Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie

nie radze sobie z tym ze wyjechał za granice.....

Polecane posty

Gość dyskretnie
wiem też to zauważyłam ... czas pokaże jak im się ułoży różnie to bywa w związkach

Gość Papi11
Tak dokładnie. zanim się ułoży w związku trzeba przejść wiele prób. nigdy nie jest łatwo na początku ale jeśli związek przetrwa najgorsze to przetrwa wszystko i wówczas można powiedzieć że to prawdziwa miłość :

Gość milady.
Laguna jakie wpychac na sile? to powinno byc normalne ze razem sie spotykacie ze znajomymi w koncu jestescie razem!

wiesz co laguna on chyba woli w ogole byc sam:o szczerze ci wspolczuje pogonilabym go w trzy d**y!

Gość milady.
wszystkie tu jesteście siebie warte tylko rozpaczacie

Gość milady.
a ty papi i dyskretnie to najgorsze bo takie cwane ja mam inne patrzenie na świat szczerze to co to za związki jak wasze jakaś parodia ale chociaż się troche pośmieje

Gość dyskretnie
chyba troche przesadziłaś...

Gość papi11
spadajcie wszystkie mój facet jest najlepszy

Gość nafukany rymus
Zwiazek na odleglosc to porazka 1 na 1000 ma szanse przetrwania,ja bym nie czekal bo na pewno ma jakas kolezanke na boku...nie trac czasu albo razem albo wcale

Gość dyskretnie
skoro tak odczuwasz to coś jest nie tak zależy od czasu bo np mój miał jechać na 3 miesiące ale wychodzi na to że będzie tak tylko miesiąc czyli następny tydzień będzie ostatni i nic się między nami nie popsuło jest jeszcze więcej tesknoty miedzy nami zależy od czasu przebywania za granica od osób i od relacji w związku

Gość dyskretnie
laguna jeśli ci z nim nie wyjdzie to znaczy że nie była dla ciebie odpowiedni i na ciebie nie zasłużył niestety nikt ci tu nie poradzi bo nikt nie zna was jako pary ani całej sytuacji więc musisz brać to wszystko na dystans

Gość dyskretnie
badz dobrej myśli laguna

05.07.13 [zgłoś do usunięcia] milady. wszystkie tu jesteście siebie warte tylko rozpaczacie 05.07.13 [zgłoś do usunięcia] milady. a ty papi i dyskretnie to najgorsze bo takie cwane ja mam inne patrzenie na świat szczerze to co to za związki jak wasze jakaś parodia ale chociaż się troche pośmieje ---------- to nei pisałam ja!!!

Gość dyskretnie
no to dobrze że to nie ty bo juz myślałam:) dzisiaj są moje urodziny ale nie mam nastroju do świętowania jakoś mi się smutno zrobiło że go nie ma w tym dniu:(

Gość gość
Laguna Beach nie bedę mu stawiać żadnego ultimatum ani szantażować... teraz od niego wszystko zależy xxxxxxxxxxxxx dlaczego zawsze musicie być jak te bezwolne krowy??? "on zdecyduje", "od niego zależy" - a ty? nie masz nic do powiedzenia w tej sprawie? tak właśnie was traktują jak wy siebie!!! co to znaczy, żeby sam chodził po imprezach a ty w domu? nie masz gęby? a może boisz się, ze jak mu coś powiesz to pokaże ci drzwi? szanuj się trochę laska!

Gość gość
ty nie chodzi o rozkazywanie gdzie on ma być - tylko o czas, kiedy przyjeżdża i ma cię gdzieś, bo woli znajomych

Gość gość
ja też sobie nie radzę. mam depresję, biorę leki, ale na tęsknotę to nie pomaga..::O

Gość milady.
tu nei chodzi o rozkazywanie tylko o wyrazenie swojego zdania , potrzeby powiedz mu ze tobie to nei odpowiada jezeli on nic z tego sobie nei zrobi to neich spada na drzewo! dziewczyno facetow jest w brud po co amsz byc z takim co ma cie w\gdzies!

Gość dyskretnie
dziękuje laguna . wiesz oni też są w takiej samej sytuacji jak my bo my przecież też możemy kogoś sobie znaleźć czy coś oni też mogą mieć takie obawy

Gość dyskretnie
bo go kocha. byłam kiedyś w takim związku facet był ok ale nie dla mnie nie byłam do końca z nim szczęśliwa ale coś do niego czułam i ciężko było mi odejść ale po paru miesiącach się w sobie zebrałam i mi ulżyło po paru dniach. łatwo powiedzieć że tego kwiatu jest pół światu ale jeśli się kogoś kocha to to jest ciężkie a jeśli się odejdzie to zostaje rana na poznanie kogoś nowego też sporo czasu mija więc to nie jest proste...łatwo tylko powiedziec

Gość dyskretnie
ja już lece spać do jutra dziewczyny padam na twarz po dzisiejszym dniu ..

Gość gość
facet był ok ale nie dla mnie nie byłam do końca z nim szczęśliwa ale coś do niego czułam i ciężko było mi odejść ale po paru miesiącach się w sobie zebrałam i mi ulżyło po paru dniach. łatwo powiedzieć że tego kwiatu jest pół światu ale jeśli się kogoś kocha to to jest ciężkie xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx "coś czuć" a "kochać" to ogromna różnica!!!

Gość gość
wam po prostu nakładziono do głowy, że kobieta bez faceta jest nikim, nic nie znaczy - dlatego tak kurczowo się ich trzymacie, nie ważne jacy by byli - ważne, żeby być w "związku"

Gość dyskretnie
chyba nigdy z nikim nie byłaś ...to jest temat dla kobiet których mężczyźni są za granicą a nie psycholi którzy tylko zaśmiecają forum...

Gość gość
czyli psycholka Laguna Beach zaśmieca twoje forum?

Gość dyskretnie
nie ty to robisz koniec mojej dyskusji z tobą powodzenia w życiu ci życzę na razie...

Gość gość
dyskretnie chyba nigdy z nikim nie byłaś ...to jest temat dla kobiet których mężczyźni są za granicą a nie psycholi którzy tylko zaśmiecają forum... xxxxxxxxxxxx masz rację - nigdy z takimi frajerami jak wasi faceci nie byłam - natomiast zawsze byłam z facetami, którzy szanowali mnie i moje zdanie obecnie też jestem z takim (od 13-stu lat) też pracował zagranicą (4 lata z małymi przerwami) - obecnie mieszkamy razem w Anglii

Gość gość
dyskretnie - to nie jest twój własny, osobisty wątek - już ci napisałam, przenieś się na inne forum jak ci nie pasuje jeżeli obrażasz się za każdym razem jak ktoś ci nie przytakuje - to trudno - ja mam inne zdanie i tak jak ty będę je wyrażała, kiedy będę chciała

Gość dyskretnie
to ja założyłam ten temat i dotyczy on czegoś i się nie obrażam za stara jetsem na takie rzeczy tylko jesteś tutaj rzeby każdego denerwować a wydaje m isię to zbyteczne o to chodzi możesz wyrażać swoje opinie ale osobiście mnie denerwujesz swoim zdaniem jak byś znała każdego osobiście i ich związki twoje tezy oparte są na ogółach a ludzie są różni to ze wyjechali za granicę nie znaczy że mają nas gdzieś że znajdzie się od razu jakaś kochanka oczywiście zdarza się tak nie zaprzeczam ale nie w każdych przypadkach to że się użalamy nie znaczy że nie możemy żyć bez faceta jak się kogoś bardzo kocha w trakcie długiego rozstania takie emocje i uczucia są na początku dziennym trzeba być w takiej sytuacji by zrozumieć mam dużo zajęcia mam swoje zainteresowania nie jest tak że siedzę na tyłku i płacze za nim ale mimo to jest mi ciężko bez niego bo go kocham nie można osądzać każdy przechodzi przez takie rzeczy inaczej i trzeba to uszanować a nie pisać że idiotki nie mogą żyć bez faceta czy coś w tym stylu jeśli jesteś kobietą powinnaś zrozumieć kobiete

Gość dyskretnie
i właśnie twoje zdanie o idiotach .. jak możesz tak mówić o osobach których nie znasz ! o to włąśnie chodzi wątpie że mówisz prawdę bo myśle osobo że jesteś jakimś małolatem dorosła osoba jest barzdiej dojrzała...