Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamaLenka

Poród na II oddziale w ICZMP ! Opinie

Polecane posty

Witam. Jak w temacie proszę o opinie mam rodzących na oddziale II matczyno-płodowym w Matce Polce.

Gość gość
ja mieszkam koło tego szpitala ale za dużo to ci nie napiszę, bo jestem bezdzietna i nie stać mnie na dziecko :/

Gość ja Ciebie rozumiem
po co opinie? to jest najlepszy szpital by rodzic bo jakby cokolwiek sie dzialo z dzieckiem to i tak go wioza do matki polki, wiec jak sie jest na miejscu to wieksza szansa na uratowanie dziecka w razie komplikacji. ogolnie sa tam dobrzy lekarze

Mam 15 minut do niego chociaż mieszkam w Pabianicach i poprzednie dziecko rodziłam tutaj. Jednak w tej ciąży jedną wizytę już zaliczyłam u nas w szpitalu i mimo, że poprzedni poród wspominam dobrze, to teraz zdecydowanie coś tam chyba nie gra. Dlatego szukam opini na temat porodówki w CZMP. Jako, ze mój lekarz pracował w tym szpitalu dostane skierowanie na oddział Matczyno płodowy nr. 2, a wiem że tam na każdym oddziale inaczej. Może ktoś jednak napisze cos wiecej...

Gość gość
Moja synowa tam rodziła.To najlepszy szpital,żeby wszystkie takie były jak ten CZMP

uję za odpowiedź, czekam na więcej :) Trohe do terminu jeszze zostało, nie trace nadzieii :)

Miało być dziękuję, przepraszam za błędy ale "c" mi nie wbija ta klawiatura :/

Gość gość
rodzilam tam jak cos to moge odpowiedziec na pytania... ja sobie bardzo chwale:)

Na którym oddziale rodziłaś? Jak dawno temu? I ogólnie jak opieka, lekarze? Decyzje itp. Pisz wszystko... :) To mój 2 poród pierwszy trwał 17h ale w innym szpitalu. Myśle, ze jak opieka fachowa to i poród będzie szybszy...