Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskretnie

nie radze sobie z tym ze wyjechał za granice.....

Polecane posty

Gość dyskretnie
pewnie że byłam wściekła kto by nie był i nie zamierzam tego ukrywać że nadal mam żal ale nie musi znaczyć że olewa dzisiaj dostał wypłate gadaliśmy długi czas i powiedziałam co czuje jest wszystko ok już laguna to zrozumiane że rozmowa przez internet to nie to samo co na rzywo

Gość dyskretnie
ciekawe jak tam papi pewnie ostro pracuje:)

Gość gość
nadal mam żal ale nie musi znaczyć że olewa dzisiaj dostał wypłate gadaliśmy długi czas i powiedziałam co czuje jest wszystko ok już xxxxxxxxxxx nie musi czekać na wypłatę, żeby doładować konto - dzisiaj rozmowy z zagranicy do Polski są tanie jak barszcz - jak doładuje za 5 euro to może gadać kilka godzin - pytanie tylko czy chce?

Gość gość
gadaliśmy długi czas i powiedziałam co czuje jest wszystko ok już xxxxxxxxxxxxxx rozumiem, że wystarczy, że zadzwoni i już puszczasz wszystko w niepamięć?

Gość gość
pewnie że byłam wściekła kto by nie był i nie zamierzam tego ukrywać że nadal mam żal ale nie musi znaczyć że olewa xxxxxxxxxxxx to właśnie dokładnie to znaczy - choćbyś nie wiem jak usilnie przekonywała siebie i wszystkich dookoła, że nie!

Gość gość
Laguna Beach mój też czasem niby zapomni doładować konto albo często mówi,ze mu net nie działa, xxxxxxxxxx jak można zapomnieć naładować konto, żeby porozmawiać z najważniejszą na świecie osobą???

Gość gość
podziwiam waszą inwencję w wynajdywaniu najbardziej absurdalnych usprawiedliwień na olewanie was przez facetów PODZIWIAM!!!

Gość dyskretnie
ale piękny dzień pora na jakieś biegi bo moje mięśnie dopominają się ruchu laguna rozwiąż tę sytuację jak najszybciej ! będzie wiadomo co i jak

Gość gość
ależ co ty? oszukuj się dalej i wszystko będzie w porządku!

Gość dyskretnie
więc wolisz żyć tak dalej a teraz nie jesteś skrzywdzona?? odpowiedz sobie szczerze nie ma zwiąku bez kłótni nie porozumień ale się je rozwiązuje wtedy jest czysta atmosfera jeśli ciągle będziesz dusiła to w sobie to nie minie co i tak doprowadzi do końca . teraz nie jesteś szczęśliwa czy nie chcesz być wolna od tego uczucia? tylko tak będziesz wiedziała co i jak możliwe że facet cię wodzi za nos nie daj się postaw się powiedz wszystko czego oczekujesz szanuj się i oczekuj szacunku od niego . czyli porozmawiaj z nim tak na prawde nie masz nic do stracenia jeśli boisz się odrzucenia i myślisz że może tak być to coś jest nie tak

Gość gość
moj chłopak tez wyjezdza za granice...:( 3 miesiace nie bedziemy sie widziec

Gość gość
nie wiem jak sobie poradze, bardzo kocham go i boje sie rozstania na 3 miesiace :(

Gość dyskretnie
powiem jedno czeka cię 3 trudne miesiace a z kim jedzie i gdzie?

Gość dyskretnie
to normalne będzie ci ciężko na pewno a ile jesteście razem

Gość gość
jedzie do włoch, z przyjacielem i jego dziewczyna

Gość dyskretnie
a ty nie chciałaś??

Gość gość
jestesmy 8 miesiecy razem, ale to dojrzały facet i wie czego chce, bardzo mnie kocha, ma 28 lat

Gość gość
ja nie moge jechac, mam studia od pazdziernika

Gość dyskretnie
no krótka znajomość ale może jakoś sobie poradzisz moja koleżanka już 2 lata jest w związku na odległośc spotykają się zo 3 tygodnie czasami co miesiąc w okres wakacji częściej podziwiam ją osobiście bo takie coś to nie dla mnie ja już 3 tygodnie jestem bez faceta i już wiem że takie zycie jest do bani

Gość gość
mój wyjechał 2 miesiące temu. Ma przyjeżdzać co 2 lub 3 miesiące tak przynajmniej zakładał. Nie możemy nawet pogadać przez internet. Odzywa się średnio 2 lub raz w tyg. Ciągle się przeprowadzają. Ale już są schody bo nieprędko ma przyjechać. Wszystko się komplikuje. Razem byliśmy przez pół roku zanim wyjechał. Czasem mi się wydaję że to nas zabije

Gość gość
gość jedzie do włoch, z przyjacielem i jego dziewczyna xxxxxxxxx nie przejmuj się, na pewno znajdą mu kogoś do pary

Gość gość
ma przujezdzac do Ciebie co 2 , 3 miesiace? o ja ...:( moj chyba jednorazowo jedzie i za 3 mies wraca...ale to i tak dla mnie duzo

Gość dyskretnie
niestety takie długie rozłąki według mnie nic dobrego nie wniosą krótkie tak ale kilka miesięcy nie bycia razem doprowadza do oddalania się.. każde się zastanawia co robi czy nikogo nie ma zaczynają się pretensje i brak bliskiej osoby w trudnych sytuacjach to wszystko potęguje niestety i prowadzi do jesnego

Gość gość
Nie możemy nawet pogadać przez internet. Odzywa się średnio 2 lub raz w tyg. Ciągle się przeprowadzają. xxxxxxxxxxxx rozmowy telefoniczne do Polski są tanie jak barszcz - nie dzwonią do was bo nie chcą

Gość gość
pracuje czasem po 17 godzin dziennie, czasem jak coś napiszę to szybko ponoć zasypia po kilku sms. a jak już zadzwoni to gadamy po godzinie lub dłużej ale to mało :/

Gość gość
długie rozłaki...? tzn ile miesiecy ? na przykład

Gość gość
gość pracuje czasem po 17 godzin dziennie, xxxxxxxxxx szkoda, że nie po 26 na dobę

Gość gość
to gdzie on pracuje że aż 17 godzin? w jakim kraju?

Gość gość
Szwecja. Nie codziennie tyle pracuje ale zdarza się że tyle niestety

Gość gość
widocznie placamu na godzine i facet chce zarobic..a ja sie pytam czy 3 mies sie nie widziec to duzo ?? jedzie na 3 i wraca juz do mnie potem..ale to az 3 mies