Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta a nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość
umieralas z nudow? no to tylko ci autorko idzie wspolczuc doboru towarzystwa :o moje kolezanki nie sa nudziarami i sie z nimi dobrze bawie. a za konkurencje inne kobiety bedzie uwazala tylko ta ze wscieklizna macicy i majaca jedyny cel zyciowy - znaleźć samca rozpłodowego :o

Gość gość
a z facetami to juz fajnie skoczyc na fitnes czy pojezdzic tramwajem? no ludzie.. ja tam sie staram po prostu otaczac wartosciowymi i fajnymi osobami i nie dyskredytuje ich tylko ze wzgledu na płeć. zarówno wsrod kobiet jak i mezczyzn sa podle osoby jak i te wartosciowe.

Gość gość
ja tam sie obchodze bez spotkan towarzyskich z kobietami-jesli naiwna kobieta wierzy ze ma wokol siebie prawdziwe , wierne , zyczliwe, oddane kolezanki ktore pomoga jej jesli wpadnie w klopoty -to predzej czy pozniej otrzyma od nich cios nożem w plecy

Gość gość
czy kazdy musi byc zdolny do przyjazni i potrzebowac spotkan towarzyskich? nie każdy

Gość gość
cwiczyc najlepiej w domu anie w stadzie ludzi-masakra

Gość gość
A ja kiedy wpadlam w dosc powazne klopoty otrzymalam pomoc wlasnie od przyjaciolek. Wspolczuje wam doboru towarzystwa, jezeli macie takie opinie. I bralu zycia towarzyskiego, skoro najlepsza rozrywka jest dla was siedzenie przed tv.

Gość gość
prędzej uwierze w inwazje ufo niz w przyjazn i sensownosc kobiecych spotkan

Gość gość
ja jestem niegościnna - moj dom to moja twierdza a inni niech spadaja

Gość gość
ale to nazywaj rzeczy po imieniu. ty po prostu ogolnie ludzi nie lubisz i jestes aspołeczna. czemu pijesz do kobiet, skoro de facto nie lubisz zadnych spotkan towarzyskich i nie chcesz sie z nikim spotykac ani nikogo do domu zapraszac. moze cie to zaskoczy i wywola wielki szok u ciebie, ale wiedz ze mezczyzni miedzy soba jak i z kobietami rowniez spotykaja sie towarzysko:o

Gość 3dziecha
nie spotykam sie z kobietami w lokalach bo rozmowy z nimi mnie strasznie nudzą.Nudzą mnie rozmowy o facetach, dzieciach i serialach :P Na zakupy chodze sama bądz z mężem, on mi przynjamniej szczerze doradzi. Mój dom to moja twierdza i nie mam ochoty aby "psiapsióły" wpadały do mnie na kawke. Czas wolny spędzam z meżem i dzieckiem. Jeżdzimy na wycieczki, chodzimy do kina, teatru nie nudzmy się i jest wesoło. Mam tylko jedną w miare snesowna koleżanke. Czasem z nią pogadam, nie zanudza jak inne baby.

Gość gość
uwazam ze zarowno faceci jak i kobiety powinni ograniczac swe kontakty z ludzmi do spraw zawodowych -jesli pracuja,a emerytowi renciscie , osobie niepracujacej -zycie towarzyskie niepotrzebn e-nawet z rodzina roznie bywa -moze byc wredna i zero kontaktu

Gość gość_666
Zgadzam sie po części z autorką, czasem mam podobne odczucia. Jednak są kobiety, z którymi bym sie nie nudziła, ale takich mało. Też nie mam koleżanek. Nie znosze żadnych zakupów ani siedzenie przy kawie i smęcenia jak kto źle sie dzieje w życiu. Już wolałabym pogadać o polityce czy o muzyce, albo wybrać się z nią na koncert. Większość kobiet to faktycznie nudziary albo takie jakieś... zmanierowane, czego nienawidzę.

Gość gość
ale to nie miej jakis pretensji do swiata i nie uderzaj we wszystkie kobiety, bo akurat te z twojego otoczenia są nudne :o moze sama jestes choyowa i mega nudna, ze zadna fajna laska nie chce z toba miec nic wspolnego? ja ze swoja przyjaciolka sie z***biscie bawie. jak sie tylko z nia spotkam od razu mi sie micha cieszy i srednio wybuchamy smiechem co 5 min. odwalam z nia takie numery, ze z niejednym facetem sie tak dobrze nie bawie. kwestia dobrania sie charakterami. nie ma tu wiekszego znaczenia PŁEĆ. czesc lubi pierdziec w stolek i p******ic o tipsach i jest im z tym dobrze, a czesc lubi szaleć i tacy ludzie tez sie dobrze ze soba dogaduja. tylko ty jestes taka p*****la i sierota zyciowa, ze nie umiesz sie otoczyc fajnymi ludzmi, albo cie po prostu tacy omijaja szerokim lukiem. jak juz pisalam.. gratuluje doboru towarzystwa. zarowno facet jak i baba moze byc nudny jak flaki z olejem..

Gość gość
ja tam nie rozumiem wychwalania kobiecych spotkan i pogaduszek -w gazetach - sa artykuły o tym -dla mnie to dno

Gość gość
ja juz w szkole przekonalam sie ze kobiety sa podle wobec siebie wiec stracilam wiare w przyjazn i nie spotykam sie towarzysko z kobietami

Gość gość
to niektorzy ludzie sa po prostu nudni. nie cierpie generalizowana. mowicie tak jakby wszystkie kobiety byly be, a wszyscy faceci juz tacy z***bisci. ja znam mase facetow co tez zanudzaja i biadola o tym jakie to zycie jest zle. sobie dzisiaj pojdziesz z facetem do teatru, do kina, porozmawiasz o polityce, jutro narodzisz mu dzieci, a pojutrze cie kantem pusci z jakas małolata.. tacy to z***bisci sa faceci. no, ale grunt, ze nie spotykaja sie na fitnesie i nie chodza do SPA :d 🖐️

Gość gość
uwazam z e spotykanie sie facetów na kręglach , rybach , silowni, na meczach, na chlaniu i oglądaniu sportu-jest równie durne jak spotykanie sie kobiet w kawiarniach , fitnesie i spa

Gość gość
durnota goni glupote

Gość nieciekawawas
Ja do końca nikomu nie wierze. Kase kiedyś pożyczyłam koleżance.Miala oddać po wypłacie .Najlepsza na świecie psiapsiółka.Pomogłam jej bo myślałam ze mogę zaufać, a teraz nie mam psiapsiółki...i kasy. Nigdy jej tej kasy nie wypomniałam.Traktowałam normalnie, ale ona się odwróciła...

Gość gość
a ja mam przyjaciolke jeszcze ze szkoly sredniej i nigdy sie na niej nie zawiodlam. zawsze mozemy na siebie liczyc. pozyczanie kasy - zaden problem. nigdy mnie nie oszukala. drobniejszych kwot to sobie nawet w ogole nie oddajemy :)

Gość gość
To sobie siedzcie pozamykane w tych waszych domach-twierdzach, odludki. Ja nie rozumiem ludzi, ktorzy nie maja znajomych, z ktorymi sie spotykaja, uwazam ich za dziwakow.

Gość mylisz pojecia!
mozna mieć znajomych, kolegów i zyc sobie wesoło bez przyjaciółek. Mozna miec przyjaciólke i nie wychodzić z domu. MYLISZ POJĘCIA! CHYBA ZE TOWARZYSTWO OD DOBREJ ZABAWY UWAŻASZ ZA SWOICH PRZYJACIÓŁ>

Gość gość
up

Gość gość
ja nigdy nie poznałam zadnej fajnej kobiety z która chciałabym sie spotykac towarzysko wiec jestem prywatnie, towarzysko z kobietami sie nie spotykam-z kobietami z rodziny baardzo sporadyczny kontakt telefoniczny a osobiste spotkania juz od niepamietnych czasów nie było

Gość gość
ja nie widze nic dobrego w damskich spotkaniach

Gość gość
jestem niezdolna do przyjazni a zycia towarzyskiego nie potrzebuje

Gość gość
nigdy zadnej fajnej kobiety nie spotkalam z która chcialabym spotykac sie towarzysko-kobiety z rodziny nic mnie nie obchodza i zero spotkan z nimi-jestem nierodzinna i niegoscinna-kiedy czytam z e jakas kobieta utrzymymuje kontakt z dalekimi kuzynkami , ciotkami - to dla mnie masakra

Gość gość
najlepszy przyjaciel to kasa lub mąz, partner a od pogaduszek z kobietami- osobiście lub telefonicznie to bym sie porzygała

Gość gość
w robocie wiadomo, wyboru nie ma -ale poza praca -zero kontaktu z kobietami- rodzinne spotkania kobiece sa przereklamowan e- mnie babcie , kuzynki ciotki nic nie obchodza