Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy cieszycie sie,ze pracowac nie musicie?

Polecane posty

ja uwazam, ze najwazniejsze to miec wybor. jesli kobieta pracuje, bo chce, a dziecko woli zostawic w zlobku czy z niania, to fantastycznie. gorzej, ze wiekszosc kobiet nie ma wyboru, tylko musi wrocic do pracy.

Gość Ja muszę,ale i tak
was nie rozumiem. Siedzieć w domu i pieprzyć że się dzieckiem zajmuje które siedzi w ławce w szkole. Ja akurat musze pracować,inaczej ciężko by bylo. Ale 2 lata temu nie musiałam( dziecko miało 1 rok) i wystarczyło spokojnie jak maż pracował,tylko chciałam,dobre i pół etatu. Nie lubie być utrzymanką męża. Więc nawet gdybym nie musiała to i tak bym chciała choćby na pół etatu. Aby mieć doświadczenie itp.

Gość jak one muszą pracować
mąż ledwo tyra a one głupie do pracy nie pójdą :O Znam wiele takich kobiet. Przydałaby się druga pensja a ta kura jak się zasiedzi to za nic nie ruszy d*pska :P

ale nie wszedzie przydalaby sie druga pensja. moja pensja przy pensji meza jest kosmetyczna ;). poza tym bedac w domu mozna prowadzic fajne zycie - miec czas na wiele rzeczy i duzo czasu dla rodziny. ja akurat planuje powrot do pracy, ale najwczesniej, jak dziecko bedzie mialo rok. nie wykluczam tez, ze zostane z nia w domu az do wieku przedszkolnego.