobby, gimnastykowac sie - robic cokolwiek tylko nie towarzyskie rozmowy i spotkania z kobietami, ktore obmówia i wbija nóz w plecy

Gość gość
lepsze odludztwo i brak zycia towarzyskiego niz spotykanie sie chocby z jedna kolezanka która robi slodkie oczy i usmiecha sie a z a plecami obsmaruje i wbije nóz w plecy

Gość gość
ja nie rozumiem jak kobiety w ogole moga czuć chęc potrzebe spotykania siew kobiecym gronie

Gość gość
ja brzydze sie sportu, slonca , opalania, spacerów a wiekszosc kobiet to lubi wiec to oczywiste ze nigdy nie znajde z nimi wspolnego języka

Gość gość
nie ma nic dobrego w spotkaniach towarzyskich z kobietami

Gość gość
smieszą mnie gadki o kobiecej wiezi i ze nikt tak nie rozumie kobiety jak druga kobieta-ja nie wierze w kobieca więz rodzina , miedzypokoleniowa ani w ogole w zadną

Gość gość
kobiety sa wobec siebie tak podłe okrutne wredne ze unikam ich jak moge i nie spotykam sie z nimi towarzysko-lepsze odludztwo i brak zycia towarzyskiego niz spotykanie sie chocby z jedna kolezanka która robiłaby slodkie oczy usmiechała sie a za plecami wbijała nóz w plecy i obsmarowywała ile wlezie

Gość gość
a co zrobisz jak ci mąż na przykład umrze ? Takie rzeczy zdarzają się. W szybkim tempie zapiszesz się na portal randkowy?

Gość gość
kobiety s a wobec siebie tak wredne , okrutne fałszywe ze to dziwne z e jest choc jedna kobieta wierząca w kobieca przyjazn i solidarnosc i chcąca sie spotykac towarzysko z innymi kobietami

Gość gość
podlosc kobiet wobec kobiet nie zna miary

Gość gość
najlepsza przyjaciolka to taka co sie widzi raz w miesiacu, ja mam taka od 15 lat, studiowalysmy razem, zlapalysmy kontakt i wychodzilysmy czasem na drinka, albo na zakupy, czy sie odwiedzalysmy, od 15 lat nie slyszalam od niej zadnej aluzji, chamskiej odzywki czy glupich tekstow, ale ta osoba jest pewna siebie bez kompleksow nie musi sie dowartosciowywac w taki chamski sposob jak moje taz kolezanki 2 z ktorymi urwalam kontakt, wyjechalam za granice i od 7 lat jak przyjezdzam do Polski 2-3 razy w roku to jade do niej, zostaje na noc, gadamy do rana, powiem wam ze taka przyjazn duzo wnosi w zycie i jest warta zachodu, mam meza i to on jest na codzien moja przyjaciolka:) natomiast wiem ze nie warto udawac przyjazni z kims kto nie jest uczciwy wobec nas

Gość gość
dla mnie przyjazn to abstrakcja

Gość gość
od kobiet odpycha mnie ich niewolnicza stadna mentalnośc przez która nie umieja mysleć samodzielnie,są posłuszne tzw autorytetom na włąsną szkode i pozwalaja zeby tzw autorytety kierowaly ich zyciem , pożyciem , strojem.tzw autorytety kazą kobietom nosic namioty i wory pokutne a na glowie chustki czepki i inne szmaty i kaza nosic im gorset ortopedyczny, reformy do kolan pantalony do kostek a kostium kapielowy z 19 wieku, tzw autorytety glosza ze kobieta ma rodzic co rok lub 2 i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanscioro, 20 lub 30 a baby są im posłuszne -wiec ja wole trzymac sie od kobiet z daleka

Gość gość
nie farbuja włosów bo tzw autorytety zakazują

Gość gość
i same paszczury są wszedzie

Gość gość
hhahaha

Gość gość
90-95 % kobiet ma niewolniczą mentalnośc dlatego jest posłuszna tzw autorytetom które każą -musicie rodzic co rok lub 2 i miec jak najwiecej dzieci najlepiej kilkanascioro, 20 lub 30

Gość gość
ja tez nie rozumiem kobiet to taka glupota no wlasnie 🌼 ❤️ www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość gość
na rozkaz tzw autorytetów kobiety po 40 tc e łaża z siwym kokiem na glowie bo tzw autorytety zakzuja farbowania wlosów

Gość gość
zakazuja farbowania włosów

Gość gość
kobiety sa wobec siebie nawzajem tak okrutne z e powinno sie ich unikac i zero spotkan towarzyskich z kobietami

Gość gość
jak kobiety moga chciec przebywac w towarzystwie innych kobiet?

Gość gość
kobiety to bestie wobec innych kobiet

Gość gość
ogromna wiekszosc kobiet jest gadatliwa, płaczliwa, romantyczna - mnie to brzydzi bo ja taka nie jestem i dlatego unikam kobiet, nie spotykam sie z nimi towarzysko

Gość gość
nigdy nie czulam zadnej wiezi z zadna kobieta ich okrucienstwo wobec siebie nawzajem mnie przeraża

Gość gość
tylko kretynki wierzą w kobieca przyjazn i solidarnosc i szukaja towarzystwa innych kobiet