Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem kobieta a nie rozumiem kobiet

Polecane posty

Gość gość
kobiety sa wobec siebie tak wredne ze szok

Gość gość
sa okrutne ze hoho

Gość gość
ja doskonale rozumiem kobiety choć jestem facetem, kobiety nie są zbyt skomplikowane

Gość gość
ale wobec siebie nawzajem sa węzami bestiami kanaliami potworami a ich slowa to robaki

Gość gosciowa
nazywacie je przyjaciolkami.. kazda z nich taka jest do momentu az wbija noz w plecy

Gość gość
nie m a przyjazni miedzy kobietami

Gość gość
ja nie lubie roslin i zadnej nie hoduje a ogromna wiekszosc kobiet lubi hodowac kwiaty, zajmowac sie ogrodem lub dzialka jesli je ma więc ja nie spotykam sie towarzysko z kobietami i nigdy nie mialam zadnej przyajciólki-

Gość gość
kobiety s a wobec siebie tak podle o okrutne z e szok

Gość gość
kobiety bezmozgie maja niewolnicza mentalnosc i sa posluszne tz w autorytetom ktore zakazuja myc zebów i odchudzac sie i kaza rodzic co rok lub 2 i miec stado dzieci , najlepiej kilakanscioro 20 lub 30

Gość gość
faceci są jeszcze gorsi. Jak jesteś kobietą to "przyjaźnią" się tylko jeśli mają ochotę na chlapanie dzidki. Jak jesteś facetem to "przyjaźnią" się tylko jeśli w taki sposób podbudują swoją pozycję (szczególnie widoczne na przykładzie dresiarstwa) lub jeśli nie mają z kim piwa wypić.

Gość gość
ja nie rozumiem czemu facceci ida do knajpy czy do kogos by sie napic-lepiej pic samemu

Gość gość
Ja nie rozumiem jak kobiety moga chodzic razem na zakupy-oczywiscie, wiekszosc kobiet w okresie dzieciecym i nastoletnim chodzila na zakupy z matka, moze z babcia czy starsza siostra ale zeby w doroslym zyciu chodzic z kobietami na kupowanie ubran butow torebek kosmetykow?na zakupy najlepiej chodzic samej lub z partnerem , jesli on to lubi ale nigdy z druga kobieta-brrr-ja nigdy w zyciu nie spytalabyn sie innej baby,, jak w tym wygladam poradz cos chodzmy razem na zakupy bo wiem ze z czystej zlosliwosci doradzilaby mi zle

Gość gość
kobiety sa wrednymi kanaliami i lepiej unikac ich jak zarazy zero towarzyskich spotkan

Gość gość
w zyciu nie uwierze w zadne więzi miedzy kobietami -brr-kobiety to bestie

Gość gość
ja nie rozumiem jak kobiety moga chciec nalezec do kobiecych grup kól klubow organizacji wspolnot zrzeszen stowarzyszen ruchow, chodzic na kursy i warsztaty doskonalenia wewnetrznego rozwoju osobistego wewnetrznego-ja ucieklabym z krzykiem gdybym miala robic cos w gronie kobiet-poza praca i nauka -coz tragiczny obowiazek- gdzie wiele suk tam wscieklizna i powinno sie kobiecych organizacji unikac

Gość gość
sam pomysl ze miedzy kobietami moga istniec jakies wiezi emocjonalne jest dla mnie debilny

Gość gość
madra kobieta unika innych kobiet jak zarazy

Gość heniutaa od bolaa
bueheheheheh ale wiecie cos w tym jest, jak widze sasiadki ciumkajace z tymi bachorami, to naprawde ich unikam. i tylko "a igorek to a natalka tamto sramto owamto" wychodza z tymi bachorami psami na podworko i plotkuja :-0

Gość gość
od kobiet lepiej trzymac sie z daleka

Gość gość
nie rozumiem jak kobiety moga utrzymywac kontakt z kolezankami ze szkoly ze studiow z pracy z sąsiadkami i zapraszac je do siebie do domu , na urodziny imieniny sluby chodzic do nich i dac klucze do domu osobie spoza rodziny

Gość pani paulina
9.59 nie powtarzzaj sie juz bo bez przerwy to sam piszesz sztucznie vpodtrzymujesz temat